ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Мнениеот Кировец » 19 юли 2013 18:39

Янис Зику написа:Капитана утре няма да играе, де*ба.. :x

В такъв случай очаквам Гъргоров да излезе с лентата.

Най-вероятно. ;)

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 19 юли 2013 18:41

Забравете за Богето Христов ето е причината за това върнал се е обратно в Славия защото той е техен юноша и също така не са му дали няква билежка
Витанов е халф
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 19 юли 2013 18:44

Не са пропаднали преговорите с Генчев. На Богомил Христов не са му дали служебната бележка. Венци тъпа свиня.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 19 юли 2013 18:46

Червени_шампиони написа:Не са пропаднали преговорите с Генчев. На Богомил Христов не са му дали служебната бележка. Венци тъпа свиня.

за Богомил Христов точно това казвам и аз
другото което е Вальо Илиев отпада за първите 2 мача защото не е получил жълта карта и ще трябва да се изчака известно време

По принцип срокът е 5 работни дни. След това се сезира УЕФА, ако още няма дошла карта. След още 5 работни дни УЕФА издава служебно такава, ако няма пречки от друго естество. Така че Градев за съжаление правилно го е обяснил. Може да стане днес, може и след 2 седмици. това е за казуса Вальо Илиев
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 19 юли 2013 18:47

Червени_шампиони написа:Не са пропаднали преговорите с Генчев. На Богомил Христов не са му дали служебната бележка. Венци тъпа свиня.

Е какво, тогава, ако не са пропаднали?

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 19 юли 2013 19:34

На 99 процента Емо ще е с лентата, така си мисля!
:P
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 юли 2013 19:55

emi_cska написа:

за Богомил Христов точно това казвам и аз
другото което е Вальо Илиев отпада за първите 2 мача защото не е получил жълта карта и ще трябва да се изчака известно време

По принцип срокът е 5 работни дни. След това се сезира УЕФА, ако още няма дошла карта. След още 5 работни дни УЕФА издава служебно такава, ако няма пречки от друго естество. Така че Градев за съжаление правилно го е обяснил. Може да стане днес, може и след 2 седмици. това е за казуса Вальо Илиев

Еми, наистина ли УЕФА издава служебни картотеки? Мораеш защо чака повече от месец при твоите срокове?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 19 юли 2013 20:08

Спор между бившите му отбори Глория Бистрица и Металург Донецк. Тук спора е единствено в главите на украинците и няма как да бавят картотекирането му повече от определените срокове. За твое нещастие няма да го чакаме до септември. :(

Сериозно ще те питам, толкова ли жалък и скучен живот живееш, че единственото нещо, което ти доставя удоволствие е да дойдеш във тоя подфорум и да философстваш? Жена, деца, семейство хората на твоята възраст ги имат вече тия неща, нашия дошъл тука да се прави на интересен. Все едно някой от нас да отиде да се заяжда с 3 годишно дете.
Ако съм ти на мястото ще се гледам в огледалото всеки ден, докато не разбера, че проблема е само и единствено в главата ми. Отивай се лекувай някъде, тука не е място за психично неуравновесени хора. :arrow:
Последна промяна от Червени_шампиони на 19 юли 2013 20:13, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Брабиняка
Контакти:

Мнениеот Брабиняка » 19 юли 2013 20:12

ЦСКА _завинаги написа:

На 99 процента Емо ще е с лентата, така си мисля!
:P

Дано не е. Надявам се да е Карачанаков.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 юли 2013 21:05

Червени_шампиони написа:Спор между бившите му отбори Глория Бистрица и Металург Донецк. Тук спора е единствено в главите на украинците и няма как да бавят картотекирането му повече от определените срокове. За твое нещастие няма да го чакаме до септември. :(

Сериозно ще те питам, толкова ли жалък и скучен живот живееш, че единственото нещо, което ти доставя удоволствие е да дойдеш във тоя подфорум и да философстваш? Жена, деца, семейство хората на твоята възраст ги имат вече тия неща, нашия дошъл тука да се прави на интересен. Все едно някой от нас да отиде да се заяжда с 3 годишно дете.
Ако съм ти на мястото ще се гледам в огледалото всеки ден, докато не разбера, че проблема е само и единствено в главата ми. Отивай се лекувай някъде, тука не е място за психично неуравновесени хора. :arrow:

Не ми задавай въпроси, на които няма да получиш отговор! Какво имам и какво нямам не е нито твоя, нито нечия друга работа.Това е форум и аз пиша в него.Ако не ти харесва написаното-игнор и няма да ме четеш.. ама си е тръпка, нали :mrgreen:

Пак не разбрах-служебните картотеки УЕФА ли ги издава, или ФИФА? Отговор чакам от Еми, върлата цесекарка!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”