Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Alonso_Massa » 20 юли 2013 12:41

Liverpool forever_95 написа:http://liverpool.gong.bg/view_article.php?article_id=360893

Вярно, че е от Мирър и може би няма капка достоверност, но това уругвайско цигане почва все повече да ме дразни. Май ще излезе по-голямо лайно и от Торес...

Как пък ще го даде това интервю при положение, че е на почивка извън Англия? ;)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 20 юли 2013 12:43

Liverpool forever_95 написа:http://liverpool.gong.bg/view_article.php?article_id=360893

Вярно, че е от Мирър и може би няма капка достоверност, но това уругвайско цигане почва все повече да ме дразни. Май ще излезе по-голямо лайно и от Торес...

Не се връзвай да подобни неща.Суарес в прав текст го каза че иска да напуска Англия заради медиите,ФА и т.н. Сега пък трансфер в Арсенал :lol:

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 20 юли 2013 12:44

suareshampion написа:
Gil-galad написа:
suareshampion написа:
LIMASSOL написа:
Liverpool are interested in Arsenal's keeper Łukasz Fabiański as back-up for Simon Mignolet. #LFC #AFC

Наема на Рейна не е чак толкова лошо опция.Него освен Барса не виждам кой друг ще го иска за постоянно.При положение че Брендън взе Миноле за титуляр,една година на пейката щеше да му свали цената още повече.Така че една година ще играе регулярно,ние се освобождаваме от заплатата му(която е 5+ млн) и догодина когато Валдес напусне го пращаме там.Може пък Наполи и да иска да го задържи за постоянно и така цената да му се рейзне с 2-3 млн още ;)

Aма какво значи ,него освен Барса незнам кой ще го иска за постоянно ?? Първо ,аз не съм чул да е имало оферта за него от Барса ? Аз пък ти казвам ,че той никога няма да играе в Барса. Щом Бенитес го иска ...да го купува ,кви са тия цигании не мога разбера ??? В противен случай ,ще стане пак същата работа като с Акуилани и Коул .
Защо Наполи да не го искат за постоянно ? Не ти разбирам логиката ? Аргументирай се ?
Ливърпул не трябва да се съгласява с тези цигании на Бенитес !!! Като толкова го иска Рафаелчо ,да вади 10-12 млн и да го взима и да не се прави на циганка ...ако не ..да си остава при нас !

Е добре де, ако се съгласят няма ли да е грешка на Роджърс? :)

Иначе и аз не виждам друга логика освен това да играе редовно, за да може да го продадат следващия сезон на нормална цена.

Глупава логика. Защо да го продават следващия сезон на нормална цена ,като могат да го продадат още сега на нормална цена ????????

Да ,ако се съгласят ,ще е грешка на Роджърс ,ОСОЕБНО АКО НИЕ МУ ПЛАЩАМЕ ЧАСТ ОТ ЗАПЛАТА НА ТОЯ ШАРАН..но пак ти казвам ,че незнаем подробности ? Ако Рейна е казал на Роджърс ,че иска да играе редовно ,кво да направи Роджърс ? В същия момент , идва циганката Рафаела и казва искам го ..но само под наем и друга оферта за шарана няма .
Ако аз съм на Роджърс ,ще изчакам до края август за постоянни оферти за шарана и ако никой не го поиска си го оставям при нас . Но ако той така прецени ,си е за негова сметка.

Е аз не съм казал, че логиката е умна, просто, че е единствена. :lol:

Иначе да за другото съм на същото мнение, но няма как да знаем истината и какво точно се случва.

Liverpool will save £4m a year by loaning out Reina to Napoli (Telegraph)

Иначе от Телеграф казват, че ще бъдат спестени 4 милиона през сезона от наема на Рейна.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 20 юли 2013 12:45

LIMASSOL написа:

Не се връзвай да подобни неща.Суарес в прав текст го каза че иска да напуска Англия заради медиите,ФА и т.н. Сега пък трансфер в Арсенал :lol:

Аз го казах още в началото, че е от Мирър и може би няма капка достоверност, но явно няма кой да чете ;)
Иначе че ме дразни педалчето, дразни ме. И това не е от днес или от вчера, а откак започна да флиртува с Реал Мадрид. Искам час по-скоро да се реши тая сага и ако ще го махат, до една седмица да е изхвърчал.

