Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

PeterForsberg
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот PeterForsberg » 03 авг 2013 11:07

Суаресчо,рядко ти чета мненията,че си абсолютен спамер,но си написал поредната тъпотия :lol:.
ББС пишат нещо,а ББС е достоверен източник,много далеч от онези,които цитираш ти.Твърде е възможно Луис да търси правата си по съдебен път,защото вълкът козината си мени,но нрава не.За запознатите ще припомня,че урусът е правил същото вече в Грьонинген,когато загуби иска си,но все пак премина в Аякс след куп скандали.Като говорим за повторения,Суарес не ухапа играч за първи път в кариерата си,тва го е правил и в Аякс,така че в неговия случай повторенията са удивителни.След всичката подкрепа,която получава на толкова нива/от мениджър,клуб,собственици,съотборници,фенове/,Суарес дължеше на феновете едно малко изявление,но той мълчи,играе без усмивка и изглежда незаинтересован в мачовете,в които влезе,да не говорим колко глупости наговори,докато бе в Уругвай
П.С. и като говорим за глупости,как поне малко не ти е неудобно да правиш забележки на хората,като на теб 9 от 10 мнения/които съм ти прочел/ започват или свършват как ти и БР мислите по еднакъв начин/дори по-зле,как той мислел като теб :mrgreen:/,колко умен бил мениджъра и естествено респективно и ти,щото той явно чете форума на гонг всеки ден и краде идеите,които ти благосклонно му даваш :shock:.
Да не говорим за наглостта ти да коментираш феновете на клуба,че те били виновни за желанието на Суарес да напусне...Сякаш си нещо повече от всеки редови фен.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 03 авг 2013 11:23

PeterForsberg написа:Суаресчо,рядко ти чета мненията,че си абсолютен спамер,но си написал поредната тъпотия :lol:.
ББС пишат нещо,а ББС е достоверен източник,много далеч от онези,които цитираш ти.Твърде е възможно Луис да търси правата си по съдебен път,защото вълкът козината си мени,но нрава не.За запознатите ще припомня,че урусът е правил същото вече в Грьонинген,когато загуби иска си,но все пак премина в Аякс след куп скандали.Като говорим за повторения,Суарес не ухапа играч за първи път в кариерата си,тва го е правил и в Аякс,така че в неговия случай повторенията са удивителни.След всичката подкрепа,която получава на толкова нива/от мениджър,клуб,собственици,съотборници,фенове/,Суарес дължеше на феновете едно малко изявление,но той мълчи,играе без усмивка и изглежда незаинтересован в мачовете,в които влезе,да не говорим колко глупости наговори,докато бе в Уругвай
П.С. и като говорим за глупости,как поне малко не ти е неудобно да правиш забележки на хората,като на теб 9 от 10 мнения/които съм ти прочел/ започват или свършват как ти и БР мислите по еднакъв начин/дори по-зле,как той мислел като теб :mrgreen:/,колко умен бил мениджъра и естествено респективно и ти,щото той явно чете форума на гонг всеки ден и краде идеите,които ти благосклонно му даваш :shock:.
Да не говорим за наглостта ти да коментираш феновете на клуба,че те били виновни за желанието на Суарес да напусне...Сякаш си нещо повече от всеки редови фен.

Петърчо ,пълен смях си моето дете .Аз отдавна съм ти казал ,че за мен ти си един обикновен човечец. :) Много бързо забрави ,какви глупости изприказва по времето на Далглиш ,нали ? Е ти нали си фен ? Ето за това казавам,че сте глупави ...защото изприказвахте един куп глупости ! :)
Сега виждам ,че общо взето МЕ КОПИРАШ за повечето неща и дойде на мойта ...но като цяло само се повтаряш и нищо ново не може да научиш дечицата тук ,освен това че Ливърпул има нужда от нов дефанзвиен халф . :) Само че ,няма кой да те чуе Петърчо .
Колко пъти Петърчо ,ББС са писали нещо и то не е станало ? Аз ти отговарям..хиляди . Така ли е Петърчо ...така е .
След като аз искам нещо и Роджърс след това го прави ..нормално е след всеки негов ход да се зарадвам ,че имаме еднакви виждания за футбола ...нали Петърчо ? Да Петърчо и той и умен и аз съм умен ...някакви претенции да имаш ? Как да кажа ,че съм тъп ,като съм умен ? :)
А ти Петърчо повтаряш като папагал едно и също нещо във всяко едно твое мнение ...смях. :)
Ясно е Петърчо ,че и ти не харесваш най добрия ни играч ,но за твое съжаление той още е в клуба. :)
Сто пъти съм го повтарял Петърчо и пак ще го повторя ...феновете и легендите на Ливърпул са една от основните причини ,заради които сме 23 години без титла . Възхода на Ливърпул случайно или не ,спря ,точно след трагедиите ,в които нашите фенове имат вина. След това некадърника Сунес ни еба майката .А днес виждаш какво става ...Далглиш ни еба майката във най важния момент а всички фенове и легенди все още го искате ?! СМях.
Освен това искате и британските дърводелци ,шарани,некадърни защитници и още куп слаби играчи ...а плюете добрите играчи . Ти сам си направи сметката Петърчо . Аз за разлика от теб имам много повече наблюдения какви некадърни играчи минаха през нашия клуб в последните 23 години и реакците за тях от фенове и легенди. И за разлика от тебе Петърчо ,аз разбирам от футбол а ти не ...и срещу мен да бягаш в това отношение ,не можеш да ме стигнеш ..и на терена и извън него. :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 03 авг 2013 12:10

Ей такива посредствени и необосновани мнения най-обичам.Та едно по едно.
За Далглиш-легенда,която заслужава само уважение и респект.Най-великия футболист в историята на клуба,последния мениджър,ставал шампион с клуба,обичан от всеки един фен на клуба/с изключение на 2-3 психясали булгаристански тикви/.Съветът ми е прост,иди на Анфийлд някой ден/ако успееш да излезеш от форума/,после си кажи мнението за Далглиш на феновете,след тва иди в Сандънс пъб и там си кажи мнението на феновете,след тва се срещни с още наши фенове и там си кажи мнението за Кени и ти гарантирам,че дълго време няма да можеш да си седнеш на задника,а лицето ти ще изглежда също като задника ти :lol:.Тва за Далглиш,който клоуни като теб за съжаление поставят под Суарес :oops:.
Ливърпул има нужда от дефанзивен халф и то се видя при Далглиш след травмата на Лукас,когато отбрът тръгна надолу и недай си Боже,Лейва да се контузи,ми е интересно с Алън ли ще борим животни като Туре,Фернандиньо,Рамиреш,Сандро,Дембеле и т.н.Байерн Мюнхен затова доминираха миналия сезон,защото намериха перфектния дефанзивен халф в лицето на Мартинес,ама тва трудно ще го схванеш.
ББС напишат ли нещо в огромната част от случаите става,искаш ли да извадим статистика за това,коя английска медия има най-точни попадения и най-достоврени?А ти откъде си вземаш инфото за клуба?Роджърс лично ти се обажда,а като не може,праща Еър да ти се отчита.За всезнайковци като теб,напомням,че всички ние получаваме информацията си от медиите :lol:.Ако ти я получаваш от друго място,похвали се.
Феновете и легендите били с основна вина за 23 години суша :?: :!: :?: Може би имаш предвид фенове като теб,защото не мога да разбера каква вина имат феновете,които си подкрепят винаги отбора,дават пари за билети,сувенири,пълнят огромни стадиони в целия свят и пеят YNWA и в хубави,и в лоши момент.А с какво са виновни легенди като Пейсли,Шанкли,Далглиш,Кийгън,Тошак,Сунес,Барнс,Ръш,Олдридж,Джерард,Гробелар,Клемънс и т.н.Ти кой си да ги нападаш?Една българска мишчица,която не може да им стъпи и на малкия пръст,дървен философ,който не е направил нищо реално за клуба,а тва са хора,вдигали трофеи и направили клуба велик.
Ливърпул винаги е имал основа от британски играчи и трябва да има.Джерард е нагледния пример.Аз стоя зад клуба,а не зад един играч.Суарес е уникален футболист,който трябва да остане,но поведението му спрямо клуба и феновете минава всякакви граници и заслужава критика,а не ти да ми се изпъваш като некъв Матросов и да го защитаваш без и един аргумент.А като говориш за Сунес,защо не каза няколко думи за Шанкли,Пейсли,Фейгън?Те какви са-бразилци или уругвайци.И кой направи Ливърпул велик клуб-британците или латиносите.Типично за хора като теб,дето уж много помнели,да забравят произхода си и кой те е направил голям.Ливърпул е английски клуб,набий си го добре в главата,ако толкова си искаш латиноси-насочвай се към уругвайската ни версия :mrgreen:

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 03 авг 2013 12:55

Май сагата със Суарез ще се разреши по най-добрия начин за нас.Говори се, че ако Реал продадат Роналдо на МЮ ще се насочат към Суарез.Това ще е най-добре за клуба и нека циганчето да отиде да играе голям футбол в Реал.Само че има една малка подробност - там няма да градят играта около него и може да стане като с Торес и Оуен - пожелавам му го от все сърце.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 03 авг 2013 15:25

[offtopic]
kadett1 написа:Май сагата със Суарез ще се разреши по най-добрия начин за нас.Говори се, че ако Реал продадат Роналдо на МЮ ще се насочат към Суарез.Това ще е най-добре за клуба и нека циганчето да отиде да играе голям футбол в Реал.Само че има една малка подробност - там няма да градят играта около него и може да стане като с Торес и Оуен - пожелавам му го от все сърце.

