skunk написа:Само тука за малко ми се иска да обясня нещо, като "не ултра" фен на Берое, отбягвах до сега да пиша в този форум. Публиката в Стара Загора разбира от футбол, гледала е Берое как бие Аустия Виена, Ювентус и тн.... да не се повтаряме като папагали, говоря за по-старата публика, но не само.. Когато падаме и то по идиотски начин още от 3-та минута ВСЕКИ има право да си тръгне, защото публиката в СЗ е придирчива към футбол! Не всички държът да кряскат от 1-та минута, като някакви 13 годишни **********и /неотворени/ девойки. Хора от по-старото поколение си станаха от местата със сълзи на очи, не защото не подкрепят отбора ами точно защото старозагорската публика е обективна по традиция.. може да вземем и 3 купи може и с Барселона да играем, ама хората като видият, че под Аязмото вече сме отнесли 4 гола, спокойно могът да си тръгнат. Аз не съм си тръгнал и никога не си тръгвам, обаче като прочетох и тази идиотска "декларация" на "беройските фенове", че който си тръгвал нямал място на стадиона и как ние не сме загубили вяра в отбора... Че ние станахме като онези папагали от ЦСКА и ЛЕВСКИ, след една загуба се почват декларации и то какви, срещу собствената си публика, дето е ходила на този стадион, когато писачите на декларации са ходили прави под масата ако въобще ги е имало. Беройски фенове е ИМАЛО и ще има и не всички държът да пеят песни срещо Ботев Пловдив, когато падаме от Апоел Тел Авив, не разбрах връзката нещо, ама то май и никой не я разбира. Айде до другия път на стадиона.
Подкрепям ти мнението , но само в частта с песните срещу Ботев Пд. С останалите си твърдения само предизвикваш усмивката ми

За мен лично ходенето на мач на любимия отбор започва далеч преди самия двубой и не свършва с последния съдийски сигнал.Дали сме паднали ,или сме победили - това е тема на разговор , ама след мача.Докато съдията не надуе свирката за края аз от стадиона не излизам , както и не разбирам тръгването на някои хора още в 70-та мин. на мача - без значение дали губим или печелим

За "кряскащите" - това са хората , които подкрепя активно.Те са избрали този вид подкрепа и тя до голяма степен мотивира отбора и запалва част от останалите на стадиона.
Преди да ми кажеш нещо , само ще спомена ,че ходя на стадиона и подкрепям активно отбора повече от 20 години , без значение в коя група сме играли.