aiger73 написа:Аз съм от Пловдив и съм Левскар, а за тея дето не вярват си е техен проблем. Имам много приятели и колеги левскари от Пловдив.
левскари или еничари бъди по точен
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
aiger73 написа:Аз съм от Пловдив и съм Левскар, а за тея дето не вярват си е техен проблем. Имам много приятели и колеги левскари от Пловдив.
valyo1912 написа:aiger73 написа:Аз съм от Пловдив и съм Левскар, а за тея дето не вярват си е техен проблем. Имам много приятели и колеги левскари от Пловдив.
левскари или еничари бъди по точен
Сектор Б написа:MuroCSKA написа:Хахахахахах Е това е. ние сме ви виновни пак? И с какво? С това, че взехме да си подреждаме къщата и всичко да става както трябва??? Смешни сте. Като гугут4ето: плакатите може би били дело на хора от цскааххахахаха
Ами не знам за плакатите ама за петицията виждам, че има много големи отрепки от твоите хора, които са писали там. Това показва каква жалка паплач сте. Да не го кажа пак, че после slavia_forever ще ме заплаши. Макар че някой от вас си заслужават обидата...
fungus написа:кви левскари в града на Ботев?!
Blue_Lion написа:Майната и на тая декларация ! Никва подкрепа за гугутката и подлогите на Борат...аз ще си ходя на мачове и ще си подкрепям отбора и без да ми се "дават нареждания",но също така си оставам твърдо против дебелата свиня баткOFF - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ
Браво на всички който бяхме вчера на мача със Звезда
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov и 8 госта