Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ентелегентите се развилняха
Първото което трябва да направи това НС е нов изборен закон и той уж бил на дневен ред, а тези протестиращи какво искат????? Нови избори и пак старите муцуни в парламента, много неадекватни са действията на хората от 40-дневния мизерен протест.Изглежда много вероятно някой да налива пари в народното недоволство с цел пак да го отнесем ние данъкоплатците.С нашите камъни по нашите глави.
Сегашното правителство от своя страна искат да вземат "малко" заем за да могат циганите и пенсионерите да поживеят по-добре,е голяма работа че нашите деца ще ги плащат
Да де , ама като няма за пенсионерите (нашите родители) то тогава аз отделям за тях пари, от моята заплата и пак е за сметка на детето ми

а за пенсионерите държавата е длъжна да се грижи
Нови избори нищо не решават, статуквото ще е същото
Re: Глупава МВР акция/провокация ОКЪРВАВИ ПРОТЕСТА! ВИДЕО!
това не е полиция,това са идиоти,един автобус да не могат да изкарат,въобще протестиращите и полицията са еднаква интелигентни
RedeviL написа:....
Брех да му се невиди! Най-обичам щом има някакво различно мнение да се говори за платени драскачи! Това малко ми звучи на лозунга "кой не скача е червен".. Що се отнася до мен, регистрирал съм се преди близ 5 години, с над 4 хиляди мнения и най-активен в тема за футболни прогнози. Страхотна дегизировка за кутевист!
Абе ти не, ама хора като W84me и grasiani отдалеч миришат и много други.

[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
А утре мутрьо ще иска оставка на правителството защото протеста е окървавен. А какво ли става с И.Ф.;Ц.Ц.; и онези други от тефтерчето.
Боко спри да плащаш на протестиращите.
Боко спри да плащаш на протестиращите.
- BLUE CHAMPIONS
Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
bubka написа:BLUE CHAMPIONS написа:bubka написа:Ами тогава недей да тръбиш постоянно, че правителството трябвало да остане, за да изпълни "конкретни искания", след като ти е ясно, че няма да го направи. ::
Аз за партия или личност НИКОГА не съм тръбял! Ама Пупка писател, Чукча не читател!
А тогава какво стои зад думите "правителството трябва да остане"-въздух ли :: , щото това правителство, което "трябва да остане" е представено от много конкретна партия и личности. :: Виждам, че ти е трудно вече и сам се оплиташ.
Мои думи ли са това "правителството трябва да остане"? Пак казвам Пупка писател, не читател!
И понеже виждам, че въобще не разбираш събеседника си отсреща, ще си спестя обесненията точно към теб. Влизаш ми в тъп спор тип селска свада, а и гледам ти е весело и смешно.
Па и аз също мога да се смея-те

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Codyjara написа:It seems to me, you are right
Комунис и герберас

Къде е българската армия? До сега трябваше да са пред нардоното събрание и да защити българските граждани. До сега трябваше да са го обкръжали и извадили под строй народните представители като ги помолят учтиво да свикат извънредно заседание и да подадат оставка, а да не ги обесват, разстрелват и пращат по трудови лагери, както са направили дядовците и прядядовците на тия същите депутати. И ако не пожелаят да изземат властта и да насрочат предсрочни избори.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
Re: Глупава МВР акция/провокация ОКЪРВАВИ ПРОТЕСТА! ВИДЕО!
Сега ще видим утре кой ще оглави протеста и ще разберем най-после кой плаща 40 дена на тези ...
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
stn написа:Къде е българската армия? До сега трябваше да са пред нардоното събрание и да защити българските граждани. До сега трябваше да са го обкръжали и извадили под строй народните представители като ги помолят учтиво да свикат извънредно заседание и да подадат оставка, а да не ги обесват, разстрелват и пращат по трудови лагери, както са направили дядовците и прядядовците на тия същите депутати. И ако не пожелаят да изземат властта и да насрочат предсрочни избори.
Българската армия умря '44-та ..