Ей такива посредствени и необосновани мнения най-обичам.Та едно по едно.
За Далглиш-легенда,която заслужава само уважение и респект.Най-великия футболист в историята на клуба,последния мениджър,ставал шампион с клуба,обичан от всеки един фен на клуба/с изключение на 2-3 психясали булгаристански тикви/.Съветът ми е прост,иди на Анфийлд някой ден/ако успееш да излезеш от форума/,после си кажи мнението за Далглиш на феновете,след тва иди в Сандънс пъб и там си кажи мнението на феновете,след тва се срещни с още наши фенове и там си кажи мнението за Кени и ти гарантирам,че дълго време няма да можеш да си седнеш на задника,а лицето ти ще изглежда също като задника ти

.Тва за Далглиш,който клоуни като теб за съжаление поставят под Суарес

.
Ливърпул има нужда от дефанзивен халф и то се видя при Далглиш след травмата на Лукас,когато отбрът тръгна надолу и недай си Боже,Лейва да се контузи,ми е интересно с Алън ли ще борим животни като Туре,Фернандиньо,Рамиреш,Сандро,Дембеле и т.н.Байерн Мюнхен затова доминираха миналия сезон,защото намериха перфектния дефанзивен халф в лицето на Мартинес,ама тва трудно ще го схванеш.
ББС напишат ли нещо в огромната част от случаите става,искаш ли да извадим статистика за това,коя английска медия има най-точни попадения и най-достоврени?А ти откъде си вземаш инфото за клуба?Роджърс лично ти се обажда,а като не може,праща Еър да ти се отчита.За всезнайковци като теб,напомням,че всички ние получаваме информацията си от медиите

.Ако ти я получаваш от друго място,похвали се.
Феновете и легендите били с основна вина за 23 години суша

Може би имаш предвид фенове като теб,защото не мога да разбера каква вина имат феновете,които си подкрепят винаги отбора,дават пари за билети,сувенири,пълнят огромни стадиони в целия свят и пеят YNWA и в хубави,и в лоши момент.А с какво са виновни легенди като Пейсли,Шанкли,Далглиш,Кийгън,Тошак,Сунес,Барнс,Ръш,Олдридж,Джерард,Гробелар,Клемънс и т.н.Ти кой си да ги нападаш?Една българска мишчица,която не може да им стъпи и на малкия пръст,дървен философ,който не е направил нищо реално за клуба,а тва са хора,вдигали трофеи и направили клуба велик.
Ливърпул винаги е имал основа от британски играчи и трябва да има.Джерард е нагледния пример.Аз стоя зад клуба,а не зад един играч.Суарес е уникален футболист,който трябва да остане,но поведението му спрямо клуба и феновете минава всякакви граници и заслужава критика,а не ти да ми се изпъваш като некъв Матросов и да го защитаваш без и един аргумент.А като говориш за Сунес,защо не каза няколко думи за Шанкли,Пейсли,Фейгън?Те какви са-бразилци или уругвайци.И кой направи Ливърпул велик клуб-британците или латиносите.Типично за хора като теб,дето уж много помнели,да забравят произхода си и кой те е направил голям.Ливърпул е английски клуб,набий си го добре в главата,ако толкова си искаш латиноси-насочвай се към уругвайската ни версия