Ето така се играе за емблемата!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
valyo1912
Контакти:

Re: Пловдив осъмна с плакат срещу Батков

Мнениеот valyo1912 » 12 окт 2009 17:33

aiger73 написа:Аз съм от Пловдив и съм Левскар, а за тея дето не вярват си е техен проблем. Имам много приятели и колеги левскари от Пловдив. ;)

левскари или еничари бъди по точен
От кой отбор си?

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 12 окт 2009 17:39

valyo1912 написа:
aiger73 написа:Аз съм от Пловдив и съм Левскар, а за тея дето не вярват си е техен проблем. Имам много приятели и колеги левскари от Пловдив. ;)

левскари или еничари бъди по точен

А бе нещастинк кой те знае каква селска мишка си я от Труд я от Ягодово или Царацово.....мълчи и не се меси там където не ти е работата!!!
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Re: В ПОДКРЕПА НА СИНЯТА ДЕКЛАРАЦИЯ.

Мнениеот MuroCSKA » 12 окт 2009 17:40

Сектор Б написа:
MuroCSKA написа:Хахахахахах Е това е. ние сме ви виновни пак? И с какво? С това, че взехме да си подреждаме къщата и всичко да става както трябва??? Смешни сте. Като гугут4ето: плакатите може би били дело на хора от цска :) аххахахаха

Ами не знам за плакатите ама за петицията виждам, че има много големи отрепки от твоите хора, които са писали там. Това показва каква жалка паплач сте. Да не го кажа пак, че после slavia_forever ще ме заплаши. Макар че някой от вас си заслужават обидата...

Както казват по някои краища:"ни въ разбрах". Ще конкретизираш ли малко какво визираш?

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 12 окт 2009 17:44

Смешна декларация!Това мога да кажа за нея!До кога авторите на тая декларация ще подкрепят един жив труп,защото това е Левски в момента за жалост.Рибата се вмирисва от главата,а в случая тая глава има мустаци.Престанете все едно и също да пеете,че подкрепяте отбора безрезервно,че било труден момент и такива неща.Погледнете бе,Левски е в криза поне от 3 години,вие все подкрепяте отбора и ръководството и накрая все берем срама!Е няма как само с два плаката срещу Батков на мач да изразяваш позиция,а в същото време да пускаш декларации за подкрепа на отбора-нали Батков е част от Левски бе,никой ли не се сети за това,като писа тия безумия!Вече нямам думи от яд покрай такова смехотворно поведение от някои привърженици!Правилно каза Попкорна по-горе,че пак сме се огъзили.Със всяка такава декларация все повече се навеждаме,а оня мустакатия все повече ни го вкарва!(извинявам се за израза).Айде,ходете по мачовете,пълнете джоба на мустака и пак си вдигайте чаршафите,на оня не му дреме-каза ви го на няколко пъти в прав текст!Пфффф
Изображение

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 12 окт 2009 17:47

fungus написа:кви левскари в града на Ботев?!

Вземи се гръмни!!!Нещастник,само се излагаш...

venelin_valchev
Контакти:

Мнениеот venelin_valchev » 12 окт 2009 17:51

нека подкрепим гугутките, нека си гукат на воля. спокоино 6те останете в елита :)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 окт 2009 17:54

Blue_Lion написа:Майната и на тая декларация ! Никва подкрепа за гугутката и подлогите на Борат...аз ще си ходя на мачове и ще си подкрепям отбора и без да ми се "дават нареждания",но също така си оставам твърдо против дебелата свиня баткOFF - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ :!:

Браво на всички който бяхме вчера на мача със Звезда ;)

А баш! Тая декларация просто е поредното неадекватно действие от страна на гугуткенланд. Реално, всеки, който я прочете внимателно няма как да застане зад нея.

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 12 окт 2009 17:54

пак ли декларации? то не става с декларации, а с викане на стадиона

Потребителски аватар
Ratnik
Контакти:

Мнениеот Ratnik » 12 окт 2009 17:57

Жалка декларацийка. Кой да подкрепят феновете- свинята баткоф, наемните "футболистчета" , които не могат да спират топката, а само реват за пари или туриста набеден за треньор достанич??? - Декларацията е малоумна! Не се ли усещат гугутките фазаните и т.н. че става прекалено явен жалкия им предателски слугинаж?!
Свободна нация!
http://www.bars.ucoz.com

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 12 окт 2009 17:58

Никакви декларации не подкрепям...Скоро май трябват "силни" действия....
Батковият трябва да се чувства като Томов...постоянно гърч за него!

Иначе аз отбора ще го подкрепям дори и в "В"-група да играе,но не искам този олигофрен да ни управлява!

Върни се в “Левски”