Строителният предприемач е човекът, който ще взема решенията в „жълто-черния" клуб, пише "Меридиан Мач". Така новото ръководство на „жълто-черните" възнамерява да копира модела на управление на италианския гранд Милан. Там премиерът на страната Силвио Берлускони е собственик, а президент се води Адриано Галиани.
Именно Федерико Калабриец ще развързва кесията за погасяване на дълговете на „канарчетата". Новият борд на директорите на пловдивчани е назначил компютърния специалист Марко Орнела за президент, тъй като е смятан за мозъка в управата. Откакто новата власт встъпи в длъжност в Ботев, в различни клонове на Уестърн Юниън пристигат ордери, с които наставникът Енрико Пичионе се разплаща.
Специалистът от Апенините ще се издължи на пловдивската полиция до края на седмицата, за да може домакинството срещу ЦСКА да се проведе, защото дългът към органите на реда е близо 15 000 лева.
След като наставникът на „канарчетата" се настани в луксозен хотел, италианските футболисти също започнаха да се местят в модерни квартири в новопостроен комплекс в Пловдив.
Според приближени до новите собственици на Ботев клубът ще бъде официално придобит от италианците, когато задълженията на Митьо Селския бъдат погасени и излязат на нула.
Строителен бос дърпа конците в Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Строителен бос дърпа конците в Ботев
Федерико Калабриец.. доста странно име.. Да не би да е правен някакъв google translate от репортерите.. Щото calabrese се превежда калабриец... А и калабриец е като пловдивчанин, софиянец и т.н. само че за този район в Италия, а не град... Не ми се връзва това да е името, повече ми прилича на поредната аматьорска статия от журналист.
В гугъл се среща инфо за подобен човек.Дори за това име има повече инфо отколкото за Орнела
-
- Контакти:
а да видим кой в крайна сметка ще плати на милиционерите 

hetfield написа:В гугъл се среща инфо за подобен човек.Дори за това име има повече инфо отколкото за Орнела
За кой човек.. Федерико Калабриец? Как го изписваш на латиница? Аз търсех за federico calabrese и намерих, но не точно строителство.
Намериха му цаката в Пловдив 

federicocalabrese.com e на архитект Федерико Калабрезе...
Flash1912 написа:federicocalabrese.com e на архитект Федерико Калабрезе...
Да и аз на това попаднах.Но дали е същия не знам
- Fallen_Angel
- Контакти:
Спомнете си ситуацията с "Визоне" и "Тинаци" - като цяло нашите журналисти не схващат много добре имената.
Като цяло журналистите в България с малки изключения са супер аматьори и съм отвратен как може толкова немарливо да си върши някой работата.
При наличието на интернет достъп почти навсякъде и толкова източници на информация да се пишат глупости е непростимо.
Гнус ме е от такива хора, защото те взимат заплатките си като драскат глупости, пълни с правописни и фактически грешки, а аз си скъсвам гъза да се опитвам всеки ден да ставам по-добър в това, което правя и работя извънредно, за да изпипам нещата, а да не ги оставям незавършени и непроверени.
При наличието на интернет достъп почти навсякъде и толкова източници на информация да се пишат глупости е непростимо.
Гнус ме е от такива хора, защото те взимат заплатките си като драскат глупости, пълни с правописни и фактически грешки, а аз си скъсвам гъза да се опитвам всеки ден да ставам по-добър в това, което правя и работя извънредно, за да изпипам нещата, а да не ги оставям незавършени и непроверени.