УсмиФки от старите ленти:
Мърльо не ни требе! На достатъчно селяния се нагледахме в Ботев по време на управлението на потомствения локомотивец Д. Христолов от село Крумово. Пас сме за стратега от Узунджово.
Абе Сираков ще е доста полезен ,но Калуна хич и да не стъпва на стадиона
Ти си срам за БОТЕВИЗМА!Да наречеш Мъри Стоилов "авторитет" и да се изплюеш върху името и личността на М.Бакалов,чийто живот е свързан с "Ботев"?
Кой Мъри Стоилов. Онзи дето влезна в шампионска лига с готов отбор ли? Онзи дето начело на националния показа колко е НЕ компетентен тактически и как НЕ може да мотивира играчите си, ли? Мъри Стоилов който пусна Чавдар Янков дясно крило да се бори с Ашли Коул и Тео Уолкът, като цяла седмица преди този мач медиите обясняваха как ще бъде грешка Чавдар да играе срещу бързите Англичани. Тоя Стоилов дето след като се махна остави потоп след себе си.
На Мъри влизането му в шампионската беше плод на няколко годишна програма от страна на ръководството на Левски. Мъри имаше късмета да застане начело точно когато Левски имаше изграден отбор защото няма как само за 2 години да изградиш такъв отбор. Айде стига ми величайте Мъри
Единствено съм съгласен че Наско Сираков е капацитет и бих бил доволен да ръководи в нашият клуб. Най-малкото е че е име в Българският футбол а не само в Пловдивският.
Благодарим ти за всичко Феро,а на хасковския каунь дупе да му е яко.От мен ще бъде освиркван всеки мач... до дупка.
с този некадърник 6-12 място за нас е реалност, ще съсипе отбора, защото обича да се обгражда с негови хора, тоест - нови играчи-несработени, целия щаб е аут- начело с Коцето Видолов и Арсов, за сметка на Стамен белчев - "черното тото". А кривия с усмивка ще раздели парсата от новите трансферни комисионни с невероятния тандем - мъри и цанко. Цв. Василев е обграден с измекяри, които само искат да му приберат парите.
с идването на "правилния футбол" от Красота, Вяра и Борба - не остана нищо!
Да не копирам още мнения. Вместо да ни благодарите, че има шанс да ви отървем от говедото Мъри, вие викате, че било нагло да го искаме