uki2 написа:И аз съм съгласен напълно с автора на темата, не отбора а ситуацията с "феновете" и сектор Б е срам за отбора!!! Помните ли колко слаби бяха Борусия Дортмунд преди няколко години и на кое място в класирането бяха? Само че на никой в Дортмунд не му и хрумна да ги бойкотира, на мачовете ходеха по около 90 000 души (по единствената причина, че стадиона не побира повече!), а феновете си подкрепяха отбора безрезервно навсякъде! Ние винаги сме се гордеели с публиката си, а сега само въздишаме като гледаме каква подкрепа имат Ботев и Локо Пловдив например! И аз твърдя, че ако си подкрепяхме отбора както трябва нямаше да загубим нито мача в Пловдив, още по-малко този на Герена! Да - отбора е слаб и голяма част от него е за гонене, само че какво от това! Левски винаги е бил идея, чест и гордост и факта, че в момента нямаме достатъчно добри футболисти не е повод човек да предава тези свои идеали!
Опомнете се и не срамете ЛЕВСКИ!
Пич, спомняш ли мача с Миньор през пролетта? 2000 човека след победи над Литекс(като гост), Цска и Локомотив Пловдив(като гост) ? Въобще нямаме манталитета на немците, за да се сравняваме с тях. И аз искам да сме по 10 000 души всеки мач, без значение от противника/времето/класирането, ама май много искам.
На създателя на темата ще кажа, че не е времето сега да се делим. Делението на фракции и на обикновени Левскари е глупаво и не нужно. Тези хора са във фракции не защото си нямат работа и им е скучно по цял ден.
Самият клип, който е поустнал нямаше как да съществува без хората от фракциите, но нямаше как да съществува и без обикновените Левскари, като мен и теб, идващи от провинцията, за да подкрепят любимия си отбор. Приемете, че дори когато няма бойкот сме си 2000 човека. Даже е правилно да казвам "са си", защото и аз не успявам да отида на всички мачове. Ще дам пример с мача срещу Ботев Пловдив през есента на 2009 г. Първи мач, домакинство, спечелена титла, отстранени са вече Санта Хулия и Баку, и кво? По-малко от 2000 човека.