Лудогорец (Разград) - Черноморец (Бургас) FT. 1-0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Лудогорец (Разград) - Черноморец (Бургас) 27.07 от 20:00
Майтап,майтап ама оптимизма ми е почти толкова колкото онова 1 : 0 срещу Лудите миналата година. Убеден съм,че няма да загубим. 
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
- Der Führer
- Контакти:
Ванчо Траянов си остана в Бургас ... шансовете на Черноморец рязко се покачиха 
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
-
k.dimitrov
- Контакти:
Der Führer написа:Ванчо Траянов си остана в Бургас ... шансовете на Черноморец рязко се покачиха
Той, Ванчо, този сезон и да не е контузен, трудно ще се пребори за титулярно място в отбора.
-
k.dimitrov
- Контакти:
ntodorov написа:fen-fen написа:Всички Ивовци от Черноморец са добре дошли в Лудогорието!Важното е да стане хубав мач и да се кефим!
Прогнозирам победа за Лудогорец, неубедителна тъй като нашите ще играят с резервния състав в по голяма си част от времето. Все пак титулярите имат нужда от почивка!
Е. Виж вече със втория си състав ще ви бъде много трудно. Този Черноморец със сигурност не е за подценяване.
[offtopic]Да не казвам, че и на първия ви състав ще се опъне.Иначе ще излезем в неизвестен за нас състав след, като още 3 класни ( според Херо) попълнения получиха картотеки оня ден. Мач, топка е. Идваме с надежда пък ще видим...За сега не можем да се похвалим с нещо повече от...редовните 3 инкасирани гола в Разград де.
[/offtopic]
Двама от новите в групата на Черноморец за гостуването на шампиона
Отборът на Черноморец определи група от 19 футболисти за предстоящия двубой срещу шампиона Лудогорец в Разград. „Акулите“ заминават в петък сутринта за Шумен, където ще отседнат до деня на срещата. Там е предвидена и следобедна тренировка.
От групата отпадат третият вратар на тима Свилен Нотев и Ванчо Траянов, който все още се възстановява от травма на глезена.
Различните имена, които попадат в нея, са новопривлечените Жереми Манзоро и Карлос Фонсека.
Мачът е тази събота от 20:00 часа на стадион „Лудогорец Арена“.
Нейчо, явно само двама от новокартотекираните ще играят в събота. Херо е преценил, че Мохамед Соли все още не е готов.
-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
И аз стм сигурен ,че няма загубим този мач !
Мохамед Соли ще го чакаме за Нафтата явно ....
Мохамед Соли ще го чакаме за Нафтата явно ....
ntodorov написа:fen-fen написа:Всички Ивовци от Черноморец са добре дошли в Лудогорието!Важното е да стане хубав мач и да се кефим!
Прогнозирам победа за Лудогорец, неубедителна тъй като нашите ще играят с резервния състав в по голяма си част от времето. Все пак титулярите имат нужда от почивка!
Е. Виж вече със втория си състав ще ви бъде много трудно. Този Черноморец със сигурност не е за подценяване.
[offtopic]Да не казвам, че и на първия ви състав ще се опъне.Иначе ще излезем в неизвестен за нас състав след, като още 3 класни ( според Херо) попълнения получиха картотеки оня ден. Мач, топка е. Идваме с надежда пък ще видим...За сега не можем да се похвалим с нещо повече от...редовните 3 инкасирани гола в Разград де.
[/offtopic]
Аз никога не съм подценявал Черноморец и както казах очаквам неубедителна победа за Лудогорец. Важното е да стане хубав мач и да има шоу по трибуните!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
Der Führer написа:Ванчо Траянов си остана в Бургас ... шансовете на Черноморец рязко се покачиха
Тва е то наш Миро!
п.п. Липсата ти тук е болезнена
[center]
[/center]
[/center]Re: Лудогорец (Разград) - Черноморец (Бургас) 27.07 от 20:00
Мнооого скучен футбол! Чак ми е гадно, че ще го гледам. Някой ще победи, но и равенство е не по-малко вероятно. В Черноморец има няколко килограма "нови"-открития на Херо и бъдещи звезди на Българския и в частност на южно черноморският ни футбол..[offtopic]Добронамереноста и спазването на добрия тон в тази тема започва да граничи с интимност. Дори за целомъдрен, като мен е неподходящо в тези жеги.....[/offtopic]
Само Левски!
Само Левски!
volf написа:Мнооого скучен футбол! Чак ми е гадно, че ще го гледам. Някой ще победи, но и равенство е не по-малко вероятно. В Черноморец има няколко килограма "нови"-открития на Херо и бъдещи звезди на Българския и в частност на южно черноморският ни футбол..[offtopic]Добронамереноста и спазването на добрия тон в тази тема започва да граничи с интимност. Дори за целомъдрен, като мен е неподходящо в тези жеги.....[/offtopic]
Само Левски!
Бургазлията, бургаски футбол и накрая само Левски. Е, кажи си го още от началото, за да те знам и да не си хабя думите.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Лудогорец (Разград) - Черноморец (Бургас) 27.07 от 20:00
Този мач няма да го загубим. 
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]