Laetitia написа:daniel875 написа:...
За съвсем кратък период от време бе започнал да се държиш нормално, но явно не можеш да издържиш дълго.
Аз, за разлика от теб, не лъжа хората по форумите за възрастта си и не се правя на такава, каквато не съм.
Мнението ми за ДПС би трябвало да е споделено от всеки нормален българин - етническата партия НЕ трябва да съществува, защото е вредна за всички етноси.
Движение за права и свободи, където, обаче, задължения липсват. И докато върхушката се гуши, то коренно различно е положението с електората.
Ами бях малко остър наистина, но намерението ми беше да ти кажа да не говориш просто така.
Прочете ли ми цялото мнение? Имаш право за ДПС, но те ли са виновни, че съществуват, или ние?
Знаеш ли какво е цялото име на ДПС? "Движение за права и свободи на турците и циганите в България" - ето това е отговорът. Само че преди години нашите управници решиха да ги признаят и както казах, Мария, няма връщане.
За каква възраст говориш? Ти си в сериозна грешка, да знаеш.
Иначе е ясно, че няма да признаеш постиженията на социализма. Има обаче друго - с това непрекъснато отрицание няма да се закачи никаква връзка между епохите.
Не вярвай на политиците! Всичките лъжат, това трябва да го приемеш. Може да ти харесва, може би не, но е истина.
Повече няма да ти разказвам исторически факти, щом като не искаш, но по принцип точно те носят много поуки. Ако за теб, а и много други, не е необходимо да ги осмислят, за тези, които са в политиката, е задължително. Особено и за Берлускони, но него си го знаем какви ги върши

Как го наричаха "бунга - бунга"?
Послепис: Ако протестиращите искат да постигнат нещо, нека вкарат поне един историк в бъдещ кабинет, но такъв, който да се води от познанията си за добро