ktulu.
Не майна, ТИ не си чел внимателно!!! И като се намеси държавата в спорта КАКВО очакваш да стане с отбора ти??? Като се приемат адекватни закони КАКВО очакваш да стане с отбора ти? Да дойде нов нарко дилър ли? Аа, да, забравих, че истинското ви място е на върха Въпреки почти 20-те години в Б, вие сте "свикнали" да сте на върха

Ха-ха... Не... не очаквам нищо САМО ЗА МОЯ ОТБОР!!!!

Това, което очаквам е ТОВА, КОЕТО СЕ СЛУЧВА НА МНОГО МЕСТА, КЪДЕТО ИМА ТАКИВА ЗАКОНИ!!!

А имено хората с пари в държавата ни да ПОЛУЧАТ СТИМУЛ ДА ГИ ВЛАГАТ В СПОРТА!!! ЕТО ТОВА ОЧАКВАМ!!! Тогава няма да има нужда "НАРКОДИЛЪРИ" или по-обикновени мошеници да си ПЕРАТ парите или да "играят тото" за да припечелят!!! Ето това ОЧАКВАМ!!!
ktulu.
Имаш претенции за нещо като "духовен водач" на черно-бялото ви братство, а се излагаш като кифладжия! Тия евтини "историйки" пак ли са от "достоверните източници", които твърдяха до последно, че италианската федерация плащала заплатите на чуждите ни играчи Сигурно и на Карамана те плащат Може да си спестиш "достоверното инфо" от буферски клоаки като Марица, динчер феизовци и т.н.
Аз нямам претенции да съм това, за което говориш!!!
И би ли ми казал, с кое точно се излагам?!