Берое(Стара Загора) -Апоел Тел Авив(Израел) - 1:4 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Re: Берое(Стара Загора) -Апоел Тел Авив(Израел) - 1:4 FT

Мнениеот Avgusta 1916 » 22 юли 2013 16:40

skunk написа:Само тука за малко ми се иска да обясня нещо, като "не ултра" фен на Берое, отбягвах до сега да пиша в този форум. Публиката в Стара Загора разбира от футбол, гледала е Берое как бие Аустия Виена, Ювентус и тн.... да не се повтаряме като папагали, говоря за по-старата публика, но не само.. Когато падаме и то по идиотски начин още от 3-та минута ВСЕКИ има право да си тръгне, защото публиката в СЗ е придирчива към футбол! Не всички държът да кряскат от 1-та минута, като някакви 13 годишни **********и /неотворени/ девойки. Хора от по-старото поколение си станаха от местата със сълзи на очи, не защото не подкрепят отбора ами точно защото старозагорската публика е обективна по традиция.. може да вземем и 3 купи може и с Барселона да играем, ама хората като видият, че под Аязмото вече сме отнесли 4 гола, спокойно могът да си тръгнат. Аз не съм си тръгнал и никога не си тръгвам, обаче като прочетох и тази идиотска "декларация" на "беройските фенове", че който си тръгвал нямал място на стадиона и как ние не сме загубили вяра в отбора... Че ние станахме като онези папагали от ЦСКА и ЛЕВСКИ, след една загуба се почват декларации и то какви, срещу собствената си публика, дето е ходила на този стадион, когато писачите на декларации са ходили прави под масата ако въобще ги е имало. Беройски фенове е ИМАЛО и ще има и не всички държът да пеят песни срещо Ботев Пловдив, когато падаме от Апоел Тел Авив, не разбрах връзката нещо, ама то май и никой не я разбира. Айде до другия път на стадиона.

Подкрепям ти мнението , но само в частта с песните срещу Ботев Пд. С останалите си твърдения само предизвикваш усмивката ми ;)
За мен лично ходенето на мач на любимия отбор започва далеч преди самия двубой и не свършва с последния съдийски сигнал.Дали сме паднали ,или сме победили - това е тема на разговор , ама след мача.Докато съдията не надуе свирката за края аз от стадиона не излизам , както и не разбирам тръгването на някои хора още в 70-та мин. на мача - без значение дали губим или печелим :!: Къде в тези моменти е "обективната" публика на Берое? Или ще отречеш , че без значение какъв е развоя на мача хората си тръгват точно тогава и доглеждат мача събрани около изходите на стадиона.Все едно ,че като излязат пет минути преди останалите ще си осигурят кой знае какво :roll:
За "кряскащите" - това са хората , които подкрепя активно.Те са избрали този вид подкрепа и тя до голяма степен мотивира отбора и запалва част от останалите на стадиона.
Преди да ми кажеш нещо , само ще спомена ,че ходя на стадиона и подкрепям активно отбора повече от 20 години , без значение в коя група сме играли.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 22 юли 2013 19:24

skunk написа:Само тука за малко ми се иска да обясня нещо, като "не ултра" фен на Берое, отбягвах до сега да пиша в този форум. Публиката в Стара Загора разбира от футбол, гледала е Берое как бие Аустия Виена, Ювентус и тн.... да не се повтаряме като папагали, говоря за по-старата публика, но не само.. Когато падаме и то по идиотски начин още от 3-та минута ВСЕКИ има право да си тръгне, защото публиката в СЗ е придирчива към футбол! Не всички държът да кряскат от 1-та минута, като някакви 13 годишни **********и /неотворени/ девойки. Хора от по-старото поколение си станаха от местата със сълзи на очи, не защото не подкрепят отбора ами точно защото старозагорската публика е обективна по традиция.. може да вземем и 3 купи може и с Барселона да играем, ама хората като видият, че под Аязмото вече сме отнесли 4 гола, спокойно могът да си тръгнат. Аз не съм си тръгнал и никога не си тръгвам, обаче като прочетох и тази идиотска "декларация" на "беройските фенове", че който си тръгвал нямал място на стадиона и как ние не сме загубили вяра в отбора... Че ние станахме като онези папагали от ЦСКА и ЛЕВСКИ, след една загуба се почват декларации и то какви, срещу собствената си публика, дето е ходила на този стадион, когато писачите на декларации са ходили прави под масата ако въобще ги е имало. Беройски фенове е ИМАЛО и ще има и не всички държът да пеят песни срещо Ботев Пловдив, когато падаме от Апоел Тел Авив, не разбрах връзката нещо, ама то май и никой не я разбира. Айде до другия път на стадиона.

