СВОБОДЕН написа:turbogena написа:Абсолютно заслужен червен картон за Гари! Не ставайте като чорбарите...
Прав си, но трябваше да има такъв и за Минев.
Прав си, но...Да не издребняваме.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
СВОБОДЕН написа:turbogena написа:Абсолютно заслужен червен картон за Гари! Не ставайте като чорбарите...
Прав си, но трябваше да има такъв и за Минев.
Eminem написа:Нали сектора за гости щеше да се напълни. Уж си били купили билети, щели да ходят... Какво стана ?
фифи перото написа:zlobul написа:Съдията , пинто , старокин и пламен изковаха победата на тия смешници -тракия . В грешка сте левскари , ние не играхме с 10 човека , а със 7
Какво ти е виновен съдията?!
Trueplayer написа:Сега коментаторите са им виновни ....хахахах жалкари![]()
Срамно отпадане или ГЕНИАЛЕН ПЛАН ?![]()
![]()
леФски.титли.хегемония![]()
![]()
olimpi написа:Славиша сигурно пишейки в тефтера си казва: май по-голяма свещ трябваше да запаля в Св. Сава.
От защитата само Мулдер става за нещо и донякъде Пелето с Пинто. Пламен трябва да е пейка и двата гола са негови. Старокин когато и да го изгоня ще е късно.
Бру абсолютна муха, Велев се скри, Рамуш игра последните 5 минути. Вутов показа, че не му се играе в Левски.
Генков е като ван Бастен в сравнение със Силва...
и левскари не унивайте, аз гледам от няколко години Левски само по нета, гледам им калпазанлъците и макар и далеч от дома винаги съм ги подкрепял.
turbogena написа:Eminem написа:Нали сектора за гости щеше да се напълни. Уж си били купили билети, щели да ходят... Какво стана ?
Не го гледай тоя форум. Повечето тук въобще не са стъпвали на стадиона ,пък ти ми говориш да идат на КолежаИмаше 5-6 в сектора дето не знам какво и на кой доказваха...
Stanislav_Ivanov написа:Искам да питам как игра Вутов,че не успях да гледам мача.Поне не целия ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта