PLOVDIV PEE 1912 написа:Отче,пак трябва да празнуваме ,а?
Празнувамее победата сегаааа......
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
PLOVDIV PEE 1912 написа:Отче,пак трябва да празнуваме ,а?
bigbonusprize написа:Нали са ви запорирали акциите? Какви купувачи? Или купувачите ще покрият дълга към Годзила?
Sunway написа:bigbonusprize написа:Нали са ви запорирали акциите? Какви купувачи? Или купувачите ще покрият дълга към Годзила?
Моля ти се на се обаждай неподготвен.След като не си запознат в детайли с нещата по сделката недей говори и копирай разни статийки излизащи от "сайтчета", които имат за цел единствено да всеят напрежение сред феновете.Да не мислиш, че италианците не знаят за акциите ??? Всичко се знае бе човек, къде отиваш ти в гората може би![]()
![]()
bigbonusprize написа:Sunway написа:bigbonusprize написа:Нали са ви запорирали акциите? Какви купувачи? Или купувачите ще покрият дълга към Годзила?
Моля ти се на се обаждай неподготвен.След като не си запознат в детайли с нещата по сделката недей говори и копирай разни статийки излизащи от "сайтчета", които имат за цел единствено да всеят напрежение сред феновете.Да не мислиш, че италианците не знаят за акциите ??? Всичко се знае бе човек, къде отиваш ти в гората може би![]()
![]()
АМи като си толкова запознат ми обясни! Аз знам това, което се пише из медиите. Пиша за да получа някаква яснота! Защото по информацията, която имам сделка не може да има, докато са запорирани акциите на клуба. Или греша?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта