ЗА ТЕЗИ КОИТО ИСТИНСКИ ОБИЧАТ ЛЕВСКИ

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ПФК–ЛС–СФ1914
Контакти:

Re: ЗА ТЕЗИ КОИТО ИСТИНСКИ ОБИЧАТ ЛЕВСКИ

Мнениеот ПФК–ЛС–СФ1914 » 30 юли 2013 18:47

Седем написа:
Vincenzo написа:[offtopic]
Genius. написа:Останаха ли такива? :roll:

Не разбирам, защо се правиш на олигофрен ?[/offtopic]

Не се прави. Това е тъжната действителност!

А относно темата: Добре де, колко пъти ги подкрепяме и те ни предават??? На мача с Иртиш какво им липсваше??? На тях пука ли им за нервите, които изхабихме милиони хора в България през последните месеци?? Лично за себе си решението съм го взел, без да ме интересуват никакви бойкоти, декларации и т.н. - няма да стъпя на мач докато не видя някакви макар и минимални наченки на футбол и на отборна игра в тази сбирщина!

+1

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 30 юли 2013 19:10

uki2 написа:И аз съм съгласен напълно с автора на темата, не отбора а ситуацията с "феновете" и сектор Б е срам за отбора!!! Помните ли колко слаби бяха Борусия Дортмунд преди няколко години и на кое място в класирането бяха? Само че на никой в Дортмунд не му и хрумна да ги бойкотира, на мачовете ходеха по около 90 000 души (по единствената причина, че стадиона не побира повече!), а феновете си подкрепяха отбора безрезервно навсякъде! Ние винаги сме се гордеели с публиката си, а сега само въздишаме като гледаме каква подкрепа имат Ботев и Локо Пловдив например! И аз твърдя, че ако си подкрепяхме отбора както трябва нямаше да загубим нито мача в Пловдив, още по-малко този на Герена! Да - отбора е слаб и голяма част от него е за гонене, само че какво от това! Левски винаги е бил идея, чест и гордост и факта, че в момента нямаме достатъчно добри футболисти не е повод човек да предава тези свои идеали!
Опомнете се и не срамете ЛЕВСКИ!

Пич, спомняш ли мача с Миньор през пролетта? 2000 човека след победи над Литекс(като гост), Цска и Локомотив Пловдив(като гост) ? Въобще нямаме манталитета на немците, за да се сравняваме с тях. И аз искам да сме по 10 000 души всеки мач, без значение от противника/времето/класирането, ама май много искам.

На създателя на темата ще кажа, че не е времето сега да се делим. Делението на фракции и на обикновени Левскари е глупаво и не нужно. Тези хора са във фракции не защото си нямат работа и им е скучно по цял ден. ;)
Самият клип, който е поустнал нямаше как да съществува без хората от фракциите, но нямаше как да съществува и без обикновените Левскари, като мен и теб, идващи от провинцията, за да подкрепят любимия си отбор. Приемете, че дори когато няма бойкот сме си 2000 човека. Даже е правилно да казвам "са си", защото и аз не успявам да отида на всички мачове. Ще дам пример с мача срещу Ботев Пловдив през есента на 2009 г. Първи мач, домакинство, спечелена титла, отстранени са вече Санта Хулия и Баку, и кво? По-малко от 2000 човека. :|
[center]1914[/center]

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 30 юли 2013 19:34

С удоволствие прочетох повечето от мненията и за първи път изпитах радост,че има все още истински ЛЕВСКАРИ!!Аз съм върл ЛЕВСКАР от 60+ години.Поради това,че съм далеч от България ,следа всичко което се случва с любимия ни отбор чрез Интернет и съответно гледам и мачовете му.Истината е ,че продукцията която изнасят футболистите е много некачествена,за да не използвам по силна дума,но отбора и новия треньор ТРЯБВА да бъдат подкрепени!!!

