Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот sin4ec » 19 юли 2013 20:47

А, къде пък пише за 6 500... За днес пише 3 000. Онзи ден-1500. Но аз мисля, че сте всъщност между 870 ооо и 950 000 човека. Даже и милиона удряте, ама нали полицията е зла-така ви изкарва. 40 000, майчице-мила...
Смешна работа. Все едно аз да снимам Графа след мач на Левски в ШЛ и да кажа: ето ви 40 000 човека! :) :) :)
Но щом си вярвате, ваша работа. Ако щете и 5 милиона се изкарайте, дреме ми на .....
Аз си бия камшика надалече, вие си протестирайте. Там протестът не се чува и никой не го боли за него. Мда.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 19 юли 2013 20:56

Ама аз мислех, че сме се разбрали вече - протестиращите са 7 на брой.
Фенът на Славия, Номер14, 1913, Дунавчо, Васконти, приятелят ми, а брюнетката със знаме съм аз.
Перифразирайки Петлешков, сами сме, други няма. И 7 е добро число, както знаем, достатъчни сме си.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 19 юли 2013 21:01

Laetitia написа:Ама аз мислех, че сме се разбрали вече - протестиращите са 7 на брой.
Фенът на Славия, Номер14, 1913, Дунавчо, Васконти, приятелят ми, а брюнетката със знаме съм аз.
Перифразирайки Петлешков, сами сме, други няма. И 7 е добро число, както знаем, достатъчни сме си.

Изображение
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 юли 2013 21:08

Laetitia написа:Ама аз мислех, че сме се разбрали вече - протестиращите са 7 на брой.

А Наполеон?

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 19 юли 2013 21:19

Laetitia написа:
daniel875 написа:...
За съвсем кратък период от време бе започнал да се държиш нормално, но явно не можеш да издържиш дълго.
Аз, за разлика от теб, не лъжа хората по форумите за възрастта си и не се правя на такава, каквато не съм.
Мнението ми за ДПС би трябвало да е споделено от всеки нормален българин - етническата партия НЕ трябва да съществува, защото е вредна за всички етноси.
Движение за права и свободи, където, обаче, задължения липсват. И докато върхушката се гуши, то коренно различно е положението с електората.

Ами бях малко остър наистина, но намерението ми беше да ти кажа да не говориш просто така.
Прочете ли ми цялото мнение? Имаш право за ДПС, но те ли са виновни, че съществуват, или ние?
Знаеш ли какво е цялото име на ДПС? "Движение за права и свободи на турците и циганите в България" - ето това е отговорът. Само че преди години нашите управници решиха да ги признаят и както казах, Мария, няма връщане.
За каква възраст говориш? Ти си в сериозна грешка, да знаеш.
Иначе е ясно, че няма да признаеш постиженията на социализма. Има обаче друго - с това непрекъснато отрицание няма да се закачи никаква връзка между епохите.
Не вярвай на политиците! Всичките лъжат, това трябва да го приемеш. Може да ти харесва, може би не, но е истина.
Повече няма да ти разказвам исторически факти, щом като не искаш, но по принцип точно те носят много поуки. Ако за теб, а и много други, не е необходимо да ги осмислят, за тези, които са в политиката, е задължително. Особено и за Берлускони, но него си го знаем какви ги върши ;)
Как го наричаха "бунга - бунга"?

Послепис: Ако протестиращите искат да постигнат нещо, нека вкарат поне един историк в бъдещ кабинет, но такъв, който да се води от познанията си за добро ;)
Последна промяна от daniel875 на 19 юли 2013 21:39, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 19 юли 2013 21:37

daduradam написа:Задължително гласуване има в доста европейски страни.Страни доста по-развити от нашата,с доста по-висок жизнен стандарт.Казах вече,че всички партийки ги е страх да го въведат това нещо,защото наистина автоматично се прецакват и има някаква опасност да влезнат повече партии в парламента,недай си боже някоя от тях да не е корумпирана.
Кой ще е по-умен-16 годишен,който завършва 10 клас или 35 годишен,който има начално образование ?