Лошото е,че МЮ с Роналдо ще станат много силни.Не ме кефи прическата ама вкарва много голове,трябва да му се признае.Иначе съм казвал много пъти,че щом иска да напуска трябва да го продадем.55 млн.паунда и е техен,само да действат по-бързо,че да му намерим адекватни заместници.Солдадо вече го изтървахме...[/offtopic]
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 03 авг 2013 15:30

Искам за пореден път да помоля учтиво господин suareshampion да напусне по най-бързия начин форума. Ти с абсолютно нищо не показваш някаква мисловна дейност. Знаеш едно и също и повтаряш това от не знам и аз колко време вече. Престани да пишеш всякакви неща свързани с нашите съфорумници. Изрази си мнението и престани да лепваш епитети, ставаш ужасно досаден и смешен,жалък дори. Това е молба, ако искаш, ако не искаш то си е за теб.

Peter съгласявам се във всяко едно отношение с теб по повод на Суарез. Задължително поне за мен е отърваването от него. Иска по всякакъв начин да се отърве от клуба, прав му път. Ако Суарез избере примерно да продължи кариерата си в по-голям клуб, да се развива добре и да се качи на едно друго ниво това е едно нещо. Има начини, по които да го каже и покаже, тогава всички ще сме му благодарни и няма да има сърдити. Той го прави като една п*тка, като едно ла*но, като едно леке. Той показа, че не струва като човек. Добър футболист, но ужасен човек. Най-жалкото е, че не прави никакви усилия да се промени. Вече 7-8 години той е един и същ - добър футболист, но много много неприятен характер, човек, от който не знаеш какво да очакваш.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 03 авг 2013 15:36

PeterForsberg написа:Ливърпул винаги е имал основа от британски играчи и трябва да има.Джерард е нагледния пример.Аз стоя зад клуба,а не зад един играч.Суарес е уникален футболист,който трябва да остане,но поведението му спрямо клуба и феновете минава всякакви граници и заслужава критика.А като говориш за Сунес,защо не каза няколко думи за Шанкли, Пейсли, Фейгън?

Напълно съм съгласен.Суаресито е страхотен футболяга, има го в кръвта си, но е пълно леке като човек.Не знам дали ни трябват повече британци, но със сигурност не ни трябват повече латиноси.Ако ще се купуват чужденци съм навит за повече холандци, белгийци(многооооооо силно поколене), датчани, немци.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 03 авг 2013 17:52

И като няма класни британци как да стане? Кажете ми има ли във ВЛ британец, който да измести коутиньо? Или Суарез? Просто вадят изключително посредствено поколение с 1-2-3 играчи, които дават заявка, че могат да станат добри футболисти, но са още по на 18. Пак ви казвам, в отбора има ядро британци, което като бройка е достатъчно и е много грешно да се налага някого, който е слаб, само заради това, че трябва да играят британци. Все едно да пуснеш Спиъринг, Даунинг и Коня, на мястото на Лукас, Коутиньо и Суарез. Ти трябва да си малоумен, за да го направиш това. И виждате, че играч, идващ от изпадащ отбор в Испания, прави неща с топката, които ако се пробва бившето номер 9, ще си счупи и двата крака и ще се обеси на плитката си. Малко реализъм трябва. След време и аз съм за Стърлинг, Ибе, Уиздъм, Стъридж като гръбнак, но в момента няма как да се случи подобно нещо, по простата причина, че са много слаби младите британци.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 03 авг 2013 17:56

leoric написа: След време и аз съм за Стърлинг, Ибе, Уиздъм, Стъридж като гръбнак, но в момента няма как да се случи подобно нещо, по простата причина, че са много слаби младите британци.

Малко чернички британци ама като няма други :mrgreen:
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 03 авг 2013 18:14

Не се нахвърляйте така на Суарез - леке бил, с ужасен характер и т.н. Това не е вярно,той просто беше тотално преебан от ФА! Нормално е да иска да напусне - всеки на негово място, вече щеше да го е направил!!! Падна жертва на задкулисни игри... това е
Трябва да мислим, обаче какво ще правим от тук нататък и най-доброто е просто да го продадем и не защото "мрънкал и не се усмихвал", а просто защото няма да го има в първите шест мача, няма да го има срещу Юнайтед, срещу други корави отбори (мързи ме да гледам сега пак програмата) Вече нарочен за черна овца той ще бъде наказан отново, по някое време от сезона...
За това трябва да бъде продаден, не за друго! А и сега цената му е добра, а догодина може да не е такава.

Върни се в “Ливърпул”