Янис Зику написа:Капитана утре няма да играе, де*ба..
В такъв случай очаквам Гъргоров да излезе с лентата.
Най-вероятно.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Червени_шампиони написа:Не са пропаднали преговорите с Генчев. На Богомил Христов не са му дали служебната бележка. Венци тъпа свиня.
Червени_шампиони написа:Не са пропаднали преговорите с Генчев. На Богомил Христов не са му дали служебната бележка. Венци тъпа свиня.
emi_cska написа:Червени_шампиони написа:Не са пропаднали преговорите с Генчев. На Богомил Христов не са му дали служебната бележка. Венци тъпа свиня.
за Богомил Христов точно това казвам и аз
другото което е Вальо Илиев отпада за първите 2 мача защото не е получил жълта карта и ще трябва да се изчака известно време
По принцип срокът е 5 работни дни. След това се сезира УЕФА, ако още няма дошла карта. След още 5 работни дни УЕФА издава служебно такава, ако няма пречки от друго естество. Така че Градев за съжаление правилно го е обяснил. Може да стане днес, може и след 2 седмици. това е за казуса Вальо Илиев
ЦСКА _завинаги написа:Янис Зику написа:Капитана утре няма да играе, де*ба..
На 99 процента Емо ще е с лентата, така си мисля!
Червени_шампиони написа:Спор между бившите му отбори Глория Бистрица и Металург Донецк. Тук спора е единствено в главите на украинците и няма как да бавят картотекирането му повече от определените срокове. За твое нещастие няма да го чакаме до септември.
Сериозно ще те питам, толкова ли жалък и скучен живот живееш, че единственото нещо, което ти доставя удоволствие е да дойдеш във тоя подфорум и да философстваш? Жена, деца, семейство хората на твоята възраст ги имат вече тия неща, нашия дошъл тука да се прави на интересен. Все едно някой от нас да отиде да се заяжда с 3 годишно дете.
Ако съм ти на мястото ще се гледам в огледалото всеки ден, докато не разбера, че проблема е само и единствено в главата ми. Отивай се лекувай някъде, тука не е място за психично неуравновесени хора.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта