Green Fighters написа:tyranta написа:Green Fighters написа:Ти си много комично чорбарчеЛапай на цаците и гледай да не се задавиш
Заповядай на дербито да видиш кой колко ще е
братле когато не ти отърва разбирам те що говориш така .. ето ваш фен изважда статистика от някъде и питам го от къде я е вземал .. много голяма разлика в цифрите виждаш ли ? да добавиме ли и това че мача единия мач се игра в 21ч и свършва в 23ч ? а другия в 18:30 и свършва в 20:30ч ? което за по малките фенове играе и това роля ? имали смисъл да ставаме дребнави като вас
Ако си бургазлия както твърдиш ще знаеш, че лятото часа има значение. Дневната смяна по курортите свършва в 19:00-19:30. Аз примерно отидох чак за второто, както и доста другиА и този мач е с мегагранда Любимец! На нас ни омръзна от селски отбори 7 години
Всеки пази сили за мача с шараните. Всеки предпочита да го освободят с шараните, отколкото с Любимец. Ако на 2 август шараните са повече тогава говори кой какъв е
До тогава - тихичко.
аз и в други теми питах там никои не ми отговори - Семките към кои ще ги броиме ? 2 за тебе 1 за мене .. или как ? за агитките разбрахме 100 човека сте повече ... за часа .. абе пак е малко на кантар .. 2 години работих на Сл.Бряг и там дневната ми смяна свършваше в 17:00 докато се пребера ставаше 18:00 ... така че .. много е относително .. и коя информация да взимаме под внимание тази на вашия фен която не се знае все още от къде е .. или тази от спортала ? там имате по малко от 400 продадени билета .. и още около 100 човека влезнали с карти можеби .. разликата от 500 до 1100 има понеже .. ?