Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Национален протест срещу управлението на ПФК Левски

Мнениеот bigbonusprize » 13 окт 2009 10:21

[offtopic]
yasen_ov4arov написа:Уаааау това да не го преписа от някоя "безпристрастна" статия от гонга :lol: ?Нетолкова умни приятелю,събрахме се на концерт изцяло организиран от феновете,на концерта пяха главно хардкор групи.Ти знаеш ли колко човека в Пловдив слушат хардкор та да не са привлечени от каузата?Имаше една известна група Delate-на концерта и общо трима души с техни тениски ,като аз бях единият...Искам да видя първо как ще се организирате само феновете с ваши си пари да направите концерт и на него поканете хардкор групи (то като ви гледам какви сте дащни вие и за други няма да имате пари :lol: ) да видим как 9 000 души ще се съберат ,за да слушат само тях ,а не заради каузата става ли ?А на протест пред стадиона/общината ,за който се разбират само членовете на една фракция предната вечер колко човека очакваш да дойдат?Тези дебилни клишета как Левски е национално богатсто и милионите и милиарди ваши фенове ако е възможно да ми ги дрънкаш след като съберете 9 000 на протест става ли?Много хора държали на Левски-та вие за едни тениски не събрахте пари пък какво да говорим за идеята на някой за 100 лева на година (предложението още важи 5000 души давате по 100 лева и аз ще дам също-едва ли е проблем из стотиците милиарди "истински левскари" да се изнамерят 5000 ,които да дадат по някой лев за отбора ). За останалата част от абсолютно лумпенизирания ти пост мога да кажа само не е лошо да се запознаеш с историята на Ботев и участията му в Европа.
П.С:Чикаго също беше осъмнал с трансперанти против Христолов ;) .
П.С 2:Защо не разучиш кой е най-посещаваният мач в историята на футбола (говоря по продадени билети,защото ЦСКА-то твърдят,че на стадион 35к са събрали 80,а билетите сочат 40к :lol: ) ?

Да бе Ясене и Д2 и Остава са супер мега хардкор групи. И в Пловдив има доста металисти и хард кор фенове, но няма да споря за това с теб.
За представянето ви в Европа какво ще кажеш? Какво да кажеш като не си бил роден тогава...
Аз като фен на Левски не смятам, че един концерт ще помогне. Не смятам и тениска да си правя. Смятам да ходя на всяко домакинство и да псувам Батков! Смятам да го псувам и във форумите. Това би помогнало много повече от някакви концерти, направени да се съберат хората и да се повеселят. Това е по вашата част... За какви 100лв постоянно говориш? Да не сме дебили като теб, че да даваме пари на Батков и да му пълним гушата?
За двете ти пс-та ще кажа, че едно време стадион Васил Левски беше с капацитет 80 000 и се пълнеше, но не от мач на Ботев :) Ама си прекалено малък да ги знаеш тези работи...

За финал искам само да кажа, че си изключително рядко срещан прост човек - тип латерна. Едно си баба знае, едно си баба бае е твоята работа... Концерт та концерт. 9000 хиляди та 9000 хиляди. Аз ти казах ни[/offtopic]
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 13 окт 2009 11:57

[offtopic]
yasen_ov4arov написа:
Е позволи ми малко по-добре да знам колко фенове на Д2 и Остава има в Пловдив от теб става ли :) ?Вярно е ,че сте капацитете във всичко вие ,но все пак...Иначе псуването във форума много повече ще стресне Батков от концерт вярно е.Кой измисли ,че изразяването на гражданска позиция на публично място може да даде отражения?Предлагам ти да напишеш на един лист Батков-вън и да го пуснеш като ракетка-ето така вече наистина ще му навредиш :lol: .Аз им се чудя на французите от 1789-какво ще се събират пред Бастилията да искат смяна на властта,като къде къде по-успешно щеше да бъде да шепнат "долу кралят" в тоалетната :lol: .Ееех разбирачи сте вие левскарите не може да ви се отрече!Значи не си готов да даваш по 100 лева на година за Левски,защото Батков ги прибира тези пари ,но си готов да си купуваш билети за мачовете в Европа по 30 лева (в които доказвате наистина колко велик клуб сте :lol: ) ?Ама гениално-4 мача по 30 лева=120 лева + някое и друго домакинство от първенството 160-180 лева на година пълниш джобчето на Батков.Но не му давай 100 лева ,с които да получиш някакви права!!!Продължавай да мислиш-знам,че е трудно,но пък е забавно :lol: .
В болната глава на някой шопски журналист на някой мач може да сте се събрали и 10 милиона ,но според статистиката най-много продадени билети има на мача Ботев-Барселона,който между другото е спечелен от българския отбор и за който се говори още дълго.Вие как завършихте мача срещу Барселона ако може да ми припомниш?

