ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: ИМА РЕАЛЕН КУПУВАЧ ЗА ОТБОРА!!!

Мнениеот rump_shaker » 13 окт 2009 10:57

PLOVDIV PEE 1912 написа:Отче,пак трябва да празнуваме ,а?

Празнувамее победата сегаааа......
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Ангел
Местоположение: От "Бирената", през Токио, до Аризона, светът е ЖЪЛТО-ЧЕРНА зона!
Контакти:

Re: Kой балон ще се спука в събота?

Мнениеот Ангел » 13 окт 2009 11:33

И преди си дадох прогнозата и сега не е по-различна - 3:2 за моят Ботев!
Дано времето не попречи и да се напълнят трибуните, като за едно истинско дерби, а ако основните единици в защитата на цска се представят на нивото на мача с кипър ще ни е много лесно да отбележим един гол повече от тях.
Любов, предавана 100 години от поколение на поколение! Това е Ботев Пловдив!
http://www.botevplovdiv.bg

Don Rumen
Контакти:

Re: ВСИЧКИ ЗАД ПИЧОНЕ И ОТБОРА!

Мнениеот Don Rumen » 13 окт 2009 11:34

Само се надявам поне съдията да свири 40 на 60 %, за да можем да бием.

Потребителски аватар
halibabuli
Контакти:

Мнениеот halibabuli » 13 окт 2009 12:10

Пускам тази тема защото много спекулации се изписаха тези дни.

Тази вечер имахме среща с ръководството и мога да се подпиша с двете ръце, че сделка ще има, да не кажа,че вече има такава.
Разговорът беше много откровен и прям, зададохме много от въпросите, които поискахте на прима виста и получихме категорични отговори. Няма да навлизам в подробности, защото обещахме до мача с ЦСКА нищо да не се коментира. Другата седмица ще се получат отговори на всички въпроси. Много хора от вас ме познават и знаят, че никога няма да предам идеята Ботев и винаги съм отстоявал каузата за която се борим. На ръководството ясно им бяха поставени картите на масата, обявено им беше, че си залагам главата в полза на сделката и ако тя пропадне - Аз спирам да ходя на мачове, зачерквам името Ботев от себе си и те трябва да ми намерят убежище.
Видяхме ордери с доста платени сметки, предтоят заплати, които ще се плащат всеки месец на определено число, числото го знаем и чакаме.
В четвъртък, 15.10.09 каца цялото войнство, което пристига с готовия договор. Сделка ще има на 100%, когато клубът излезе на нула и се покажат всички дългове на Селския.
Знаем името на човека с парите не е Марко Орнела. Той е само президент, справка - като Галиани в Милан (неволно станахме свидетели как хората замръзнаха като получиха телефонен разговор от Италия). Още утре ще се случи нещо интересно и очаквано от повечето фенове.
Умишлено не се дава инфо на медиите какво се случва в отбора, защото хората са много обидени от отношението към тях.
Има и още много неща които предстоят да се случат, но нека ги оставим да бъдат изненада за нас.
Пак повтарям,многократно им беше казано в прав текст на какво са способни феновете, че както силно обичат така и силно могат да мразят, хиляди пъти им беше казано, че си залагаме репутацията и ако ни подведат връщане назад няма.
Това е за сега айде лека.
Дано утрешния ден донесе щастието за нашият любим отбор.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 13 окт 2009 12:17

Нали са ви запорирали акциите? Какви купувачи? Или купувачите ще покрият дълга към Годзила?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 13 окт 2009 12:42

bigbonusprize написа:Нали са ви запорирали акциите? Какви купувачи? Или купувачите ще покрият дълга към Годзила?

Моля ти се на се обаждай неподготвен.След като не си запознат в детайли с нещата по сделката недей говори и копирай разни статийки излизащи от "сайтчета", които имат за цел единствено да всеят напрежение сред феновете.Да не мислиш, че италианците не знаят за акциите ??? Всичко се знае бе човек, къде отиваш ти в гората може би :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 13 окт 2009 12:48

Sunway написа:
bigbonusprize написа:Нали са ви запорирали акциите? Какви купувачи? Или купувачите ще покрият дълга към Годзила?

Моля ти се на се обаждай неподготвен.След като не си запознат в детайли с нещата по сделката недей говори и копирай разни статийки излизащи от "сайтчета", които имат за цел единствено да всеят напрежение сред феновете.Да не мислиш, че италианците не знаят за акциите ??? Всичко се знае бе човек, къде отиваш ти в гората може би :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

АМи като си толкова запознат ми обясни! Аз знам това, което се пише из медиите. Пиша за да получа някаква яснота! Защото по информацията, която имам сделка не може да има, докато са запорирани акциите на клуба. Или греша?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 13 окт 2009 12:51

bigbonusprize написа:
Sunway написа:

АМи като си толкова запознат ми обясни! Аз знам това, което се пише из медиите. Пиша за да получа някаква яснота! Защото по информацията, която имам сделка не може да има, докато са запорирани акциите на клуба. Или греша?

Сделка може да има дори и със запора, въпроса е, че Кръстева може да я оспори съдебно след това. Дори нейния адвокат го казва това.

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 13 окт 2009 12:51

Аз лично, както и други канари нямаме физическа възможност да бъдем на мача, но в събота рано сутринта (тук при нас ще е 8 сутринта) сядаме пред телевизора с фанелки, шалчета и както си му е реда да гледаме мача :).Дано покажем една добра игра и достоен резултат и нека, който може да иде на мача и да подкрепи момчетата--те имат нужда от подкрепа и да оценят, какво значи за привържениците на Ботев-идеята Ботев, която се носи в сърцето на всеки един канар.Дори и на край света да идем, НИЕ ВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНЕМ КАНАРИ :)..........УСПЕХ КАНАРИИИИИ
Последна промяна от Sunway на 13 окт 2009 12:51, променено общо 1 път.
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Vasko1912
Контакти:

Мнениеот Vasko1912 » 13 окт 2009 12:51

Името на тренера на Ботев е ПичионИ!

Върни се в “Ботев”