Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Мнениеот MCMXIII » 29 юли 2013 14:05

Robbery написа:Нови слухове. Байерн предлагал 40 мил. € за него: ----> http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... m-bid.html

Ногу малко бре :roll: Първоначално бяха 40 млн. Паунда...
БАЙЕРН откакто подписа с Пеп и след това спечели требъл, стана "медиен отбор". На мен ич не ми аресва. По мюнхенски медии има раздел "Пеп Гуардиола" :roll: Та сега БАЙЕРН имали интерес към всеки втори играч на земята. Или е вярно, или не е ;)

Само преди 2 месеца Фусбалгот и отборът възкръснаха:

[center]Изображение[/center]

Сега остава да видим, дали може да се надгради небостъргач или ще се прави нова сграда.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 29 юли 2013 15:39

Въобще не ми харесва на къде върви отбора след идването на Гуардиола. Твърди титуляри които направиха блестящи мачове миналата година са резерви глупави тактики постоянен медиен шум и т.н. Още едни 40 милиона за пейката ли ще са това? Централните защитници трябва да са Данте и Боатенг като да се дава шанс на Кирхов в лесните мачове. Не спечелим ли суперкупата на Европа срещу Челси на които имаме да си връщаме много просто да си заминава и да се връща Хайнкес. Не можеш с лека ръка да обръщаш Европейския шампион който за цяла година има 3 загуби на опитно поле. Недопустимо е.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 29 юли 2013 15:53

Neron написа:Въобще не ми харесва на къде върви отбора след идването на Гуардиола. Твърди титуляри които направиха блестящи мачове миналата година са резерви глупави тактики постоянен медиен шум и т.н. Още едни 40 милиона за пейката ли ще са това? Централните защитници трябва да са Данте и Боатенг като да се дава шанс на Кирхов в лесните мачове. Не спечелим ли суперкупата на Европа срещу Челси на които имаме да си връщаме много просто да си заминава и да се връща Хайнкес. Не можеш с лека ръка да обръщаш Европейския шампион който за цяла година има 3 загуби на опитно поле. Недопустимо е.

Напълно съм съгласен!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 29 юли 2013 16:07

Я пък до 31.12.2013 няма да пЦувам треньора.
Отначало ругаех ван Гаал, но след мач в Италия направо го боготворях. Май месец 2012 като гледах Юп и ми се ревеше. Той човекът през последния сезон направи нещо невиждано. БАЙЕРН бе като наказателен отряд през 2012/2013.
За Суперкупата на Германия БАЙЕРН бе трагичен в защита. Дано е било за последно!

Казвам го за хилядаидевестотен път, че най- ме дразни медийното внимание/отразяване. Мамка му, това е БАЙЕРН, а не отбор собственост на някой си!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 29 юли 2013 16:30

.
Последна промяна от CSKA69 на 17 апр 2018 23:05, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 29 юли 2013 16:34

На 11.08.2013 БАЙЕРН ще изиграе приятелска среща с Győri Egyetértés Torna Osztály Football Club за по- кратко Győri ETO FC.

На български името на града се произнася Дьор. На немски е Raab. Посещавал съм го преди повече от 20 години :oops: Цялото име на унгарския отбор е непроизносимо за мен :)

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 29 юли 2013 18:39

MCMXIII написа:На 11.08.2013 БАЙЕРН ще изиграе приятелска среща с Győri Egyetértés Torna Osztály Football Club за по- кратко Győri ETO FC.

На български името на града се произнася Дьор. На немски е Raab. Посещавал съм го преди повече от 20 години :oops: Цялото име на унгарския отбор е непроизносимо за мен :)

Града е Гьор,до границата с Австрия е близо .
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 29 юли 2013 23:44

HoUs4oOL написа:
Neron написа:Въобще не ми харесва на къде върви отбора след идването на Гуардиола. Твърди титуляри които направиха блестящи мачове миналата година са резерви глупави тактики постоянен медиен шум и т.н. Още едни 40 милиона за пейката ли ще са това? Централните защитници трябва да са Данте и Боатенг като да се дава шанс на Кирхов в лесните мачове. Не спечелим ли суперкупата на Европа срещу Челси на които имаме да си връщаме много просто да си заминава и да се връща Хайнкес. Не можеш с лека ръка да обръщаш Европейския шампион който за цяла година има 3 загуби на опитно поле. Недопустимо е.

Напълно съм съгласен!

