Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот CSKA 78 » 27 юли 2013 18:19

Понеже съм добър човек ще ти обясня за Флорентино Перес.Гарет Бейл има допълнителна клауза в договора,коята се нарича откупуване правата на даден футболист(тази клауза се прави за да се откаже всеки възможен купувач,като се поставя астрономическа цена на въпросния футболист, от Тотнъм са сложили 120 млн. евро ).
Реал Мадрид се опитва да се договори под цената,която съм дал по-горе и за това предлагат 81 млн.евро.(Тотнъм може да не искат да продадат Бейл,но той от своя страна иска да отиде в Реал Мадрид,така че сделката е твърде възможна).Такива клаузи имат футбористи,които са големи таланти(Меси,Роналдо,Рууни и др.) и се правят с цел да се задържи дадения футболист в отбора( например, ако някой иска да купи Меси, според допълнителната клауза трябва да плати 1 милиард евро).

Стана ли ти ясно ,хайде сега марш да си играеш :!:
Последна промяна от CSKA 78 на 27 юли 2013 20:26, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 27 юли 2013 20:32

CSKA 78 написа:Понеже съм добър човек ще ти обясня за Флорентино Перес.Гарет Бейл има допълнителна клауза в договора,коята се нарича откупуване правата на даден футболист(тази клауза се прави за да се откаже всеки възможен купувач,като се поставя астрономическа цена на въпросния футболист, от Тотнъм са сложили 120 млн. евро ).
Реал Мадрид се опитва да се договори под цената,която съм дал по-горе и за това предлагат 81 млн.евро.(Тотнъм може да не искат да продадат Бейл,но той от своя страна иска да отиде в Реал Мадрид,така че сделката е твърде възможна).Такива клаузи имат футбористи,които са големи таланти(Меси,Роналдо,Рууни и др.) и се правят с цел да се задържи дадения футболист в отбора( например, ако някой иска да купи Меси, според допълнителната клауза трябва да плати 1 милиард евро).

Ти продължаваш обаче, да доказваш тъпотията си :mrgreen:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 27 юли 2013 20:51

terata написа:
CSKA 78 написа:Понеже съм добър човек ще ти обясня за Флорентино Перес.Гарет Бейл има допълнителна клауза в договора,коята се нарича откупуване правата на даден футболист(тази клауза се прави за да се откаже всеки възможен купувач,като се поставя астрономическа цена на въпросния футболист, от Тотнъм са сложили 120 млн. евро ).

Ти продължаваш обаче, да доказваш тъпотията си :mrgreen:

Да си продължиме спора от вчера(явно си многоник).Това оказва ли влияние на душевното ти здраве!!?Раздвоение на личноста едно-друго? :mrgreen:
Това е доказателство,поне за твоята...."умност"http://www.novsport.com/news681791_1004.html
Относно Жоазиньо(нямам нищо против него,разбира се),никой в световен мащаб(като казвам никой,означава ,абсолютно никой) не купува футболисти с тъмен цвят на кожата,високи 1,50 м. с бутонките за 12 млн.евро, могат да си вземат 4-ма,като Миланов(имам предвид,че Миланов е слаботелесен ,но не е нисък и този негов недостатък, може да бъде коригиран) за същите пари.
Така де ,хората търсят, ако ще е тъмен да е черен(освен това много здрав) и да бълва "огин". :mrgreen:
Надявам се да не ни развалят хубавия спор,като изтрият темата(като предишната тема). :lol:

пп За 12 млн.евро ЦСКА(Москва) ще си купят Скот Синклер от Ман. Сити(за 12 млн. Ман.Сити ще го "прежалят",даже ще го "занесат на ръце" до Москва) :mrgreen:
Последна промяна от CSKA 78 на 28 юли 2013 21:02, променено общо 3 пъти.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 28 юли 2013 11:58

Три италиански тима от Серия „А” проявяват засилен интерес към бившия защитник на „Левски” Сюлейман Диамутен.

Според медиите на Апенините 30-годишният бранител е желан от новаците в италианския елит Верона, Ливорно и Сасуоло, който е най-близо до подписа на играча. Треньор на Сасуоло е Еузебио ди Франческо, с когото Диамутен работи в Пескара през 2011 година.