Така е Ясене. Ти познаваш цял Пловдив и знаеш кой на коя група е фен. Прав си. Едни трансперанти няма да свършат същата работа като концерт. На едни трансперанти никой не обръща внимание. И като му дам 100лв какви права ще имаме бе гяур? Правото да съм се преебал и да съм дал пари на Борат! Вие защо не давахте на Селския а?
Говорихме за кой колко хора събира по стадионите и в Европа ли? Искаш да ми обясниш, че на мач на който е имало 40000 е рекорд по посещаемост за България (продадени билети или там както му казваш)? Я се скрий по добре! Само преди 4 години на Левски- Барселона имаше 44000!!!И това не беше в болната глава на някой журналист, защото бях там и видях как нямаше никакви празни места на 44000 стадион Васил Левски! Направо не мога да повярвам, с какъв тапир съм седнал да споря... Да не говорим и за мачовете на Левски преди години с Барселона като сме ги победили с 5:4 е бил пълен стадион Васил Левски - 70 000 поне![/offtopic]

Потребителски аватар
jul
Контакти:

Мнениеот jul » 13 окт 2009 12:02

yasen_ov4arov само не мога да хвана защо спориш с всички. Това си е форум на Левски и, ако трябва все пак да спазваме някакъв добър тон, то като не си доволен или несъгласен с нещо. Пишеш го и се оттегляш. Аз каквото имах си го казах още в началото.
1. Имам приятели /наистина приятели/ от Левски и не ми е приятно да ги гледам унили.
2. Проблемът на Левски си е решение на самите левскари, наистина Батков е собственик, но отборът си е на феновете
3. Ясене, с цялото ми уважение към Ботев, навремето Тракия беше мноооооого корав отбор, просто без ЦСКА и Левски смотаняшкото ни първенство няма да го има. И не го казвам като роден в София привърженик на ЦСКА, а като реалист. Нищо лично. Лек ден на всички
ЦСКА си е ЦСКА!

Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 13 окт 2009 12:47

[offtopic]
yasen_ov4arov написа:хахахха милион иконки смях :lol: .Ти явно си най-веселият пич тук-най-големи умнотии измисляш :mrgreen: .Значи да уточним-ти няма да дадеш 100 лева на Батков,но ще ходиш на стадиона да го псуваш (защото на него особено му пука :lol: ) и ще се изръсиш 180 лева.Като ти гледам цифрите за посещаемостта явно от математика не разбираш,но 180 > 100 лева :) .Хайде моля ти се позапознай се малко със статистиката от мача Ботев-Барселона.Нали уж стадиона беше 80к-дори и по твоите цифри не можете да напълните стадиона си срещу Барселона-за какъв отбор на народа сте се кръстили тогава :lol: ?
Но несъмнено най-култовата част от поста ти е началото:ок,оставаме на страна факта,че ти знаеш по-добре от мен какво слушат пловдивчани,но обръщането ти на 180 градуса за трансперантите е велико!Ако искаш ще ти развия тезата как кибиченето по форумите е по-полезно ,за да се съгласиш и с нея :lol: ?
Jul: А за самите отбори на Левски и ЦСКА е съвсем съвсем друга тема.Нека го кажа така:в моментния си вид тези отбори са вредни за футбола!Иначе няма как да си кривя очите:като цяло през годините ,дори и да махнем комунистическите нагласяния, Ботев щеше да е с по-малко титли от Левски и ЦСКА.Предполагам,че щеше да е нещо от сорта на Левски и ЦСКА с по 15 ,Ботев с 10...

