Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Re: Наглост:Левски поиска Станимир Стоилов за треньор!

Мнениеот Adramelech » 13 юли 2013 17:18

Лично аз се надявам, Мъри да не се върне скоро на Герена, но все пак...
УсмиФки от старите ленти:

Мърльо не ни требе! На достатъчно селяния се нагледахме в Ботев по време на управлението на потомствения локомотивец Д. Христолов от село Крумово. Пас сме за стратега от Узунджово.

Абе Сираков ще е доста полезен ,но Калуна хич и да не стъпва на стадиона :evil:

Ти си срам за БОТЕВИЗМА!Да наречеш Мъри Стоилов "авторитет" и да се изплюеш върху името и личността на М.Бакалов,чийто живот е свързан с "Ботев"?

Кой Мъри Стоилов. Онзи дето влезна в шампионска лига с готов отбор ли? Онзи дето начело на националния показа колко е НЕ компетентен тактически и как НЕ може да мотивира играчите си, ли? Мъри Стоилов който пусна Чавдар Янков дясно крило да се бори с Ашли Коул и Тео Уолкът, като цяла седмица преди този мач медиите обясняваха как ще бъде грешка Чавдар да играе срещу бързите Англичани. Тоя Стоилов дето след като се махна остави потоп след себе си.

На Мъри влизането му в шампионската беше плод на няколко годишна програма от страна на ръководството на Левски. Мъри имаше късмета да застане начело точно когато Левски имаше изграден отбор защото няма как само за 2 години да изградиш такъв отбор. Айде стига ми величайте Мъри

Единствено съм съгласен че Наско Сираков е капацитет и бих бил доволен да ръководи в нашият клуб. Най-малкото е че е име в Българският футбол а не само в Пловдивският.

Благодарим ти за всичко Феро,а на хасковския каунь дупе да му е яко.От мен ще бъде освиркван всеки мач... до дупка. :evil:

с този некадърник 6-12 място за нас е реалност, ще съсипе отбора, защото обича да се обгражда с негови хора, тоест - нови играчи-несработени, целия щаб е аут- начело с Коцето Видолов и Арсов, за сметка на Стамен белчев - "черното тото". А кривия с усмивка ще раздели парсата от новите трансферни комисионни с невероятния тандем - мъри и цанко. Цв. Василев е обграден с измекяри, които само искат да му приберат парите.
с идването на "правилния футбол" от Красота, Вяра и Борба - не остана нищо!

Да не копирам още мнения. Вместо да ни благодарите, че има шанс да ви отървем от говедото Мъри, вие викате, че било нагло да го искаме :lol:
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 13 юли 2013 17:24

Да не копирам още мнения. Вместо да ни благодарите, че има шанс да ви отървем от говедото Мъри, вие викате, че било нагло да го искаме

изчакайте края на сезона и го взимайте ако иска, ама къв олигофрен трябва да си да си мислиш че точно сега ще стане работата. а и мъри колкото голям левскар да е няма да си плюе на сурата, наясно е че треньорската кариера е дълга и не се изчерпва само с Левски

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 13 юли 2013 17:24

Adramelech написа:Лично аз се надявам, Мъри да не се върне скоро на Герена, но все пак...
УсмиФки от старите ленти:

Мърльо не ни требе! На достатъчно селяния се нагледахме в Ботев по време на управлението на потомствения локомотивец Д. Христолов от село Крумово. Пас сме за стратега от Узунджово.

Абе Сираков ще е доста полезен ,но Калуна хич и да не стъпва на стадиона :evil:

Ти си срам за БОТЕВИЗМА!Да наречеш Мъри Стоилов "авторитет" и да се изплюеш върху името и личността на М.Бакалов,чийто живот е свързан с "Ботев"?

Кой Мъри Стоилов. Онзи дето влезна в шампионска лига с готов отбор ли? Онзи дето начело на националния показа колко е НЕ компетентен тактически и как НЕ може да мотивира играчите си, ли? Мъри Стоилов който пусна Чавдар Янков дясно крило да се бори с Ашли Коул и Тео Уолкът, като цяла седмица преди този мач медиите обясняваха как ще бъде грешка Чавдар да играе срещу бързите Англичани. Тоя Стоилов дето след като се махна остави потоп след себе си.

На Мъри влизането му в шампионската беше плод на няколко годишна програма от страна на ръководството на Левски. Мъри имаше късмета да застане начело точно когато Левски имаше изграден отбор защото няма как само за 2 години да изградиш такъв отбор. Айде стига ми величайте Мъри

Единствено съм съгласен че Наско Сираков е капацитет и бих бил доволен да ръководи в нашият клуб. Най-малкото е че е име в Българският футбол а не само в Пловдивският.

Благодарим ти за всичко Феро,а на хасковския каунь дупе да му е яко.От мен ще бъде освиркван всеки мач... до дупка. :evil:

с този некадърник 6-12 място за нас е реалност, ще съсипе отбора, защото обича да се обгражда с негови хора, тоест - нови играчи-несработени, целия щаб е аут- начело с Коцето Видолов и Арсов, за сметка на Стамен белчев - "черното тото". А кривия с усмивка ще раздели парсата от новите трансферни комисионни с невероятния тандем - мъри и цанко. Цв. Василев е обграден с измекяри, които само искат да му приберат парите.
с идването на "правилния футбол" от Красота, Вяра и Борба - не остана нищо!