BR: "I am confident that we will get the one or two players who will really excite and complete the jigsaw."

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 20 юли 2013 12:47

LIMASSOL написа:
suareshampion написа:
Защо Наполи да не го искат за постоянно ? Не ти разбирам логиката ? Аргументирай се ?

Защо Наполи не го искат за постоянно няма как да знаем ;) Единственото обяснение за мене е че Рейна иска да се върне в Барса и там да завърши кариерата си,а този наем е идеална възможност за него да играе цяла година.Тия дни ще се разбере какво става,сигурно и БР ще коментира темата днес след мача.

Ама чакай ся ,като Рейна много иска в Барса и като Барса мнгоо го искат(в което много се съмнявам) ..да вадят парата и да си го взимат още сега !
Защо Ливърпул трябва да се съобразява с желанието на някакъв си там шаран ? Който го иска да вади парата и да го взима ...кви са тия глупави наеми ?
Но пак казвам ,за мен най важното е ,че шарана , така или иначе си е бита карта за Брендън . :)
Още миналия сезон Брендън трябваше да го продаде и сега нямаше да сме на това смешно 7 място. Ако беше го оставил сега титуляр ,това щеше да му изяде главата. Радвам се ,че моя човек прогледна ...макар и малко късно :)
Но сега като се замисля ,трудно беше да махне наведнъж Керъл и Рейна ..които се водят любимци на феновете и легенди . Можеше феновете да му скочат. Ех тия фенове и легенди :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 20 юли 2013 12:48

Liverpool forever_95 написа:. Искам час по-скоро да се реши тая сага и ако ще го махат, до една седмица да е изхвърчал.

Утре каца в Мелбърн и подновява тренировки,ще говорят лице в лице и да видим какво ще стане.Въпреки всичките слухове все си мисля че ще остане :?

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 20 юли 2013 12:50

LIMASSOL написа:
Liverpool forever_95 написа:. Искам час по-скоро да се реши тая сага и ако ще го махат, до една седмица да е изхвърчал.

Утре каца в Мелбърн и подновява тренировки,ще говорят лице в лице и да видим какво ще стане.Въпреки всичките слухове все си мисля че ще остане :?

Не знам, при всички тия интервюта, които даде, ако остане, как ли ще играе. Не знам и каква ще е реакцията на феновете към него. Много хора вече го заклеймиха.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 20 юли 2013 12:51

LIMASSOL написа:

Естествено ,че ще остане тоя магьосник ...и ще продължава да затваря усти :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 20 юли 2013 12:52

Gil-galad написа:
Иначе от Телеграф казват, че ще бъдат спестени 4 милиона през сезона от наема на Рейна.

е то е ясно ,че ще се спестят ..но не е там въпроса

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 20 юли 2013 12:54

suareshampion написа:
LIMASSOL написа:
suareshampion написа:

Защо Наполи не го искат за постоянно няма как да знаем ;) Единственото обяснение за мене е че Рейна иска да се върне в Барса и там да завърши кариерата си,а този наем е идеална възможност за него да играе цяла година.Тия дни ще се разбере какво става,сигурно и БР ще коментира темата днес след мача.

Ама чакай ся ,като Рейна много иска в Барса и като Барса мнгоо го искат(в което много се съмнявам) ..да вадят парата и да си го взимат още сега !
Защо Ливърпул трябва да се съобразява с желанието на някакъв си там шаран ? Който го иска да вади парата и да го взима ...кви са тия глупави наеми ?
Но пак казвам ,за мен най важното е ,че шарана , така или иначе си е бита карта за Брендън . :)
Още миналия сезон Брендън трябваше да го продаде и сега нямаше да сме на това смешно 7 място. Ако беше го оставил сега титуляр ,това щеше да му изяде главата. Радвам се ,че моя човек прогледна ...макар и малко късно :)
Но сега като се замисля ,трудно беше да махне наведнъж Керъл и Рейна ..които се водят любимци на феновете и легенди . Можеше феновете да му скочат. Ех тия фенове и легенди :)

Той ако отиде сега пак ще е резерва,а на Рейна явно му се играе :lol: Ще чака Валдес на напусне и сигурно се надява да го вземат.
На всички е ясно че тия наеми са пунта мара,просто се опитвам да разбера логиката на един подобен ход.

Върни се в “Ливърпул”