Доколкото съм запознат гласуването е задължително за тези, които са се регистрирали за гласуване, а не за абсолютно всички, т.е. регистрираш ли се - трябва да гласуваш. Самите регистрации обаче не са задължителни.
Това е вариант за да се избегнат т.нар. "мъртви души".
Кой е по-умен ли? Нали от много умници сме на това положение. Колко умен трябва да е един 16 годишен, който щрака по форуми и не му се налага да ходи на работа за да си изхранва детето?
При условие, че 18 годишните в момента имат право да гласуват колко от тях са гласували? Какъв е смисълът от допълнително хора, които няма да гласуват (16 годишните). По този начин ще се увеличи броят на хората с право на глас и ще се намали процента на гласуващите, което автоматично ще вдигне процента гласували за Дпс. Сещаш ли се?

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 19 юли 2013 21:41

sin4ec написа: А Наполеон?
Excuse-moi? :mrgreen:

Даниеле, за възрастта - аз съм набор '88 и не го крия. А ти пишеш в скайп и фейсбук едно, тук говориш друго - не е нормално.
Както и да е, твоя работа.
И за ДПС отбелязах, че именно нехайството на българите му позволява да съществува. При това не просто да съществува, а да е основен фактор в управлението ни от много време насам.
Откакто съм навършила 18, съм пропуснала само едни избори - последните, защото не успях да се прибера, за да гласувам.
Ако повечето млади хора бяха политически активни, щеше да е далеч по-добре, но това, уви, не е така.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 юли 2013 21:49

Laetitia написа:

Откакто съм навършила 18, съм пропуснала само едни избори - последните, защото не успях да се прибера, за да гласувам.
Ако повечето млади хора бяха политически активни, щеше да е далеч по-добре, но това, уви, не е така.

На втория тур между Първанов и Сидеров си ходила да гласуваш?! :o

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 19 юли 2013 21:50

Laetitia написа:

Даниеле, за възрастта - аз съм набор '88 и не го крия. А ти пишеш в скайп и фейсбук едно, тук говориш друго - не е нормално.
Както и да е, твоя работа.
И за ДПС отбелязах, че именно нехайството на българите му позволява да съществува. При това не просто да съществува, а да е основен фактор в управлението ни от много време насам.

На тебе може да не ти харесва, но за да се разделя преди години с въпросното момиче, значи е имало защо. Ами аз съм просто същият тежък характер, който търпи до един момент и после вече не може. Така че няма нищо неестествено. Има и друго, че аз не допускам жената много да се отваря, а да се държи естествено. Според разбиранията ми не е нормално по - слабия пол да се прави на по - силен. За добро или лошо закономерността е мъжът да е по - силният, по - способният. Няма нищо лошо в това, че си мъжкарана, но малко прекаляваш на моменти, а преди много често ми се случваше това и накрая просто нямаше друг изход. Това е положението.
Най - добре е човек да е естествен, но това особено днес не е особено препоръчително.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 юли 2013 21:54

Летиция, повечето млади хора слушат чалга и са прочели по книга и половина. Евентуално. Как да стане?
Този тъп и маргинализиран протест е от полза единствено на ...БСП. И това ли не схващате?
Такива козове им дадохте и продължавате да давате, че сте манна небесна. Знаеш ли колко черна работа се свърши, докато новините се занимават с вашите вувузели?
Но това е най-малкото. И вече сериозно поддържам тезата, че нарочно сложиха Пеевски. С умисъл.
Налапахте въдицата като шарани. ГЕРБ изпуши и избяга от НС. Ама комисиите бачкат, всичко бачка в изумителни темпове.
А вие надувате вувузелите.
Наистина ли не схващате?

Върни се в “Архив”