Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Alexandar
Контакти:

Re: Ентелегентите се развилняха

Мнениеот Alexandar » 23 юли 2013 23:56

Първото което трябва да направи това НС е нов изборен закон и той уж бил на дневен ред, а тези протестиращи какво искат????? Нови избори и пак старите муцуни в парламента, много неадекватни са действията на хората от 40-дневния мизерен протест.Изглежда много вероятно някой да налива пари в народното недоволство с цел пак да го отнесем ние данъкоплатците.С нашите камъни по нашите глави.

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 23 юли 2013 23:56

Сегашното правителство от своя страна искат да вземат "малко" заем за да могат циганите и пенсионерите да поживеят по-добре,е голяма работа че нашите деца ще ги плащат

Да де , ама като няма за пенсионерите (нашите родители) то тогава аз отделям за тях пари, от моята заплата и пак е за сметка на детето ми :idea:
а за пенсионерите държавата е длъжна да се грижи
Нови избори нищо не решават, статуквото ще е същото

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Re: Глупава МВР акция/провокация ОКЪРВАВИ ПРОТЕСТА! ВИДЕО!

Мнениеот джони » 23 юли 2013 23:56

това не е полиция,това са идиоти,един автобус да не могат да изкарат,въобще протестиращите и полицията са еднаква интелигентни

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 23 юли 2013 23:56

RedeviL написа:....
Брех да му се невиди! Най-обичам щом има някакво различно мнение да се говори за платени драскачи! Това малко ми звучи на лозунга "кой не скача е червен".. Що се отнася до мен, регистрирал съм се преди близ 5 години, с над 4 хиляди мнения и най-активен в тема за футболни прогнози. Страхотна дегизировка за кутевист! :lol:

Абе ти не, ама хора като W84me и grasiani отдалеч миришат и много други. :lol: :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

4au6
Контакти:

Мнениеот 4au6 » 23 юли 2013 23:56

А утре мутрьо ще иска оставка на правителството защото протеста е окървавен. А какво ли става с И.Ф.;Ц.Ц.; и онези други от тефтерчето.
Боко спри да плащаш на протестиращите.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 23 юли 2013 23:56

bubka написа:
BLUE CHAMPIONS написа:
bubka написа:Ами тогава недей да тръбиш постоянно, че правителството трябвало да остане, за да изпълни "конкретни искания", след като ти е ясно, че няма да го направи. ::

Аз за партия или личност НИКОГА не съм тръбял! Ама Пупка писател, Чукча не читател!

А тогава какво стои зад думите "правителството трябва да остане"-въздух ли :: , щото това правителство, което "трябва да остане" е представено от много конкретна партия и личности. :: Виждам, че ти е трудно вече и сам се оплиташ.

Мои думи ли са това "правителството трябва да остане"? Пак казвам Пупка писател, не читател!
И понеже виждам, че въобще не разбираш събеседника си отсреща, ще си спестя обесненията точно към теб. Влизаш ми в тъп спор тип селска свада, а и гледам ти е весело и смешно.
Па и аз също мога да се смея-те :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 23 юли 2013 23:57

Codyjara написа:It seems to me, you are right

Комунис и герберас :lol:

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 23 юли 2013 23:57

Къде е българската армия? До сега трябваше да са пред нардоното събрание и да защити българските граждани. До сега трябваше да са го обкръжали и извадили под строй народните представители като ги помолят учтиво да свикат извънредно заседание и да подадат оставка, а да не ги обесват, разстрелват и пращат по трудови лагери, както са направили дядовците и прядядовците на тия същите депутати. И ако не пожелаят да изземат властта и да насрочат предсрочни избори.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

iliyan

Re: Глупава МВР акция/провокация ОКЪРВАВИ ПРОТЕСТА! ВИДЕО!

Мнениеот iliyan » 23 юли 2013 23:58

Сега ще видим утре кой ще оглави протеста и ще разберем най-после кой плаща 40 дена на тези ...
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

deceitt
Контакти:

Мнениеот deceitt » 23 юли 2013 23:59

stn написа:Къде е българската армия? До сега трябваше да са пред нардоното събрание и да защити българските граждани. До сега трябваше да са го обкръжали и извадили под строй народните представители като ги помолят учтиво да свикат извънредно заседание и да подадат оставка, а да не ги обесват, разстрелват и пращат по трудови лагери, както са направили дядовците и прядядовците на тия същите депутати. И ако не пожелаят да изземат властта и да насрочат предсрочни избори.

Българската армия умря '44-та ..

Върни се в “Архив”