Диамутен напусна „Левски” през септември миналата година, след като не влизаше в плановете на Илиан Илиев. Оттогава защитникът е без отбор, но е подържал форма с няколко тима.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 30 юли 2013 14:03

Вчера Жо е вкарал от дузпа на Амкар! ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 30 юли 2013 15:51

Rivaldo10 написа:Вчера Жо е вкарал от дузпа на Амкар! ;)

Жо, Гарата, Калво, Гари.....по съвсем друг начин щеше да изглежда Левски. А и Рабех, ако не беше такова пиянде :|

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 авг 2013 23:15

http://gong.bg/view_article.php?article_id=363797

Аз бих сложил заглавие "Низвергнати от "Левски" блестят в бургаското дерби". Нека сега разбирачите да казват как то тея дето ги махаме всъщност не стават. Като един Балтанов да речем.
Този клуб бива мачкан страхотно. Подобно и на Левски, "Левски" е предаван от своите за шепа грошове! Срам!

Подобно отношение към родния талант има само в Англия! Но там без да си национал не можеш да играеш в Премиършип, а при нас и най-сакатия чужденец е за предпочитане.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 02 авг 2013 23:17

metodito написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=363797

Аз бих сложил заглавие "Низвергнати от "Левски" блестят в бургаското дерби". Нека сега разбирачите да казват как то тея дето ги махаме всъщност не стават. Като един Балтанов да речем.
Този клуб бива мачкан страхотно. Подобно и на Левски, "Левски" е предаван от своите за шепа грошове! Срам!

Ти си неспасяем случай! Колко време Балтанов бе в Левски и колко шанса да се докаже профука? Ама направи един силен мач и рев и сополи за него. Аре нема нужда от такива куци коне.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 авг 2013 23:28

Гледах, човек Щутгарт си имат играчи, които са в клуба 6-7 години - нито са Меси, нито ще бъдат. Ние освен Гаджев - пет години играч в клуба задържаме ли? Истината е, че на Балтанов не се гласува сериозно доверие. Дали му шанс - като резерва, нали? Балтанов беше футболист с прилична техника и скорост и от типа "работни пчелички". Такива не се изпускат.
Ми неспасяем съм, като гледам Бру, Марсиньо, Прохазка... Кой от тях би вземал, колкото Балтанов и би знаел къде е?
ОК, Бру не е сигурно още що е, ма Прохазката и Марсиньо, Старокин също...

Прави Батков некви схеми с тея чужденци, ма нещо не мога да схвана какви. Само знам, че е на сметка да има скъпоплатени чужденци, но още не мога да хвана къде е хватката. Червените също ги правят такива схеми, може би и пловдивското Локо.
Просто няма логика да плащаш на един сульо 16 000 ойро плата, като можеш да плащаш на доказал се български футболист 7-8000 лева.
Освен да играе с мениджъра и да си поделят некви парички, друго не се сещам. И текучеството е показателно. Колкото повече докарани анонимници, толкова по-добре.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 02 авг 2013 23:46

metodito написа:Гледах, човек Щутгарт си имат играчи, които са в клуба 6-7 години - нито са Меси, нито ще бъдат. Ние освен Гаджев - пет години играч в клуба задържаме ли? Истината е, че на Балтанов не се гласува сериозно доверие. Дали му шанс - като резерва, нали? Балтанов беше футболист с прилична техника и скорост и от типа "работни пчелички". Такива не се изпускат.
Ми неспасяем съм, като гледам Бру, Марсиньо, Прохазка... Кой от тях би вземал, колкото Балтанов и би знаел къде е?
ОК, Бру не е сигурно още що е, ма Прохазката и Марсиньо, Старокин също...

Прави Батков некви схеми с тея чужденци, ма нещо не мога да схвана какви. Само знам, че е на сметка да има скъпоплатени чужденци, но още не мога да хвана къде е хватката. Червените също ги правят такива схеми, може би и пловдивското Локо.
Просто няма логика да плащаш на един сульо 16 000 ойро плата, като можеш да плащаш на доказал се български футболист 7-8000 лева.
Освен да играе с мениджъра и да си поделят некви парички, друго не се сещам. И текучеството е показателно. Колкото повече докарани анонимници, толкова по-добре.

Балтанов има около 40 мача за Левски, дали кат резерва или не, напълно достатъчни са да покаже, че нищо не става от него. Това, че в Черноморец играе добре, не означава, че е кой знае какъв футболист и че в Левски щеше да се наложи. Същото и е с Огнянов - и двамата са на по 25 години, като едва сега оставят зад гърба си по някой и друг силен мач...едва сега на 25, а допреди това? Левски да не е пансион? Те това ще им е и на тях - 1-2 сезона на върха на възможностите, в най-добрата им възраст и дотам - типични средностатистически български футболисти. Но класни...мне, много далеч са от това определение. Един класен и добър играч държи едно горе-долу постоянно ниво, а не избухва веднъж на 10 мача.

Върни се в “Левски”