yasen_ov4arov написа:Уаааау това да не го преписа от някоя "безпристрастна" статия от гонга?Нетолкова умни приятелю,събрахме се на концерт изцяло организиран от феновете,на концерта пяха главно хардкор групи.Ти знаеш ли колко човека в Пловдив слушат хардкор та да не са привлечени от каузата?Имаше една известна група Delate-на концерта и общо трима души с техни тениски ,като аз бях единият...Искам да видя първо как ще се организирате само феновете с ваши си пари да направите концерт и на него поканете хардкор групи (то като ви гледам какви сте дащни вие и за други няма да имате пари
) да видим как 9 000 души ще се съберат ,за да слушат само тях ,а не заради каузата става ли ?А на протест пред стадиона/общината ,за който се разбират само членовете на една фракция предната вечер колко човека очакваш да дойдат?Тези дебилни клишета как Левски е национално богатсто и милионите и милиарди ваши фенове ако е възможно да ми ги дрънкаш след като съберете 9 000 на протест става ли?Много хора държали на Левски-та вие за едни тениски не събрахте пари пък какво да говорим за идеята на някой за 100 лева на година (предложението още важи 5000 души давате по 100 лева и аз ще дам също-едва ли е проблем из стотиците милиарди "истински левскари" да се изнамерят 5000 ,които да дадат по някой лев за отбора ). За останалата част от абсолютно лумпенизирания ти пост мога да кажа само не е лошо да се запознаеш с историята на Ботев и участията му в Европа.
П.С:Чикаго също беше осъмнал с трансперанти против Христолов.
П.С 2:Защо не разучиш кой е най-посещаваният мач в историята на футбола (говоря по продадени билети,защото ЦСКА-то твърдят,че на стадион 35к са събрали 80,а билетите сочат 40к) ?
Да бе Ясене и Д2 и Остава са супер мега хардкор групи. И в Пловдив има доста металисти и хард кор фенове, но няма да споря за това с теб.
За представянето ви в Европа какво ще кажеш? Какво да кажеш като не си бил роден тогава...
Аз като фен на Левски не смятам, че един концерт ще помогне. Не смятам и тениска да си правя. Смятам да ходя на всяко домакинство и да псувам Батков! Смятам да го псувам и във форумите. Това би помогнало много повече от някакви концерти, направени да се съберат хората и да се повеселят. Това е по вашата част... За какви 100лв постоянно говориш? Да не сме дебили като теб, че да даваме пари на Батков и да му пълним гушата?
За двете ти пс-та ще кажа, че едно време стадион Васил Левски беше с капацитет 80 000 и се пълнеше, но не от мач на Ботев

За финал искам само да кажа, че си изключително рядко срещан прост човек - тип латерна. Едно си баба знае, едно си баба бае е твоята работа... Концерт та концерт. 9000 хиляди та 9000 хиляди. Аз ти казах ни[/offtopic]