Какво е син фенклуб в България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Re: Какво е син фенклуб в България

Мнениеот hellyeah » 17 юли 2013 18:44

sectorX написа:
nando написа:Братле това че ходим два мача в годината не ни прави по малко левскари от тези заради които в София останаха малко хора на стадиона. Ако искате и нас да изгоните добре. Само че на нас не ни пука нито от гугутки, п... и запади. Всички които си ходим редовно в Пловдив тази вечер или утре ще имаме и билети и изобщо не ни пука за хора заради които домакинствата са все едно всеки мач бойкот. Наско се върна, нов треньор имаме какво искате :evil: Пари ли чакате някакви. Ние даваме за Левски а не взимаме и нямате право да казвате и кога да ходим на мач. Бойкотирайте си някое домакинство, тук не вървите и болезнено ще го разберете ако се опитате да направити таз простотия. Не че нещо ама тия дето ми ги хвалиш НИКОЙ не ги обича и затова и отбора се затрива защото само тази шепа пишман фенове останаха. Сега е момента да ги изгоните и от София както ние ще го направим в провинцията ако решат да спират някой.

Добре, недей ми говори все едно аз съм част от тези фенове.
Като страничен наблюдател мога да ти кажа, че тия пичове седят зад всяко едно начинание на публиката ви.
Имате цял живот да обичате и да посещавате мачове на Левски.В момента след като се прави бойкот, значи ще се спази за да се получи както трябва.
Пак казвам - давам си личното мнение.

Спестете си сега парите и като стане време отново публиката да се върне на стадиона, вие бъдете първите които ще отидат.

Много хора спряха да посещават мачове на Левски заради София Запад , не мислиш ли , че в момента не виждат добра възможност да отидат на мач и да заведат децата си дори , след като СЗ няма да ги има ?
Последна промяна от hellyeah на 17 юли 2013 18:48, променено общо 1 път.
“Не купувам от Lafka”

karabadabul
Контакти:

Мнениеот karabadabul » 17 юли 2013 18:46

Я пък тия пак бойкот, а в Пловдив билетите за сектора ви вървят като топъл хляб. Не разбрахте ли че всеки свързва фенклуба ви само с дрога, бомби, наркомани и никой няма респект от вас. Цяла България ви гледа сеира. Щом и в Български извор ви подгониха където 100% половината са левскари си направете сметката как са ви набрали. Дано наистина няма сини наркомани в Пловдив а само нормални.

deceitt
Контакти:

Мнениеот deceitt » 17 юли 2013 18:49

hellyeah написа:
sectorX написа:
nando написа:Братле това че ходим два мача в годината не ни прави по малко левскари от тези заради които в София останаха малко хора на стадиона. Ако искате и нас да изгоните добре. Само че на нас не ни пука нито от гугутки, п... и запади. Всички които си ходим редовно в Пловдив тази вечер или утре ще имаме и билети и изобщо не ни пука за хора заради които домакинствата са все едно всеки мач бойкот. Наско се върна, нов треньор имаме какво искате :evil: Пари ли чакате някакви. Ние даваме за Левски а не взимаме и нямате право да казвате и кога да ходим на мач. Бойкотирайте си някое домакинство, тук не вървите и болезнено ще го разберете ако се опитате да направити таз простотия. Не че нещо ама тия дето ми ги хвалиш НИКОЙ не ги обича и затова и отбора се затрива защото само тази шепа пишман фенове останаха. Сега е момента да ги изгоните и от София както ние ще го направим в провинцията ако решат да спират някой.

Добре, недей ми говори все едно аз съм част от тези фенове.
Като страничен наблюдател мога да ти кажа, че тия пичове седят зад всяко едно начинание на публиката ви.
Имате цял живот да обичате и да посещавате мачове на Левски.В момента след като се прави бойкот, значи ще се спази за да се получи както трябва.
Пак казвам - давам си личното мнение.

Спестете си сега парите и като стане време отново публиката да се върне на стадиона, вие бъдете първите които ще отидат.

Много хора спряха да посещават мачове на Левски заради София Запад , не мислиш ли , че в момента не виждат възможност да отидат на мач и да заведат децата си дори , след като СЗ няма да ги има ?

Предполагам, че на европейските мачове и дербитата СЗ също ги няма и хората почват да си водят децата на стадиона и стадиона се пълни :roll:

Потребителски аватар
sectorX
Контакти:

Мнениеот sectorX » 17 юли 2013 18:51

hellyeah написа:Много хора спряха да посещават мачове на Левски заради София Запад , не мислиш ли , че в момента не виждат добра възможност да отидат на мач и да заведат децата си дори , след като СЗ няма да ги има ?

До скоро стадион с 22 000 капацитет, сега с няколко хиляди по-малко...а на вас ви пречи групичка от 100 човека да си закарате децата на мач????

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 17 юли 2013 18:51

Какви европейски мачове , като от три години хората са на море , по времето когато отборът приключва с участието си .
“Не купувам от Lafka”

deceitt
Контакти:

Мнениеот deceitt » 17 юли 2013 18:51

karabadabul написа:Я пък тия пак бойкот, а в Пловдив билетите за сектора ви вървят като топъл хляб. Не разбрахте ли че всеки свързва фенклуба ви само с дрога, бомби, наркомани и никой няма респект от вас. Цяла България ви гледа сеира. Щом и в Български извор ви подгониха където 100% половината са левскари си направете сметката как са ви набрали. Дано наистина няма сини наркомани в Пловдив а само нормални.

Кажи ти Негово величество Димитър Христолов колко плащаше на вашите убавци - е те тия http://www.youtube.com/watch?v=pplrRyphPVM ?
Последна промяна от deceitt на 17 юли 2013 18:54, променено общо 1 път.

deceitt
Контакти:

Мнениеот deceitt » 17 юли 2013 18:53

hellyeah написа:Какви европейски мачове , като от три години хората са на море , по времето когато отборът приключва с участието си .

Какво ми увърташ бе.. кажи що се пълнят стадионите по европейски мачове и дербита? Запад тогава не ходят ли , не гонят ли хората от стадионите ?

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 17 юли 2013 18:58

deceitt написа:
hellyeah написа:Какви европейски мачове , като от три години хората са на море , по времето когато отборът приключва с участието си .

Какво ми увърташ бе.. кажи що се пълнят стадионите по европейски мачове и дербита? Запад тогава не ходят ли , не гонят ли хората от стадионите ?

Стадионът се пълни с фенове от цяла България , да не ти изброявам знамената -Босилеград,Ихтиман ,Разлог,Плевен,Сандански,Пазарджик,Благоевград,Калояново ,Ноевци,Шумен , Карловои т.н.Ако извадим феновете от провинцията ,софиянци са по-малко от феновете на Локо Сф .Така че , софиянци недейте да се опитвате да командвате феновете от провинцията , които са решили да отидат на мач .
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 17 юли 2013 19:04

Ако СЗ са казали, че няма да стъпи човек, значи няма да стъпи човек.. Най-много да си изядете боя..И повече да не стъпите на мач.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

deceitt
Контакти:

Мнениеот deceitt » 17 юли 2013 19:10

Хаха, точно така ,по малко сме от локо софия :lol: Разбрах те, че си некав дето ходиш на 2-3 мача в годината и изглежда Пловдив ти е наблизо, затова толко мрънкаш против бойкота. Виж сега, на всяко гостуване основната група е от София, а в неделя ако са отишли някакви хора в Пловдив без тях , то те ще са по-малко от 150-200 души. Не можеш да ми отговориш как така има мачове, на които има хора а пък Запад са там. Аз ще ти кажа защо става така :arrow: Понеже има адски много мрънкачи,предмно от София, които не можеш да ги закараш на мач освен, ако не е в Европа или не е дерби. Те понеже си търсят някакво оправдание за неходенето по мачове го намират в "гадните наркомани, хулиганиии, отрепки и прочие" в сектор Б. Слабите игри са само една от причините да няма хора по стадионите, другата е манталитета ни ;)

Върни се в “Футбол - България”