Да не копирам още мнения. Вместо да ни благодарите, че има шанс да ви отървем от говедото Мъри, вие викате, че било нагло да го искаме :lol:

Значи, лошо няма. Скептицизма в началото беше страшно основателен. Мъри доказа, че с работа всичко се постига. Само факта, че тази публика за първи път в четвъртък скандираше името му е достатъчен. Той си спечели уважението у нас, у феновете. АКО СЕГА МЪРИ НАПУСНЕ ГАРАНТИРАМ !!!!!, ЧЕ ЩЕ БЪДЕ ПОСРЕЩНАТ С КАМЪНИ ДРУГАТА НЕДЕЛЯ !
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 13 юли 2013 17:26

"Той има неустойка в договора си, но дори и "сините" да поискат да я платят, има нещо друго - желанието на Стоилов"

Ето тук е ключа за бараката !
1.В договора има неустойка която Левски ще я плати.
2.Желанието на Мъри,всички знаем,че Мъри и Наско са дупе и гащи.

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 13 юли 2013 17:31

groti написа:Наглост? И къде тая наглост? Това е,като трансфер на футболист. Какво толкова скачате всички. Крадяли сме ви. Подхожда се съвсем професионално. Разговаря се с Ботев,те ако се навият се говори с Мъри. Чорбарите да не говорят,защото знаем те как взимаха футболисти . Последен пример е Анисе. Аз лично не съм толкова впечатлен от тази възможност,но както и да е.

Ай стига се правихте на ударени, наглост е разбира се, след като е почнал сезона, след като вие се окъкахте здраво да внасяте напрежение и да тровите атмосферата в Ботев преди важния, не само за тях, но предвид вашето осиране и за цяла България мач с отбора от Босна. Не се правете на ударени наглост е момента, в който искате Стоилов, защото за пореден път във стогодишната си история сте готови да съсипите един отбор и да попречите като цяло и на доброто представяне на българския клубен футбол, защото разбираш ли това било добро за Левски. И то не защото Стоилов е велик или не е ваш /не че не игра и в ЦСКА/, но просто в момента в Ботев вече са изградили един колектив ръководство треньор играчи фенове и са на път да направят нещо хубаво и за изстрадалия български клубен футбол и ВИЕ НАГЛО ИСКАТЕ ДА ГО СЪСИПИТЕ, ЗАЩОТО ТАКА БИЛО ДОБРЕ ЗА ЛЕВСКИ. ДА НЕ ГОВОРИМ И, ЧЕ ДВАТА ОТБОРА ИГРАЯТ В ПЪРВИЯ КРЪГ, Е СЕГА СТАНА ЛИ ВИ ЯСНО КОЕ Е НАГЛО ИДЕТЕ И СИ ОБЪРШЕТЕ НААКАНИЯ АНУС С НЯКОЙ ДРУГ НЕ С ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ КАКТО В СЛУЧАЯ ПРАВИТЕ.

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 13 юли 2013 17:32

NO MERCY написа:"Той има неустойка в договора си, но дори и "сините" да поискат да я платят, има нещо друго - желанието на Стоилов"

Ето тук е ключа за бараката !
1.В договора има неустойка която Левски ще я плати.
2.Желанието на Мъри,всички знаем,че Мъри и Наско са дупе и гащи.

Канарчетата такава олелия вдигнаха, че направо се чудя дали вместо да им взимаме Мъри не им пратим направо и Наско. :lol:
...

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 13 юли 2013 17:35

nik_bg1 написа:
sl321 написа:
nik_bg1 написа:
sl321 написа:Ами вие нали му се подигравахте когато дойде,направо мога да си кажа че добре че е много добър и още веднага се видя разликата,иначе още на втория мач с лош резултат и лоша игра,щяхте с камъни да го изгоните.Отделен е въпроса че Стоилов сега няма да дойде в Левски.Това е някаква игра на Сираков.Ще се разбере!

И къде го видя/прочете/ това което твърдиш.

Кое къде съм видял? Това че като се заговори че Мъри ще ви е треньор не се започна с : Олееее,правилния футбол майна.Оставете си Феро бе майна.Оффф майна....Това го видях тук в Пловдив!
А това че мисля че няма да дойде сега в Левски,не съм го видял,това предстои да го видим.

Сигурно имаш предвид в подлеза, на главната, на лайката... къде е това в Пловдив? :shock:

Е там....На стадион Христо Ботев!Няма смисъл! Просто много странно действие от страна на Наско Сираков.Мисля си че са разговаряли с Мъри Стоилов,естествено е забранено и няма да си кажат.Като цяло много странно!
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 13 юли 2013 17:35

Foreigner написа:
Канарчетата такава олелия вдигнаха, че направо се чудя дали вместо да им взимаме Мъри не им пратим направо и Наско. :lol:

Да,да....
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 13 юли 2013 17:36

Е как да не вдигнем, бе ? Хубаво ще вземете Мъри ок, ами ние с какъв треньор ще сме !?!? Няма кой да го смени това е проблема. Всичко вървеше по план докато не се намеси Левски... Ще видим.

П.С. Тез пък и тез с тези извънредни срещи колко цяла вечер ли ще чакаме да видим какво ще стане ??
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”