Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
plamenski написа:Определено може да сте новия шампион, но смятам че нулево равенство ще бъде реално в този мач. Не сме онези от миналия месец, които победихте трудно с 2-0. Но...0-0 краен или с други думи под 0.5
Parmalat написа:Джазула е попадение за Литекс.Този футболист ще е хит този сезон в А група.Просто нивото му е над нашата А група.Нямаше сгрешен пас,центритане с каква лекота изпълни дузпата...
shotgun blues написа:адски зле изглежда ЛИТЕКС
...........................
Джазула супер дебют .ЛИТЕКС не играе кой знае колко добре ,въпреки обрата .
Ванжер има по-малки футболни умения и от най-големият аматьор на Каменица фен купа ,Стойчо Стоилов да си харчи комисионната със здраве
PFC Litex написа:shotgun blues написа:адски зле изглежда ЛИТЕКС
Ванжер има по-малки футболни умения и от най-големият аматьор на Каменица фен купа ,Стойчо Стоилов да си харчи комисионната със здраве
Наближило е да ти тегля една дълга, но да видим, кога ще е.
Вземи да си довлечеш задника до стадиона, а не да ми философстваш нон стоп из форума.
PFC Litex написа:shotgun blues написа:адски зле изглежда ЛИТЕКС
Наближило е да ти тегля една дълга, но да видим, кога ще е.
Вземи да си довлечеш задника до стадиона, а не да ми философстваш нон стоп из форума.
Защо да ходя на стадиона ? Защото на теб ти се иска и това е истинският фен ?Аз не съм виновен ,че на стадиона има 200 фенове на ЛИТЕКС ,на откриването на шампионатаНикой не ходи,защо аз да ходя
С мен или без мен - 200 човека ,които само стоят и не се чуват да подкрепят отбора
Tzar na bulgarite написа:Току що се връщам от мача уморен и прегракнал. ние го пеехме това Б ГрупаМного съм доволен от играта и от резултата отличен старт, Джазула е голям, изобщо доволен съм от целия отбор, едно голямо браво
А тоя ненормалник само той видя дузпата, беше си чисто бутане рамо в рамо, от там откъдето гледах, се виждаше перфектно но както се казва лъвът беше раздразнен, а той не бива да се дразни от клетката
Само Литекс
paceto написа:Няма значение това.
Вижда се че центриранията и пасовете му са много прецизни и всяват смут в полето.
От корнерите много коварни ги бие и това дава съпоставка за заучени положения.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта