sectorX написа:nando написа:Братле това че ходим два мача в годината не ни прави по малко левскари от тези заради които в София останаха малко хора на стадиона. Ако искате и нас да изгоните добре. Само че на нас не ни пука нито от гугутки, п... и запади. Всички които си ходим редовно в Пловдив тази вечер или утре ще имаме и билети и изобщо не ни пука за хора заради които домакинствата са все едно всеки мач бойкот. Наско се върна, нов треньор имаме какво искатеПари ли чакате някакви. Ние даваме за Левски а не взимаме и нямате право да казвате и кога да ходим на мач. Бойкотирайте си някое домакинство, тук не вървите и болезнено ще го разберете ако се опитате да направити таз простотия. Не че нещо ама тия дето ми ги хвалиш НИКОЙ не ги обича и затова и отбора се затрива защото само тази шепа пишман фенове останаха. Сега е момента да ги изгоните и от София както ние ще го направим в провинцията ако решат да спират някой.
Добре, недей ми говори все едно аз съм част от тези фенове.
Като страничен наблюдател мога да ти кажа, че тия пичове седят зад всяко едно начинание на публиката ви.
Имате цял живот да обичате и да посещавате мачове на Левски.В момента след като се прави бойкот, значи ще се спази за да се получи както трябва.
Пак казвам - давам си личното мнение.
Спестете си сега парите и като стане време отново публиката да се върне на стадиона, вие бъдете първите които ще отидат.
Много хора спряха да посещават мачове на Левски заради София Запад , не мислиш ли , че в момента не виждат добра възможност да отидат на мач и да заведат децата си дори , след като СЗ няма да ги има ?