Черноморец Бс - НЕФТОХИМИК Бс

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

tyranta
Контакти:

Re: Черноморец Бс - НЕФТОХИМИК Бс

Мнениеот tyranta » 28 юли 2013 11:59

Green Fighters написа:
tyranta написа:
Green Fighters написа:Ти си много комично чорбарче ;) Лапай на цаците и гледай да не се задавиш ;) Заповядай на дербито да видиш кой колко ще е ;)

братле когато не ти отърва разбирам те що говориш така .. ето ваш фен изважда статистика от някъде и питам го от къде я е вземал .. много голяма разлика в цифрите виждаш ли ? да добавиме ли и това че мача единия мач се игра в 21ч и свършва в 23ч ? а другия в 18:30 и свършва в 20:30ч ? което за по малките фенове играе и това роля ? имали смисъл да ставаме дребнави като вас

Ако си бургазлия както твърдиш ще знаеш, че лятото часа има значение. Дневната смяна по курортите свършва в 19:00-19:30. Аз примерно отидох чак за второто, както и доста други ;) А и този мач е с мегагранда Любимец! На нас ни омръзна от селски отбори 7 години ;) Всеки пази сили за мача с шараните. Всеки предпочита да го освободят с шараните, отколкото с Любимец. Ако на 2 август шараните са повече тогава говори кой какъв е ;) До тогава - тихичко.

аз и в други теми питах там никои не ми отговори - Семките към кои ще ги броиме ? 2 за тебе 1 за мене .. или как ? за агитките разбрахме 100 човека сте повече ... за часа .. абе пак е малко на кантар .. 2 години работих на Сл.Бряг и там дневната ми смяна свършваше в 17:00 докато се пребера ставаше 18:00 ... така че .. много е относително .. и коя информация да взимаме под внимание тази на вашия фен която не се знае все още от къде е .. или тази от спортала ? там имате по малко от 400 продадени билета .. и още около 100 човека влезнали с карти можеби .. разликата от 500 до 1100 има понеже .. ?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Bastions

Мнениеот Bastions » 28 юли 2013 12:48

Малко бяхме вчера - факт. Очаквах повечко хора, но...
Въпрос към чорбарчето - колко зрители очакваш да има на мача ЦСКА - Любимец, когато и да се играе(особено в случай, че ЦСКА не се бори за нищо)? Празният стадион "Нефтохимик" от вчера не е ново явление в българския футбол. В днешно време фенове по стадионите няма. Изключение в момента прави единствено Ботев, и с известни условности Локо Пловдив и Берое. Та Левски и ЦСКА(отборите на "народа") като загубят два мача поред, не могат да съберат повече от 300-400 човека публика. Не е ли така?

Потребителски аватар
Green Fighters
Контакти:

Мнениеот Green Fighters » 28 юли 2013 12:52

tyranta написа:
Green Fighters написа:
tyranta написа:
Green Fighters написа:Ти си много комично чорбарче ;) Лапай на цаците и гледай да не се задавиш ;) Заповядай на дербито да видиш кой колко ще е ;)

братле когато не ти отърва разбирам те що говориш така .. ето ваш фен изважда статистика от някъде и питам го от къде я е вземал .. много голяма разлика в цифрите виждаш ли ? да добавиме ли и това че мача единия мач се игра в 21ч и свършва в 23ч ? а другия в 18:30 и свършва в 20:30ч ? което за по малките фенове играе и това роля ? имали смисъл да ставаме дребнави като вас

Ако си бургазлия както твърдиш ще знаеш, че лятото часа има значение. Дневната смяна по курортите свършва в 19:00-19:30. Аз примерно отидох чак за второто, както и доста други ;) А и този мач е с мегагранда Любимец! На нас ни омръзна от селски отбори 7 години ;) Всеки пази сили за мача с шараните. Всеки предпочита да го освободят с шараните, отколкото с Любимец. Ако на 2 август шараните са повече тогава говори кой какъв е ;) До тогава - тихичко.

аз и в други теми питах там никои не ми отговори - Семките към кои ще ги броиме ? 2 за тебе 1 за мене .. или как ? за агитките разбрахме 100 човека сте повече ... за часа .. абе пак е малко на кантар .. 2 години работих на Сл.Бряг и там дневната ми смяна свършваше в 17:00 докато се пребера ставаше 18:00 ... така че .. много е относително .. и коя информация да взимаме под внимание тази на вашия фен която не се знае все още от къде е .. или тази от спортала ? там имате по малко от 400 продадени билета .. и още около 100 човека влезнали с карти можеби .. разликата от 500 до 1100 има понеже .. ?

