ШЛ, II ПК, Слован (Братислава) - Лудогорец - 2:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: ШЛ, II ПК, Слован (Братислава) - Лудогорец

Мнениеот tsonpen » 16 юли 2013 22:38

siniq_fen написа:След като стана дума за Платини, може би не ми искате мнението, но държа да го споделя. За мен това е един от най-прехвалените футболисти в нашата А група и неговото привличане с нищо няма да вдигне нивото. Не знам дали сте плащали трансферна сума за него, но ако да, то за тези пари сте можели да привлечете със сигурност по-добър нападател.

Мнението ти е добре дошло. Всяко мнение трябва да се уважава. Единствено преднамерените провокатори дразнят, но не виждам да имаш нещо общо с тях.
С подобна физика и на този пост сме имали двама други, а Платини поне спрямо тях е доста по-добър. Тъй като влезе с летящ старт и играе, смятам че през следващите мачове ще стане ясно доколко успешен е този трансфер.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 16 юли 2013 22:45

tsonpen написа:
siniq_fen написа:След като стана дума за Платини, може би не ми искате мнението, но държа да го споделя. За мен това е един от най-прехвалените футболисти в нашата А група и неговото привличане с нищо няма да вдигне нивото. Не знам дали сте плащали трансферна сума за него, но ако да, то за тези пари сте можели да привлечете със сигурност по-добър нападател.

Мнението ти е добре дошло. Всяко мнение трябва да се уважава. Единствено преднамерените провокатори дразнят, но не виждам да имаш нещо общо с тях.
С подобна физика и на този пост сме имали двама други, а Платини поне спрямо тях е доста по-добър. Тъй като влезе с летящ старт и играе, смятам че през следващите мачове ще стане ясно доколко успешен е този трансфер.

Някои приятели цскари смятат, че не харесвам Платини, защото им бил основен играч и нарочно говоря така :lol:
Истината е, че дори да има нещо подобно, то се опитвам да се абстрахирам от подобни оценки, направени на базата на емоцията, и пак смятам, че не е достатъчно добър играч, за шампиона на страната а и не само. Като цяло смятам, че огромен проблем на нашите отбори е поста нападател. Освен това се взимат чужденци, а от там страдат българските нападатели, които в голям процент от случаите не биха били по-лош избор. По мое мнение в последните години нито един наш европредставител не е имал наистина много добър централен нападател, може би като изключим Гара Дембеле и донякъде Иван Цветков, но Ванката не е типичния хищник.
Само Левски!

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 16 юли 2013 23:50

siniq_fen написа:
tsonpen написа:

Някои приятели цскари смятат, че не харесвам Платини, защото им бил основен играч и нарочно говоря така :lol:
Истината е, че дори да има нещо подобно, то се опитвам да се абстрахирам от подобни оценки, направени на базата на емоцията, и пак смятам, че не е достатъчно добър играч, за шампиона на страната а и не само. Като цяло смятам, че огромен проблем на нашите отбори е поста нападател. Освен това се взимат чужденци, а от там страдат българските нападатели, които в голям процент от случаите не биха били по-лош избор. По мое мнение в последните години нито един наш европредставител не е имал наистина много добър централен нападател, може би като изключим Гара Дембеле и донякъде Иван Цветков, но Ванката не е типичния хищник.

[offtopic]ЗАЩО ОСИРАТЕ ТЕМАТА?[/offtopic]

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 17 юли 2013 00:13

Споко пичове мача е 1 : 1 и после в Разград 1 : 0

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 17 юли 2013 00:22

3:0
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 17 юли 2013 05:08

Ако Лудогорец не заиграе за разнообразие.. всичко под 2 гола разлика за словаците ще е успех.
Честно казано сега е момента и Петев и компания да се натегнат. Ако започнат да играят като хората Домусчиев може да реши да не свива особено бюджета. В интерес на целия отбор е Лудогорец да заиграе днес приличен футбол.
Та.. дано са го осъзнали, тогава биха имали шанс. В противен случай.. както казах "само" 2 гола разлика за Слован ще е добър резултат.

Успех все пак, дано Петев и компания изневерят на себе си и направят добър мач.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 17 юли 2013 08:44

В това за мен няма две мнения по въпроса... Отваря се хубав шанс, дано да съумеят довечера да го използват.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 17 юли 2013 10:34

Ще дават ли мача по БГ телевизия?
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 17 юли 2013 10:39

turbogena написа:Ще дават ли мача по БГ телевизия?

ТВ 7 мисля...

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 17 юли 2013 11:01

entwickler написа:
turbogena написа:Ще дават ли мача по БГ телевизия?

ТВ 7 мисля...

Точно така.
Само Левски!

Върни се в “Лудогорец”