Владо Гаджев тренира вече с юношите. Кои ли ще са изгонените
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Освободените и продадени от Левски!!!
Докато е отворен трансферният прозорец,ако може да продадем Гаджев и Карвальо ще е добре.Иначе първенството започва след седмица и ще останем без отбор,направо ще се превърнем като ония от Борисовата градина.Останалата част от некадърниците е най добре да се отървем от тях през зимата.
PetarBG написа:Всички без Вутов и Родригес трябва да си ходят.Не може да се празнува такъв юбилей догодина с тия играчи на които не им пука за Левски и ни донесоха поредното унижие.
Чакай, нямаше ли преди ТРИ (Славия и двата с Иртиш) официални мача декларация как обичате тези играчи, тъй като се раздават и "изяждат тревата"?!
http://topsport.ibox.bg/news/id_1331373839
Благодарим на всички за характера, за волята, за духа, за това, че превъзмогнахте изтощението, умората, за това, че не се предадохте, а се бихте и победихте за "Левски"!
Как за три мача от "побеждават, въпреки умората и изтощението, за Левски" стигат до "не им пука за Левски". А, вярно, софийски фенове...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Играчите не са чак толкова лоши просто нямахме до сега кадърен старши треньор който да ги тренира както трябва.
Дайте го този отбор на Херо и ще се види разликата.
Същите играчи победиха розовите - Лудогорец и т.н. значи техните играчи са по-зле от нашите .....
Същите играчи победиха розовите - Лудогорец и т.н. значи техните играчи са по-зле от нашите .....
Parmalat написа:Taка то е ясно,че повечето от футболистите на Левски не са за този спорт zlatan.Така че ето за какво са според мен![]()
1.Базил де Карвальо-бананоберач в Африканска плантация.Пъргав и лек е.Просто е роден за тази работа.
2.Жоао Силва-хамалин.Здраво момче е има и физика.
3.Владо Гаджев-викач гласа му ще се чува от Слънчев бряг до Златни пясъци
4.Кристовао Рамос-Дресьор в цирка.Рамос е спокоен,търпелив и със любвоабилен поглед.Перфектен е за слоновете и лъвовете.
5.Пинто -продавач на павильон за картички.Просто няма как като го видиш и да не се спреш и да си купиш от него.
6.Станислав Ангелов-гледач на хора от третата възраст.Има опит в готвенето и прането.
7.Старокин-дървосекач.Има нужната сила за да цепи дърва и да спази дневната норма.
8.Илиан Йорданов-разносвач на вестници.Бърз е и ще свърши работата
Жоао Силва - здраво момче? Аз винаги съм се чудел, каква е тая физика на нашите футболисти. Някакви дребни или пък дълги и сухи. Вчера гледах Везалов, че той горкия ако беше духнал някакъв по-силен вятър от степите на Сибир, щеше да го издуха. Чудя се с какво ги хранят че са така изпити и с никаква маса. А уж правят по 3-4 месеца подготовка и накрая нищо. Така ли не разбраха, че в днешния футбол физиката е мнооооого важна. За тактическата подготовка въобще не говорим.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- santiliana
balef написа:Играчите не са чак толкова лоши просто нямахме до сега кадърен старши треньор който да ги тренира както трябва.
треньора ли е виновен, че тия убитаци два паса на кръст не могат да вържат...Или пък да ги научи как да ритнат топката точно към вратата?! Стига толкова опити с доказани недоразумения като настоящите играчи в Левски. Всички ВЪН!
- Kris_men2000
Ето ви един казус. Отива Батков до Иртиш и им казва.Господа за 1000 000 долара ви продавам мача.И те се съгласяват.След 15 дни купуваме двама ЦЗ за по 400 000 евро всеки и сме окей.Строежа на стадиона си върви бюджета е напокътнат Иртиш ни купили двама играчи и ние сме доволни и те са доволни.Ако преодолеем Иртиш до къде ще стигнем до втория кръг и край.Затова по-добре продавай на балъците на време и залагай в Азия на точен резултат и коефицент. Има и друг вариянт да сме си толкова зле и супер слаби.Но това ще си проличи на 20 юли на мача с папагалите.Ако сме толкова слаби колкото се показват тогава жълтурите ще ни разбият с 5:0 минимум.Кой вариянт е според левскарите.Другите мнения на свинските тъпири не ме интересуват. Те да си гледат разбитата кочина.ХАУ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
-
- Контакти:
добре де -кога Паро гледа 6 месеца Тодор Христов и каза ,че не става за ЦСКА вие му се смяхте и го изкарахте изкуфял!После Паро гледа още 6 месеца Стефан Велев и пак каза ,че не става за ЦСКА -вие взехте и него като пак Паро не разбирал!И кво стана сега -кой разбира и кой не?
-
- Контакти:
такива като вас не бех виждал,4есно
Дупегъзеца за какво беше върнат,нали за да не се повтарят грешките от предните пъти.Да не говорим,че най-уверено тръгна за Павлодар като заяви,че ако се е съмнявал в успеха нямало да се качи в самолета.После изведнъж се оказа,че бил очаквал това отпадане и сега след дъжд качулка ще оправя отбора като е много вероятно да прецака есенния полусезон,после на пролет пак ще се гони дивото.В крайна сметка не трябва ли новия треньор да прецени кой му върши работа и кой не и най-вече кога да се освободи,а не изпълнителния директор,собственика или който и да е друг.Докато не оставят някой треньор на спокойствие да си върши работата и сам да си избира играчите,нещата в този клуб няма да се оправят
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
гарфилд написа:urkoto написа:Според мен ви трябва някой стабилен централен защитник, човек с доказана визитка. Аз лично се сещам за Ив8 "Главата" Иван8в. Все пак човека е два пъти носител на купата и един път на суперкупата - доста по-успешен от 90% от наличните ви футболисти. А и с Везалов ще сработят страхотен тандем
Да бе.Иво Иванов спечели три трофея,като играч на Берое,а Везалов не спечели нищо.
Той Везалов затуй сигурно си го вкара гола срещу Славия, вика си, барем ме върнат в Берое и аз купа да барна, ама тц