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 30 юли 2013 20:25

hienizator написа:Винаги съм на стадиона и не ме интересуват протестите на някой хора,далеч съм от мисълта че играем добре и всичко е ок дори напротив,но аз си обичам отбора и няма как да не ходя на мач при положение че играем в София,а понякога ходя и на гостувания! Бил съм на много велики мачове от много силни периоди на Левски,бил съм и на много неприятни мачове ... съвсем нормално и знам че рано или късно нашият отбор пак ще заиграе както всички обичаме да го гледаме,но това изисква време,търпение и подкрепа! ;)

Ето това е мнение на истински достоен, син фен. Като верен до гроб привърженик на отбор, който е изпитвал горчилката и нерадостите много по-често, мога да кажа, че това е единственият, проверен и работещ начин бързо да тръгнете нагоре. Без публика няма добър футбол! Ако искате нещо специално от футболистите си, подкрепяйте ги!

nikikolevst написа:ХАРАКТЕРА СЕ ВИЖДА В ТРУДНИТЕ МОМЕНТИ.
ВЯРНО НЕ ИГРАЯТ ДОБРЕ, НО С НАС ЩЕ СИ ПОВЯРВАТ.

Факт, неоспорим! Като слушам оплакванията и нападките на някои сини фенове направо ми става болно. На моменти ми се струва, че милея повече от тях Левски, което е.... странно за мен и жалко за тях...
Изображение Изображение

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 30 юли 2013 21:05

nikikolevst написа:Здравейте,

В последните дни се начетох на какви ли не глупости, по медии и форуми. Но спирам с негативите до тук.

В края на миналото първенство същите играчи направиха няколко добри мача блатодарение на публиката, която ги окуражаваше и поддържаше.
Смия да твърдя, че АКО ИМАШЕ ПУБЛИКА В ПЛОВДИВ И НА ГЕРЕНА - ЛЕВСКИ НЯМАШЕ ДА ЗАГУБИ.
МОЛЯ ВИ ТЕЗИ КОИТО ОБИЧАТЕ ЛЕВСКИ - ПОДКРЕПЯЙТЕ, НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА ИЗКУСТВЕНИ БОЙКОТИ. ТАЗИ ИГРА Е ЗА НАС.
ДОБРИ ИЛИ ЛОШИ В МОМЕНТА ФУТБОЛИСТИТЕ ИМАТ НУЖДА ОТ НАС.
С НАС ЛЕВСКИ НЯМАШЕ ДА ЗАГУБИ ОТ ПЛОВДИВСКИТЕ ОТБОРИ.
ТЕЗИ КОИТО ИСКАТ ДА СИ СТОЯТ ИЗВЪН СТАДИОНА И ДА СИ ПСУВАТ КОЛКОТО ИСКАТ - ТЕ НЕ СА ИСТИНСКИ ЛЕВСКАРИ.
АЗ СЪМ ТАКЪВ ОТ 37 ТОДИНИ.
ОТ ПРОВИНЦИЯТА СЪМ И НЕ ВИНАГИ ИМАМ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ХОДЯ ДО СОФИЯ, НО ТЕЗИ КОИТО ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТ НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА АКЪЛА НА ОПРЕДЕЛЕНА ШЕПА ХОРА.
АКО ГИ ПСУВАМЕ ЗА ВСЕКИ СГРЕШЕН ПАС И ИМ СЕ ПОДИГРАВАМЕ ЩЕ СТАВА ПО ЗЛЕ. ПОВЯРВАЙТЕ МИ - ИГРАЛ СЪМ ФУТБОЛ И ЗНАМ КАКВО Е.
ТАКА ЧЕ АКО СПОДЕЛЯТЕ МОЕТО МНЕНИЕ, ДА СЕ ВИДИМ НА СТАДИОНА И ДА ПОДКРЕПЯМЕ ЛЮБИМИЯТ ОТБОР.
http://www.youtube.com/watch?v=JB1l6Fs_J14

+ 1

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 30 юли 2013 21:09

Ботевъ Пловдивски написа:
hienizator написа:Винаги съм на стадиона и не ме интересуват протестите на някой хора,далеч съм от мисълта че играем добре и всичко е ок дори напротив,но аз си обичам отбора и няма как да не ходя на мач при положение че играем в София,а понякога ходя и на гостувания! Бил съм на много велики мачове от много силни периоди на Левски,бил съм и на много неприятни мачове ... съвсем нормално и знам че рано или късно нашият отбор пак ще заиграе както всички обичаме да го гледаме,но това изисква време,търпение и подкрепа! ;)