Съгласен съм ... но не напълно . Съгласен съм , че вместо постепенна промяна Гуардиола тръгна да прави революция в играта на Байерн . Предполагам вече е забелязал няколко неща :
1. В невралгични зони на Байерн му липсват играчите които да реализират успешно идеите на Гуардиола . Още от миналата година твърдя , че Данте и Боатенг не притежават необходимите качества да са титуляри в отбор като Байерн . Ван Буйтен вече е на възраст . Добрите игри в защите бяха плод най-вече на помощта която Мартинез , Кроос и Швайнщайгер оказваха на централните защитници .
2. Тони Кроос придобива фундаментално значение за Байерн .
3. Алкантара все още не е готов за титуляр ... а в позиция на единствен дефанзивен халф е напълно безполезен . Всъщност от видяното съм склонен да вярвам , че Гуардиола по-скоро иска да му повери ролята която изпълнява Пирло в Ювентус и Италия .
4.Играчите на Байерн не са свикнали да играят без типичен таран . През цялата си история Байерн е имал силен физически централен нападател . Ще отнеме безумно много време отбора да започне да играе успешно с "фалшива девятка" . Време с което Гуардиола не разполага .
Ако Гуардиола упорства с тази схема ... то най-вероятно на Байерн ще му се наложи до края на трансферния прозорец да закупи поне 1 централен защитник - бърз , с добра техника , който може да участва в изнасянето на топката . Това при положение , че Мартинез също бъде върнат да играе в защита . А в атака да се приеме компромисния вариант Мюлер като централен нападател .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 30 юли 2013 00:24

Der Führer написа:
HoUs4oOL написа:

Напълно съм съгласен!

Съгласен съм ... но не напълно . Съгласен съм , че вместо постепенна промяна Гуардиола тръгна да прави революция в играта на Байерн . Предполагам вече е забелязал няколко неща :
1. В невралгични зони на Байерн му липсват играчите които да реализират успешно идеите на Гуардиола . Още от миналата година твърдя , че Данте и Боатенг не притежават необходимите качества да са титуляри в отбор като Байерн . Ван Буйтен вече е на възраст . Добрите игри в защите бяха плод най-вече на помощта която Мартинез , Кроос и Швайнщайгер оказваха на централните защитници .
2. Тони Кроос придобива фундаментално значение за Байерн .
3. Алкантара все още не е готов за титуляр ... а в позиция на единствен дефанзивен халф е напълно безполезен . Всъщност от видяното съм склонен да вярвам , че Гуардиола по-скоро иска да му повери ролята която изпълнява Пирло в Ювентус и Италия .
4.Играчите на Байерн не са свикнали да играят без типичен таран . През цялата си история Байерн е имал силен физически централен нападател . Ще отнеме безумно много време отбора да започне да играе успешно с "фалшива девятка" . Време с което Гуардиола не разполага .
Ако Гуардиола упорства с тази схема ... то най-вероятно на Байерн ще му се наложи до края на трансферния прозорец да закупи поне 1 централен защитник - бърз , с добра техника , който може да участва в изнасянето на топката . Това при положение , че Мартинез също бъде върнат да играе в защита . А в атака да се приеме компромисния вариант Мюлер като централен нападател .

+1, на работещ проект, промени не се правят,засилва се конкуренцията с присъствие.Предполагам треньорска рокада догодина с...Юп.
пп: Никога не съм харесвал Пеп,но трябва да му се даде време.Бастиан е много по-опитен от него в интерес на истината,но това не означава,че трябва да спре с футбола и да стане треньор в Байерн..дано и Гуардиола разбира това,че не само той ще "учи" футболистите ,а и те него :!:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 30 юли 2013 00:51

Ako искаше да играе с фалшива деветка, толкова ли зор щяха да дават за Левандовски? Мислете с тия глави, мамка му! Без Нойер, Рибери, Швайни, Мартинез, Данте, без да сме видели Гьотце, с дошлия от контузия Кроос, с дошлия преди седмица Тиаго и още и още, Байерн надигра Дортмунд на Вестфален и го накара да играе на контраатака. 2 автогола и гол от засада не са показателни за нищо в нищо и никакъв мач. И си набийте в главите, че отборът на Хайнкес достигна максимумът си и оттук нататък му предстоеше да слиза надолу. Затова и Гуардиола е в Мюнхен, затова и Гьотце и Тиаго са там. Затова и ще има промени в постройката на игра- за да може отборът да се доразвие и да вдигне нивото си. Да има шанс за защита на трофеите! Изчакайте да минат 6 месеца и тогава оценявайте, щото в момента всякакви анализи и прогнози са смехотворни.

Върни се в “Байерн”