LIMASSOL написа:suareshampion написа:
Защо Наполи да не го искат за постоянно ? Не ти разбирам логиката ? Аргументирай се ?
Защо Наполи не го искат за постоянно няма как да знаем

Единственото обяснение за мене е че Рейна иска да се върне в Барса и там да завърши кариерата си,а този наем е идеална възможност за него да играе цяла година.Тия дни ще се разбере какво става,сигурно и БР ще коментира темата днес след мача.
Ама чакай ся ,като Рейна много иска в Барса и като Барса мнгоо го искат(в което много се съмнявам) ..да вадят парата и да си го взимат още сега !
Защо Ливърпул трябва да се съобразява с желанието на някакъв си там шаран ? Който го иска да вади парата и да го взима ...кви са тия глупави наеми ?
Но пак казвам ,за мен най важното е ,че шарана , така или иначе си е бита карта за Брендън .
Още миналия сезон Брендън трябваше да го продаде и сега нямаше да сме на това смешно 7 място. Ако беше го оставил сега титуляр ,това щеше да му изяде главата. Радвам се ,че моя човек прогледна ...макар и малко късно
Но сега като се замисля ,трудно беше да махне наведнъж Керъл и Рейна ..които се водят любимци на феновете и легенди . Можеше феновете да му скочат. Ех тия фенове и легенди

Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.