Отвори си снимки от нашия мач и от мача на шараните с тича ;) Тях ги писаха 700 човека, а ние бяхме малко повече(около 1000). Ти си страшен дебил - дневната смяна е 12 часа, а редовната е 8 часа.
[center]Изображение[/center]

БУРГАС Е НА НЕФТОХИМИК

Потребителски аватар
Gruntax
Контакти:

Мнениеот Gruntax » 28 юли 2013 12:53

tyranta написа:
Green Fighters написа:
tyranta написа:

аз и в други теми питах там никои не ми отговори - Семките към кои ще ги броиме ? 2 за тебе 1 за мене .. или как ? за агитките разбрахме 100 човека сте повече

Ние ще сме с поне 2000 души агитка, а за вас ще е успех да съберете 100.
Семките не ги броим, макар че и там ще имаме предимство.

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 28 юли 2013 13:14

Gruntax написа:
tyranta написа:
Green Fighters написа:
tyranta написа:

аз и в други теми питах там никои не ми отговори - Семките към кои ще ги броиме ? 2 за тебе 1 за мене .. или как ? за агитките разбрахме 100 човека сте повече

Ние ще сме с поне 2000 души агитка, а за вас ще е успех да съберете 100.
Семките не ги броим, макар че и там ще имаме предимство.

за нас ? за кои нас ? за цска ли ме питаш за нефтохимик или за черноморец ?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 28 юли 2013 13:43

2:0
[offtopic][center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/60b8d8a3587a729fe27775832821684f/tumblr_n6uwkeSuAE1rztzhzo1_r1_500.png[/wrapimg][/center][/offtopic]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 28 юли 2013 13:44

Тия пак включиха брояча... :mrgreen:
Дори и 15000 да сте,резултата ще е в наша полза и то с разлика. ;)
Вие си бройте публиката,ние ще броим головете във вратата ви.
В крайна сметка остава резулата,а не броя на феновете. В Б се отпада и с голяма агитка. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 28 юли 2013 14:10

subzero написа:Тия пак включиха брояча... :mrgreen:
Дори и 15000 да сте,резултата ще е в наша полза и то с разлика. ;)
Вие си бройте публиката,ние ще броим головете във вратата ви.
В крайна сметка остава резулата,а не броя на феновете. В Б се отпада и с голяма агитка. ;)

За резултата недей да си толкова сигурен ;) Като гледам нападението на ПСФК-то е атомно и в първите 2 мача се е пукнало да вкарва голове-всичко на всичко по половин гол на мач се пада :) Ние поне имаме 2 ;) Факт е че отбора ни е слаб и недобре подготвен все още.Факт е че Любимец имаше 2 почти 100% възможности и можеха и да ни бият,но е факт и че имаме добър вратар,който ги спаси. Факт е че при градско дерби има и други фактори които оказват влияние освен класата на футболистите.Факт е че у дома и гредите помагат,а ние сме си у дома въпреки че Черноморец е символичен домакин.На този стадион Нефтохимик има само 1 загуба от Черноморец(стария отбор) в далечната вече 1985 година(0:1)...така че нищо не се знае,въпреки че отбора на Херо е видимо по-силен от нашия (поне така изглежда за сега :mrgreen: )
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 28 юли 2013 14:11

subzero написа:В крайна сметка остава резулата,а не броя на феновете. В Б се отпада и с голяма агитка. ;)

В крайна сметка парите рано или късно свършват и наемниците си отиват, но любовта на хората остава дори и в Я група.

На терена очакван категорична победа на Ч-ц с 3:0 . По трибуните нещата са ясни - зелена доминация ;)
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: черноморец - НЕФТОХИМИК БУРГАС

Мнениеот ntodorov » 28 юли 2013 15:14

sn_ написа:това е форума на нефтохимик и ще си озаглавяваме темите както си искаме - даже трябва да се промени на айтос клошаркс - Нефтохимик
и нас въобще не ни пука как ще свърши мача! по - слаби сме и го знаем, но трибуните ще са наши. въпреки всичко ще дам една оптимистична прогноза 1:2 за Нафтата!

Грешиш. Това не е форумът на Нефтохимик, а подфорумът му в Гонг. бг.Тук си има правила и едно от тях е правилното и коректно изписване на отборите.
Но, както и да е де. Това няма да промени нещата на терена - 2-0. казвам аз.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Нефтохимик”