Истината,само истината и цялата истина.Ей това е.

skunk
Контакти:

Мнениеот skunk » 23 юли 2013 13:38

Avgusta 1916 написа:

Подкрепям ти мнението , но само в частта с песните срещу Ботев Пд. С останалите си твърдения само предизвикваш усмивката ми ;)
За мен лично ходенето на мач на любимия отбор започва далеч преди самия двубой и не свършва с последния съдийски сигнал.Дали сме паднали ,или сме победили - това е тема на разговор , ама след мача.Докато съдията не надуе свирката за края аз от стадиона не излизам , както и не разбирам тръгването на някои хора още в 70-та мин. на мача - без значение дали губим или печелим :!: Къде в тези моменти е "обективната" публика на Берое? Или ще отречеш , че без значение какъв е развоя на мача хората си тръгват точно тогава и доглеждат мача събрани около изходите на стадиона.Все едно ,че като излязат пет минути преди останалите ще си осигурят кой знае какво :roll:
За "кряскащите" - това са хората , които подкрепя активно.Те са избрали този вид подкрепа и тя до голяма степен мотивира отбора и запалва част от останалите на стадиона.
Преди да ми кажеш нещо , само ще спомена ,че ходя на стадиона и подкрепям активно отбора повече от 20 години , без значение в коя група сме играли.

Ще ти отговря, ще гледам да не влизам в полемики. Ти на пример е хубаво, че ходиш от 20 г. на мачове на Берое, може и във В група и в окръжните, но това само по себе си дава ли ти автоматично право да напишеш декларация, че само ти трябва да си на стадиона? Такива които си тръгват по-рано винаги ще има и когато бием, случаят с мача с Апоел обаче е малко по-специален, имаше много повече заряд и разочерованието беше по-голямо, даже нямаше и много тръгнали си, просто отидоха да гледат мача отстрани. Дори и в Англия и Испания хората си тръгват при такива загуби, или пък веят бели кърпички... точно това е обективност. По-обективно ли ти се струва да стоиш до края на мача и да викаш "Духайте чифути", аз не видях някой да се запали особенно.. само дето децата, дето ги бяха довели на стадиона, на този ГОЛЯМ мач, се наслушаха на "ебане в гъза" на не знам си какъв 3-ти, 5-ти отбор, пък уж играем в Европа, не още в окръжната А група. Тука малко трябваше да израстне и нашата "агитка", ама то няма как да стане щото няма кой да се сети, даже "Няма мое няма твое.." не запяха НИТО веднъж, обаче иначе са измислили една "супер яка" декларация. Сигурно искат да станем като Славия и да ходят 50 човека на стадиона, дето не знаят дали се играе футбол или хокей. Никой не съм чул да каже, че нашите не стават, малшанса си беше факт още с жребия. Въпросът е, че ГОЛЕМИТЕ отбори имат обективна публика, която е и по-взискателна, това помага на отбора да израства и тъй като Берое е ГОЛЯМ отбор с такава публика, ТРЯБВА да има и негативна реакция на такива мачове ;) мисля, че ми разбираш мисълта

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 24 юли 2013 01:38

skunk, ти от цялата декларация това ли прочете? Важното е че декларацията си свърши отлично работата и надъха момчетата за Славия. Сега ако свърши и втората част и победят и Апоел, то ще трябва да им се извиняваш ти. Или може би ще трябва на теб да ти развяват бели кърпички. Няма как да помогнеш по какъвто и да е начин като си станеш 70-ата минута и отидеш на изхода или си тръгнеш. С какво мислиш, че им помагаш така? Или пък като си стоиш в къщи (както прави оня форумен герой Сашко Сандев, който не е стъпвал на мач, но дава акъли). Когато си от един отбор трябва да имаш силите да го подкрепяш до последно и когато губи. Пък било и то като останеш на мястото си и мълчиш.

