Ботев Пловдив - Левски София - 2:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Ботев Пловдив - Левски София

Мнениеот фифи перото » 21 юли 2013 20:24

СВОБОДЕН написа:
turbogena написа:Абсолютно заслужен червен картон за Гари! Не ставайте като чорбарите...

Прав си, но трябваше да има такъв и за Минев.

Прав си, но...Да не издребняваме. ;) :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 21 юли 2013 20:25

Славиша сигурно пишейки в тефтера си казва: май по-голяма свещ трябваше да запаля в Св. Сава.

От защитата само Мулдер става за нещо и донякъде Пелето с Пинто. Пламен трябва да е пейка и двата гола са негови. Старокин когато и да го изгоня ще е късно.

Бру абсолютна муха, Велев се скри, Рамуш игра последните 5 минути. Вутов показа, че не му се играе в Левски.

Генков е като ван Бастен в сравнение със Силва...

и левскари не унивайте, аз гледам от няколко години Левски само по нета, гледам им калпазанлъците и макар и далеч от дома винаги съм ги подкрепял.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 21 юли 2013 20:25

Eminem написа:Нали сектора за гости щеше да се напълни. Уж си били купили билети, щели да ходят... Какво стана ?

Не го гледай тоя форум. Повечето тук въобще не са стъпвали на стадиона ,пък ти ми говориш да идат на Колежа :lol: Имаше 5-6 в сектора дето не знам какво и на кой доказваха...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 21 юли 2013 20:27

фифи перото написа:
zlobul написа:Съдията , пинто , старокин и пламен изковаха победата на тия смешници -тракия . В грешка сте левскари , ние не играхме с 10 човека , а със 7

Какво ти е виновен съдията?! :lol:

Според мен удар нямаше .Ставали сме свидетели и на къде по фрапиращи неща . Ок , така е решил , но аз не съм съгласен с решението .
Да не повярва човек . Едно Пеле само знаеше , че играе в Левски .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
arsenvengerin
Контакти:

Re: Коментаторите на ТВ7

Мнениеот arsenvengerin » 21 юли 2013 20:27

Trueplayer написа:Сега коментаторите са им виновни ....хахахах жалкари :!:

Срамно отпадане или ГЕНИАЛЕН ПЛАН ? :lol: :lol:

леФски.титли.хегемония :lol: :lol: :lol:

Тони Монтана се произнесе , тихо чее...
Обичам Левски

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 21 юли 2013 20:28

Някой може ли да ми обясни защо тези така наречени футболисти 40 минути не си подадоха 5 паса, а само ритаха напред, за да дочакат момента, в който стана 2:1????????????????????????
Само Левски!

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 21 юли 2013 20:28

olimpi написа:Славиша сигурно пишейки в тефтера си казва: май по-голяма свещ трябваше да запаля в Св. Сава.

От защитата само Мулдер става за нещо и донякъде Пелето с Пинто. Пламен трябва да е пейка и двата гола са негови. Старокин когато и да го изгоня ще е късно.

Бру абсолютна муха, Велев се скри, Рамуш игра последните 5 минути. Вутов показа, че не му се играе в Левски.

Генков е като ван Бастен в сравнение със Силва...

и левскари не унивайте, аз гледам от няколко години Левски само по нета, гледам им калпазанлъците и макар и далеч от дома винаги съм ги подкрепял.

Много прав,особено за Цецо ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 21 юли 2013 20:28

Отидох на мач,но казаха,че е по-добре да не влизам и да сме единни.Чак се чудих да ида ли,щото знаех какво,ще стане,но само си загубих времето.

Искам да питам как игра Вутов,че не успях да гледам мача.Поне не целия ?
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 юли 2013 20:29

turbogena написа:
Eminem написа:Нали сектора за гости щеше да се напълни. Уж си били купили билети, щели да ходят... Какво стана ?

Не го гледай тоя форум. Повечето тук въобще не са стъпвали на стадиона ,пък ти ми говориш да идат на Колежа :lol: Имаше 5-6 в сектора дето не знам какво и на кой доказваха...

Сега ми стана много смешно като си припомних мненията им как ще отидат на мача, няма кой да ги спре.... и накрая 7 човека... :lol: :lol: :lol:

Могилката
Контакти:

Мнениеот Могилката » 21 юли 2013 20:30

Stanislav_Ivanov написа:Искам да питам как игра Вутов,че не успях да гледам мача.Поне не целия ?

Страхливо, като всички останали.

Върни се в “Архив”