tsonpen написа:siniq_fen написа:След като стана дума за Платини, може би не ми искате мнението, но държа да го споделя. За мен това е един от най-прехвалените футболисти в нашата А група и неговото привличане с нищо няма да вдигне нивото. Не знам дали сте плащали трансферна сума за него, но ако да, то за тези пари сте можели да привлечете със сигурност по-добър нападател.
Мнението ти е добре дошло. Всяко мнение трябва да се уважава. Единствено преднамерените провокатори дразнят, но не виждам да имаш нещо общо с тях.
С подобна физика и на този пост сме имали двама други, а Платини поне спрямо тях е доста по-добър. Тъй като влезе с летящ старт и играе, смятам че през следващите мачове ще стане ясно доколко успешен е този трансфер.
Някои приятели цскари смятат, че не харесвам Платини, защото им бил основен играч и нарочно говоря така
Истината е, че дори да има нещо подобно, то се опитвам да се абстрахирам от подобни оценки, направени на базата на емоцията, и пак смятам, че не е достатъчно добър играч, за шампиона на страната а и не само. Като цяло смятам, че огромен проблем на нашите отбори е поста нападател. Освен това се взимат чужденци, а от там страдат българските нападатели, които в голям процент от случаите не биха били по-лош избор. По мое мнение в последните години нито един наш европредставител не е имал наистина много добър централен нападател, може би като изключим Гара Дембеле и донякъде Иван Цветков, но Ванката не е типичния хищник.