Да Ясене, ще ходя на стадиона да го псувам и да подкрепям отбора си. Нещо странно ли намираш? Да ще го псувам по форумите, на живо когато и където имам възможност. Нещо тъпо ли има в това? Аз като фен на Левски, Ясене, си купувам сезонна карта, а не билети. И за какви 100лв ми говориш? Какво ще дам 100лв на Батков и ще спра да ходя на мачове и да си купувам билети ли? Така ли правят феновете, които не са треофейни - тоест вие? Не мога да ти разбера логиката с тези прословути 100лв. С каква статистика да се позапознавам за Ботев Барселона? Капацитета на стадиона ви е 40 000! Не може повече да отидат, дори и да ти се иска. И ние на нашият мач сме имало два пъти повече хора, отколкото вие на вашият. Чисто статистически...
Нормално е по цял ден да пиша във форума, като съм на работа. Не сме всички безгрижни като теб, че да си позволяваме през деня да си правим каквото искаме. Псуването на Батков на стадиона лично мен ме удовлетворява повече и още повече като е там и гледа разярените фенове... Носи ми вътрешно удовлетворение. Псуването във форума не върши никаква работа с това съм съгласен с теб. Но поне бива псуван на всеки фронт. Трябва където и реши да погледне да вижда, че хората го мразят...[/offtopic]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 13 окт 2009 12:56

Моя грешка. Ботев Барселона се е играл на стадион 9ти септември, който е с капацитет 55000. Което по никакъв начин не е повече от Васил Левски, така че спри да се самозаблуждаваш...

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 13 окт 2009 13:22

bigbonusprize написа:Моя грешка. Ботев Барселона се е играл на стадион 9ти септември, който е с капацитет 55000. Което по никакъв начин не е повече от Васил Левски, така че спри да се самозаблуждаваш...

Не виждам какво толкова му се обясняваш. Съгласи се с него, че Ботев е най-великия клуб в света, че ако не беше селския, щяха да имат към 50 титли и да спечелят шампионската лига, че само те пълнят стадиони, че всичко що е софийско не става и готово. И ако продължава с остроумията, използвай опцията враг и няма да ги четеш.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 13 окт 2009 13:37

angelov написа:
bigbonusprize написа:Моя грешка. Ботев Барселона се е играл на стадион 9ти септември, който е с капацитет 55000. Което по никакъв начин не е повече от Васил Левски, така че спри да се самозаблуждаваш...

Не виждам какво толкова му се обясняваш. Съгласи се с него, че Ботев е най-великия клуб в света, че ако не беше селския, щяха да имат към 50 титли и да спечелят шампионската лига, че само те пълнят стадиони, че всичко що е софийско не става и готово. И ако продължава с остроумията, използвай опцията враг и няма да ги четеш.

:) Добра идея.

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 13 окт 2009 13:58

Аз лично смятам че отбора трябва да бъде подкрепен в тези лоши дни.Взимайте си телевизорите под мишница и на стдиона!!! ;) Да сме едно цяло с отбора.На стадиона е мястото за протести срещу лошото управление!Всички виждаме че това не е истинското лице на Левски.Да се надяваме в най- скоро време духът на победителя да се завърне в любимия отбор!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 13 окт 2009 21:34

Поредните смешки днес... Мечо... :lol: На 32 :!: :roll: Това ли е селекцията, която мисли да прави Гонзо, да събира пенсионерите, които едвам махнахме преди няколко години... и да пробва някакви смешници като Калисте и онзи испанеца, свободни агенти по средата на сезона(същност какъвто е и Мечо :roll: )... Нищо добро не чака отбора, ако не се вложат сериозни средства за трансфери зимата и не се направят поне 4 такива...
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 13 окт 2009 22:06

Да то така се купува отбор, Ясене... Само ние простите не се сетихме! Ти си дебил казвам ти го от сърце! Отказвам се да ти обяснявам каквото и да е. Щом стигнахме до там да да ме убеждаваш как за 55000 стадион са продадени 7000 билета повече...

Върни се в “Архив”