1 кръг: Литекс - Нефтохимик - 4:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tzar na bulgarite
Контакти:

Re: 1 кръг: Литекс - Нефтохимик - 4:1 FT

Мнениеот Tzar na bulgarite » 22 юли 2013 00:35

Току що се връщам от мача уморен и прегракнал. ние го пеехме това Б Група :lol: Много съм доволен от играта и от резултата отличен старт, Джазула е голям, изобщо доволен съм от целия отбор, едно голямо браво 8-) А тоя ненормалник само той видя дузпата, беше си чисто бутане рамо в рамо, от там откъдето гледах, се виждаше перфектно но както се казва лъвът беше раздразнен, а той не бива да се дразни от клетката :) Само Литекс :!:

Reckless

Re: 1 кръг: Литекс - Нефтохимик - 21.07 /21:00/

Мнениеот Reckless » 22 юли 2013 05:18

plamenski написа:Определено може да сте новия шампион, но смятам че нулево равенство ще бъде реално в този мач. Не сме онези от миналия месец, които победихте трудно с 2-0. Но...0-0 краен или с други думи под 0.5 ;)

Не, не сте онези от миналия месец :)
Само Литекс до края на света ! Добър старт, нека продължаваме така !

Потребителски аватар
kiril74
Контакти:

Мнениеот kiril74 » 22 юли 2013 08:48

Parmalat написа:Джазула е попадение за Литекс.Този футболист ще е хит този сезон в А група.Просто нивото му е над нашата А група.Нямаше сгрешен пас,центритане с каква лекота изпълни дузпата...

Много точно казано

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 юли 2013 12:18

shotgun blues написа:адски зле изглежда ЛИТЕКС
...........................
Джазула супер дебют .ЛИТЕКС не играе кой знае колко добре ,въпреки обрата .
Ванжер има по-малки футболни умения и от най-големият аматьор на Каменица фен купа ,Стойчо Стоилов да си харчи комисионната със здраве 8-)

Наближило е да ти тегля една дълга, но да видим, кога ще е.
Вземи да си довлечеш задника до стадиона, а не да ми философстваш нон стоп из форума.
Изображение

zieg
Контакти:

Мнениеот zieg » 22 юли 2013 12:35

PFC Litex написа:
Ванжер има по-малки футболни умения и от най-големият аматьор на Каменица фен купа ,Стойчо Стоилов да си харчи комисионната със здраве 8-)

Вземи да си довлечеш задника до стадиона, а не да ми философстваш нон стоп из форума.

Тъпоумен спамер, 7 000 мнения, а дали има 7 мин. на стадиона... сбъркан генетичен материал,първи би отбой като корабна мишка, когато миналата година "уж" Величко каза, че лека полека ни закриват... при Лудогорец щял да ходи... силно се съмнявам, че изобщо има пристрастия към нашия отбор... Само си спами тук и нищо повече, клиширана спортна критика, плоски опити за оригиналничене... Хуморист...
Изображение

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Литекс сгъна Нефтохимик на 4!!!

Мнениеот nikita 333 » 22 юли 2013 13:14

Литекс наказа новака в NEWS7 футболно първенство Нефтохимик с 4:1 в мач от първия кръг и оглави временното класиране. Утре е последният мач от кръга между Славия и Берое. Мачът беше с особен заряд и за двата отбора. Гостите от Бургас се завърнаха в "А" група след дълго отсъствие и искаха да оставят добро впечатление, а дебют начело на ловчанлии направи новият треньор Златомир Загорчич. За Литекс отличен мач направи новото попълнение Юрген Джазула, който се отчете с 2 гола и асистенция за победата.Точни бяха още Страхил Попов и Армандо Ваюши. Двубоят започна по най-добрият начин за бургазлии, които след четвърт час игра на градския стадион в Ловеч поведоха чрез Николай Чипев, който се разписа от дузпа, отсъдена за нарушение на Грозев срещу Калоянов. Литекс отвърна на удара с натиск, който се материализира едва в края на полувремето. Пет минути преди края на първите 45 минути Николай Чипев се превърна в антигерой за Нефтохимик, след като извърши нарушение в наказателното поле срещу Ваюши и реферът Радан Мирянов отсъди дузпа за домакините. Зад топката застана Юрген Джазула, който с мощен удар върна равенството. Само две минути по-късно Джазула изведе изведе домакините напред с втория си гол в мача. Този път той се разписа от пряк свободен удар, като прати топката неспасяемо в десния ъгъл на вратата на бургазлии. През второто полувреме бургазлии опитаха да обърнат развоя на мача, но вместо да отбележат те получиха трети гол във вратата си. Страхил Попов, който преди това беше нацелил греда, се разписа с глава в 59-ата минута след изпълнение на непряк свободен удар в наказателното поле. С асистенцията се отчете Джазула. Попадението сложи край на амбициите на Нефтохимик да постигне нещо в срещата. В края на мача обезверените бургазлии получиха и четвърто попадение във вратата си. Отбеляза го Ванжер, който отклони топката във вратата след изпълнение на пряк свободен удар от Ваюши.
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 22 юли 2013 17:30

PFC Litex написа:

Защо да ходя на стадиона ? Защото на теб ти се иска и това е истинският фен ?Аз не съм виновен ,че на стадиона има 200 фенове на ЛИТЕКС ,на откриването на шампионата 8-) Никой не ходи,защо аз да ходя 8-) С мен или без мен - 200 човека ,които само стоят и не се чуват да подкрепят отбора ;)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 22 юли 2013 17:47

Защо да ходя на стадиона ? Защото на теб ти се иска и това е истинският фен ?Аз не съм виновен ,че на стадиона има 200 фенове на ЛИТЕКС ,на откриването на шампионата 8-) Никой не ходи,защо аз да ходя 8-) С мен или без мен - 200 човека ,които само стоят и не се чуват да подкрепят отбора ;)

Това е типичното мислене и на масовия фен в Бургас. "Защо да ходя, когато стадиона е празен."
Ами всеки, като си го каже това, с какво трябва да си напълним стадионите ?
В Бургас Порточанов, а по-късно и Балъков научиха бургазлията да не плаща вход. Когато сега трябва да се бръкнат с 10 лева за мач всички бягат, като дявол от тамян и превръщат тези пари в брой ракии, салати и бири ...С ТВ предаванията - картината ще бъде още по-жалка. Вярвайте. БГ фена е МЪРЗЕЛИВ да ходи на стадиона или СТИСНАТ да дава пари за кефа си.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 22 юли 2013 18:17

Tzar na bulgarite написа:Току що се връщам от мача уморен и прегракнал. ние го пеехме това Б Група :lol: Много съм доволен от играта и от резултата отличен старт, Джазула е голям, изобщо доволен съм от целия отбор, едно голямо браво 8-) А тоя ненормалник само той видя дузпата, беше си чисто бутане рамо в рамо, от там откъдето гледах, се виждаше перфектно но както се казва лъвът беше раздразнен, а той не бива да се дразни от клетката :) Само Литекс :!:

Слушах пеенето малко по острани :mrgreen: .
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 22 юли 2013 18:20

paceto написа:Няма значение това.
Вижда се че центриранията и пасовете му са много прецизни и всяват смут в полето.
От корнерите много коварни ги бие и това дава съпоставка за заучени положения.

Много точно казано.И на мен това ми направи впечатление ;)
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Върни се в “Литекс”