Строителен бос дърпа конците в Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Строителен бос дърпа конците в Ботев

Мнениеот bnborisov » 15 окт 2009 10:03

Строителният предприемач е човекът, който ще взема решенията в „жълто-черния" клуб, пише "Меридиан Мач". Така новото ръководство на „жълто-черните" възнамерява да копира модела на управление на италианския гранд Милан. Там премиерът на страната Силвио Берлускони е собственик, а президент се води Адриано Галиани.

Именно Федерико Калабриец ще развързва кесията за погасяване на дълговете на „канарчетата". Новият борд на директорите на пловдивчани е назначил компютърния специалист Марко Орнела за президент, тъй като е смятан за мозъка в управата. Откакто новата власт встъпи в длъжност в Ботев, в различни клонове на Уестърн Юниън пристигат ордери, с които наставникът Енрико Пичионе се разплаща.

Специалистът от Апенините ще се издължи на пловдивската полиция до края на седмицата, за да може домакинството срещу ЦСКА да се проведе, защото дългът към органите на реда е близо 15 000 лева.

След като наставникът на „канарчетата" се настани в луксозен хотел, италианските футболисти също започнаха да се местят в модерни квартири в новопостроен комплекс в Пловдив.

Според приближени до новите собственици на Ботев клубът ще бъде официално придобит от италианците, когато задълженията на Митьо Селския бъдат погасени и излязат на нула.

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Re: Строителен бос дърпа конците в Ботев

Мнениеот Flash1912 » 15 окт 2009 10:44

Федерико Калабриец.. доста странно име.. Да не би да е правен някакъв google translate от репортерите.. Щото calabrese се превежда калабриец... А и калабриец е като пловдивчанин, софиянец и т.н. само че за този район в Италия, а не град... Не ми се връзва това да е името, повече ми прилича на поредната аматьорска статия от журналист.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 15 окт 2009 11:07

В гугъл се среща инфо за подобен човек.Дори за това име има повече инфо отколкото за Орнела

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 15 окт 2009 11:18

а да видим кой в крайна сметка ще плати на милиционерите ;)

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 15 окт 2009 11:21

hetfield написа:В гугъл се среща инфо за подобен човек.Дори за това име има повече инфо отколкото за Орнела

За кой човек.. Федерико Калабриец? Как го изписваш на латиница? Аз търсех за federico calabrese и намерих, но не точно строителство.

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 15 окт 2009 11:21

Намериха му цаката в Пловдив :)

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 15 окт 2009 11:24

federicocalabrese.com e на архитект Федерико Калабрезе...

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 15 окт 2009 11:36

Flash1912 написа:federicocalabrese.com e на архитект Федерико Калабрезе...

Да и аз на това попаднах.Но дали е същия не знам

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 15 окт 2009 11:42

Спомнете си ситуацията с "Визоне" и "Тинаци" - като цяло нашите журналисти не схващат много добре имената.

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 15 окт 2009 11:55

Като цяло журналистите в България с малки изключения са супер аматьори и съм отвратен как може толкова немарливо да си върши някой работата.

При наличието на интернет достъп почти навсякъде и толкова източници на информация да се пишат глупости е непростимо.

Гнус ме е от такива хора, защото те взимат заплатките си като драскат глупости, пълни с правописни и фактически грешки, а аз си скъсвам гъза да се опитвам всеки ден да ставам по-добър в това, което правя и работя извънредно, за да изпипам нещата, а да не ги оставям незавършени и непроверени.

Върни се в “Ботев”