terata написа:CSKA 78 написа:Понеже съм добър човек ще ти обясня за Флорентино Перес.Гарет Бейл има допълнителна клауза в договора,коята се нарича откупуване правата на даден футболист(тази клауза се прави за да се откаже всеки възможен купувач,като се поставя астрономическа цена на въпросния футболист, от Тотнъм са сложили 120 млн. евро ).
Реал Мадрид се опитва да се договори под цената,която съм дал по-горе и за това предлагат 81 млн.евро.(Тотнъм може да не искат да продадат Бейл,но той от своя страна иска да отиде в Реал Мадрид,така че сделката е твърде възможна).Такива клаузи имат футбористи,които са големи таланти(Меси,Роналдо,Рууни и др.) и се правят с цел да се задържи дадения футболист в отбора( например, ако някой иска да купи Меси, според допълнителната клауза трябва да плати 1 милиард евро).
Стана ли ти ясно ,хайде сега марш да си играеш

Ти продължаваш обаче, да доказваш тъпотията си

Да си продължиме спора от вчера(явно си многоник).Това оказва ли влияние на душевното ти здраве!!?Раздвоение на личноста едно-друго?
Това е доказателство,поне за твоята...."умност"
http://www.novsport.com/news681791_1004.htmlОтносно Жоазиньо(нямам нищо против него,разбира се),никой в световен мащаб(като казвам никой,означава ,абсолютно никой) не купува футболисти с тъмен цвят на кожата,високи 1,50 м. с бутонките за 12 млн.евро, могат да си вземат 4-ма,като Миланов(имам предвид,че Миланов е слаботелесен ,но не е нисък и този негов недостатък, може да бъде коригиран) за същите пари.
Така де ,хората търсят, ако ще е тъмен да е черен(освен това много здрав) и да бълва "огин".
Надявам се да не ни развалят хубавия спор,като изтрият темата(като предишната тема).

пп За 12 млн.евро ЦСКА(Москва) ще си купят Скот Синклер от Ман. Сити(за 12 млн. Ман.Сити ще го "прежалят",даже ще го "занесат на ръце" до Москва)

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!