Ето това е мнение на истински достоен, син фен. Като верен до гроб привърженик на отбор, който е изпитвал горчилката и нерадостите много по-често, мога да кажа, че това е единственият, проверен и работещ начин бързо да тръгнете нагоре. Без публика няма добър футбол! Ако искате нещо специално от футболистите си, подкрепяйте ги!

nikikolevst написа:ХАРАКТЕРА СЕ ВИЖДА В ТРУДНИТЕ МОМЕНТИ.
ВЯРНО НЕ ИГРАЯТ ДОБРЕ, НО С НАС ЩЕ СИ ПОВЯРВАТ.

Факт, неоспорим! Като слушам оплакванията и нападките на някои сини фенове направо ми става болно. На моменти ми се струва, че милея повече от тях Левски, което е.... странно за мен и жалко за тях...

+ 1 I wish you luck with Stuttgart...Sorry for the english , i dont have flex type :) :)

Marsial
Контакти:

Мнениеот Marsial » 31 юли 2013 13:30

Искам да Ви помоля,ако имате възможност да проверите през последния сезон и през тази гадна фатална 2013 година в колко мача Левски е завършвал с 11 човека?Не искам да Ви занимавам с други гадории...
Предварително Ви благодаря !!!

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 02 авг 2013 18:10

На следващото домакинство съм на мача, и го бях решил още преди оттеглянето на "бойкота". Ние сме ЛЕВСКИ! Време е точно ние да се намесим в борбата за титлата! САМО ЛЕВСКИ!
Изображение

Потребителски аватар
S1914
Контакти:

Мнениеот S1914 » 03 авг 2013 18:24

nikikolevst написа:Здравейте,

В последните дни се начетох на какви ли не глупости, по медии и форуми. Но спирам с негативите до тук.

В края на миналото първенство същите играчи направиха няколко добри мача блатодарение на публиката, която ги окуражаваше и поддържаше.
Смия да твърдя, че АКО ИМАШЕ ПУБЛИКА В ПЛОВДИВ И НА ГЕРЕНА - ЛЕВСКИ НЯМАШЕ ДА ЗАГУБИ.
МОЛЯ ВИ ТЕЗИ КОИТО ОБИЧАТЕ ЛЕВСКИ - ПОДКРЕПЯЙТЕ, НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА ИЗКУСТВЕНИ БОЙКОТИ. ТАЗИ ИГРА Е ЗА НАС.
ДОБРИ ИЛИ ЛОШИ В МОМЕНТА ФУТБОЛИСТИТЕ ИМАТ НУЖДА ОТ НАС.
С НАС ЛЕВСКИ НЯМАШЕ ДА ЗАГУБИ ОТ ПЛОВДИВСКИТЕ ОТБОРИ.
ТЕЗИ КОИТО ИСКАТ ДА СИ СТОЯТ ИЗВЪН СТАДИОНА И ДА СИ ПСУВАТ КОЛКОТО ИСКАТ - ТЕ НЕ СА ИСТИНСКИ ЛЕВСКАРИ.
АЗ СЪМ ТАКЪВ ОТ 37 ТОДИНИ.
ОТ ПРОВИНЦИЯТА СЪМ И НЕ ВИНАГИ ИМАМ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ХОДЯ ДО СОФИЯ, НО ТЕЗИ КОИТО ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТ НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА АКЪЛА НА ОПРЕДЕЛЕНА ШЕПА ХОРА.
АКО ГИ ПСУВАМЕ ЗА ВСЕКИ СГРЕШЕН ПАС И ИМ СЕ ПОДИГРАВАМЕ ЩЕ СТАВА ПО ЗЛЕ. ПОВЯРВАЙТЕ МИ - ИГРАЛ СЪМ ФУТБОЛ И ЗНАМ КАКВО Е.
ТАКА ЧЕ АКО СПОДЕЛЯТЕ МОЕТО МНЕНИЕ, ДА СЕ ВИДИМ НА СТАДИОНА И ДА ПОДКРЕПЯМЕ ЛЮБИМИЯТ ОТБОР.
http://www.youtube.com/watch?v=JB1l6Fs_J14

+1914

Върни се в “Левски”