Лудогорец (Разград) - Черноморец (Бургас) FT. 1-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Лудогорец (Разград) - Черноморец (Бургас) 27.07 от 20:00

Мнениеот subzero » 25 юли 2013 21:08

Майтап,майтап ама оптимизма ми е почти толкова колкото онова 1 : 0 срещу Лудите миналата година. Убеден съм,че няма да загубим. :?
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 26 юли 2013 00:45

Ванчо Траянов си остана в Бургас ... шансовете на Черноморец рязко се покачиха :mrgreen:
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 26 юли 2013 01:02

Der Führer написа:Ванчо Траянов си остана в Бургас ... шансовете на Черноморец рязко се покачиха :mrgreen:

Той, Ванчо, този сезон и да не е контузен, трудно ще се пребори за титулярно място в отбора.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 26 юли 2013 01:30

ntodorov написа:
fen-fen написа:Всички Ивовци от Черноморец са добре дошли в Лудогорието! :) Важното е да стане хубав мач и да се кефим! :) Прогнозирам победа за Лудогорец, неубедителна тъй като нашите ще играят с резервния състав в по голяма си част от времето. Все пак титулярите имат нужда от почивка! ;)

Е. Виж вече със втория си състав ще ви бъде много трудно. Този Черноморец със сигурност не е за подценяване.
[offtopic]Да не казвам, че и на първия ви състав ще се опъне. :arrow: Иначе ще излезем в неизвестен за нас състав след, като още 3 класни ( според Херо) попълнения получиха картотеки оня ден. Мач, топка е. Идваме с надежда пък ще видим...За сега не можем да се похвалим с нещо повече от...редовните 3 инкасирани гола в Разград де. :P[/offtopic]

Двама от новите в групата на Черноморец за гостуването на шампиона
Отборът на Черноморец определи група от 19 футболисти за предстоящия двубой срещу шампиона Лудогорец в Разград. „Акулите“ заминават в петък сутринта за Шумен, където ще отседнат до деня на срещата. Там е предвидена и следобедна тренировка.
От групата отпадат третият вратар на тима Свилен Нотев и Ванчо Траянов, който все още се възстановява от травма на глезена.
Различните имена, които попадат в нея, са новопривлечените Жереми Манзоро и Карлос Фонсека.
Мачът е тази събота от 20:00 часа на стадион „Лудогорец Арена“.

Нейчо, явно само двама от новокартотекираните ще играят в събота. Херо е преценил, че Мохамед Соли все още не е готов.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 26 юли 2013 08:16

И аз стм сигурен ,че няма загубим този мач !

Мохамед Соли ще го чакаме за Нафтата явно ....

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 26 юли 2013 11:15

ntodorov написа:
fen-fen написа:Всички Ивовци от Черноморец са добре дошли в Лудогорието! :) Важното е да стане хубав мач и да се кефим! :) Прогнозирам победа за Лудогорец, неубедителна тъй като нашите ще играят с резервния състав в по голяма си част от времето. Все пак титулярите имат нужда от почивка! ;)

Е. Виж вече със втория си състав ще ви бъде много трудно. Този Черноморец със сигурност не е за подценяване.
[offtopic]Да не казвам, че и на първия ви състав ще се опъне. :arrow: Иначе ще излезем в неизвестен за нас състав след, като още 3 класни ( според Херо) попълнения получиха картотеки оня ден. Мач, топка е. Идваме с надежда пък ще видим...За сега не можем да се похвалим с нещо повече от...редовните 3 инкасирани гола в Разград де. :P[/offtopic]

Аз никога не съм подценявал Черноморец и както казах очаквам неубедителна победа за Лудогорец. Важното е да стане хубав мач и да има шоу по трибуните!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 26 юли 2013 16:14

Der Führer написа:Ванчо Траянов си остана в Бургас ... шансовете на Черноморец рязко се покачиха :mrgreen:

Тва е то наш Миро!

п.п. Липсата ти тук е болезнена :mrgreen:, затова, ако си приятел, карай я по-кротко и не се заигравай по-чуждите форуми ;)

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 27 юли 2013 00:49

Мнооого скучен футбол! Чак ми е гадно, че ще го гледам. Някой ще победи, но и равенство е не по-малко вероятно. В Черноморец има няколко килограма "нови"-открития на Херо и бъдещи звезди на Българския и в частност на южно черноморският ни футбол..[offtopic]Добронамереноста и спазването на добрия тон в тази тема започва да граничи с интимност. Дори за целомъдрен, като мен е неподходящо в тези жеги.....[/offtopic]

Само Левски!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 27 юли 2013 09:08

volf написа:Мнооого скучен футбол! Чак ми е гадно, че ще го гледам. Някой ще победи, но и равенство е не по-малко вероятно. В Черноморец има няколко килограма "нови"-открития на Херо и бъдещи звезди на Българския и в частност на южно черноморският ни футбол..[offtopic]Добронамереноста и спазването на добрия тон в тази тема започва да граничи с интимност. Дори за целомъдрен, като мен е неподходящо в тези жеги.....[/offtopic]

Само Левски!

Бургазлията, бургаски футбол и накрая само Левски. Е, кажи си го още от началото, за да те знам и да не си хабя думите.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 27 юли 2013 13:22

Този мач няма да го загубим. :)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Черноморец”