Иначе е ясно, че публиката в Стара Загора разбира от футбол. Доказателство е че всички видяха, че момчетата се раздадоха доколкото им позволяваха силите и не се предадоха. След 1-4 вече си и психически изчерпан и обезверен, и затова и никой не е освирквал. Просто за много наистина е адски дразнещо като започне 1/3 (знам, че е преувеличено) от стадиона да се изнася независимо от това дали резултата е 1-4 или 5-0 в полза на Берое.

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 24 юли 2013 08:11

Има и такива мачове като с Апоел! Берое игаре колкото позволяваше противника,класен отбор са си. А това за изнасянето на публиката е ГРОЗНО и ОТВРАТИТЕЛНО!!!! Колкото по-бързо се прекъсне толкова по-добре,за чий х*й си отишъл на мач като си тръгваш в 65 мин? По-добре такива да не идват!
КУФАРИ ,чанти ,сакове,чадъри и прочие не са необходими на БЕРОЕ!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 24 юли 2013 17:22

greenlandia написа:Има и такива мачове като с Апоел! Берое игаре колкото позволяваше противника,класен отбор са си. А това за изнасянето на публиката е ГРОЗНО и ОТВРАТИТЕЛНО!!!! Колкото по-бързо се прекъсне толкова по-добре,за чий х*й си отишъл на мач като си тръгваш в 65 мин? По-добре такива да не идват!

Щом са си платили билета, могат и още след 3-тата минута да си тръгнат , лично аз така бих направил и не ме интересува мнението на останалите 10 000 зомбита , намиращи се там 8-)

ПП: не ми пука за Берой, но казвам какво бих направил ,ако предположите хипотетично , че някой ме е отвлякъл и ме е оставил на стадиона ;)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
burnstz
Контакти:

Мнениеот burnstz » 24 юли 2013 19:46

South_Park написа:
greenlandia написа:Има и такива мачове като с Апоел! Берое игаре колкото позволяваше противника,класен отбор са си. А това за изнасянето на публиката е ГРОЗНО и ОТВРАТИТЕЛНО!!!! Колкото по-бързо се прекъсне толкова по-добре,за чий х*й си отишъл на мач като си тръгваш в 65 мин? По-добре такива да не идват!

Щом са си платили билета, могат и още след 3-тата минута да си тръгнат , лично аз така бих направил и не ме интересува мнението на останалите 10 000 зомбита , намиращи се там 8-)

ПП: не ми пука за Берой, но казвам какво бих направил ,ако предположите хипотетично , че някой ме е отвлякъл и ме е оставил на стадиона ;)

Недей коментира тогава !
1916'

skunk
Контакти:

Мнениеот skunk » 25 юли 2013 02:32

Big Fish, ако наистина мислиш, че заради една декларация сме били Слабия, изглежда живееш на друга планета /половината играчи дори не четът български/. Чудеса се случват, когато не се очакват, да не мислиш, че аз не искам да бият Апоел. Иначе, каквото съм написал по-горе това е истината за мен, няма какво да добавя.

Потребителски аватар
bigfish
Контакти:

Мнениеот bigfish » 25 юли 2013 14:08

skunk написа:Big Fish, ако наистина мислиш, че заради една декларация сме били Слабия, изглежда живееш на друга планета /половината играчи дори не четът български/.

Не мисля, че заради една декларация. Но тя е една малка частица в мотивацията и я намирам напълно на място.

А твоята е истина е една, но тази на други е друга. И това е напълно нормално.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 25 юли 2013 14:09

Ще ви дават ли по ТВ?
Само Левски!

Върни се в “Берое”