Владо Гаджев тренира вече с юношите. Кои ли ще са изгонените

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

santi_santi
Контакти:

Re: Освободените и продадени от Левски!!!

Мнениеот santi_santi » 12 юли 2013 22:49

Докато е отворен трансферният прозорец,ако може да продадем Гаджев и Карвальо ще е добре.Иначе първенството започва след седмица и ще останем без отбор,направо ще се превърнем като ония от Борисовата градина.Останалата част от некадърниците е най добре да се отървем от тях през зимата.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 12 юли 2013 23:04

PetarBG написа:Всички без Вутов и Родригес трябва да си ходят.Не може да се празнува такъв юбилей догодина с тия играчи на които не им пука за Левски и ни донесоха поредното унижие.

Чакай, нямаше ли преди ТРИ (Славия и двата с Иртиш) официални мача декларация как обичате тези играчи, тъй като се раздават и "изяждат тревата"?!

http://topsport.ibox.bg/news/id_1331373839

Благодарим на всички за характера, за волята, за духа, за това, че превъзмогнахте изтощението, умората, за това, че не се предадохте, а се бихте и победихте за "Левски"!

Как за три мача от "побеждават, въпреки умората и изтощението, за Левски" стигат до "не им пука за Левски". А, вярно, софийски фенове...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 12 юли 2013 23:15

Играчите не са чак толкова лоши просто нямахме до сега кадърен старши треньор който да ги тренира както трябва.
Дайте го този отбор на Херо и ще се види разликата.
Същите играчи победиха розовите - Лудогорец и т.н. значи техните играчи са по-зле от нашите .....

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 12 юли 2013 23:21

Parmalat написа:Taка то е ясно,че повечето от футболистите на Левски не са за този спорт zlatan.Така че ето за какво са според мен :arrow:

1.Базил де Карвальо-бананоберач в Африканска плантация.Пъргав и лек е.Просто е роден за тази работа.
2.Жоао Силва-хамалин.Здраво момче е има и физика.
3.Владо Гаджев-викач гласа му ще се чува от Слънчев бряг до Златни пясъци
4.Кристовао Рамос-Дресьор в цирка.Рамос е спокоен,търпелив и със любвоабилен поглед.Перфектен е за слоновете и лъвовете.
5.Пинто -продавач на павильон за картички.Просто няма как като го видиш и да не се спреш и да си купиш от него.
6.Станислав Ангелов-гледач на хора от третата възраст.Има опит в готвенето и прането.
7.Старокин-дървосекач.Има нужната сила за да цепи дърва и да спази дневната норма.
8.Илиан Йорданов-разносвач на вестници.Бърз е и ще свърши работата

Жоао Силва - здраво момче? Аз винаги съм се чудел, каква е тая физика на нашите футболисти. Някакви дребни или пък дълги и сухи. Вчера гледах Везалов, че той горкия ако беше духнал някакъв по-силен вятър от степите на Сибир, щеше да го издуха. Чудя се с какво ги хранят че са така изпити и с никаква маса. А уж правят по 3-4 месеца подготовка и накрая нищо. Така ли не разбраха, че в днешния футбол физиката е мнооооого важна. За тактическата подготовка въобще не говорим.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 12 юли 2013 23:21

balef написа:Играчите не са чак толкова лоши просто нямахме до сега кадърен старши треньор който да ги тренира както трябва.
Дайте го този отбор на Херо и ще се види разликата.
Същите играчи победиха розовите - Лудогорец и т.н. значи техните играчи са по-зле от нашите .....

треньора ли е виновен, че тия убитаци два паса на кръст не могат да вържат...Или пък да ги научи как да ритнат топката точно към вратата?! Стига толкова опити с доказани недоразумения като настоящите играчи в Левски. Всички ВЪН!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 13 юли 2013 00:07

Ето ви един казус. Отива Батков до Иртиш и им казва.Господа за 1000 000 долара ви продавам мача.И те се съгласяват.След 15 дни купуваме двама ЦЗ за по 400 000 евро всеки и сме окей.Строежа на стадиона си върви бюджета е напокътнат Иртиш ни купили двама играчи и ние сме доволни и те са доволни.Ако преодолеем Иртиш до къде ще стигнем до втория кръг и край.Затова по-добре продавай на балъците на време и залагай в Азия на точен резултат и коефицент. Има и друг вариянт да сме си толкова зле и супер слаби.Но това ще си проличи на 20 юли на мача с папагалите.Ако сме толкова слаби колкото се показват тогава жълтурите ще ни разбият с 5:0 минимум.Кой вариянт е според левскарите.Другите мнения на свинските тъпири не ме интересуват. Те да си гледат разбитата кочина.ХАУ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

edkodimitrov
Контакти:

Мнениеот edkodimitrov » 13 юли 2013 00:29

добре де -кога Паро гледа 6 месеца Тодор Христов и каза ,че не става за ЦСКА вие му се смяхте и го изкарахте изкуфял!После Паро гледа още 6 месеца Стефан Велев и пак каза ,че не става за ЦСКА -вие взехте и него като пак Паро не разбирал!И кво стана сега -кой разбира и кой не?

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 13 юли 2013 00:48

такива като вас не бех виждал,4есно

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 13 юли 2013 01:32

Дупегъзеца за какво беше върнат,нали за да не се повтарят грешките от предните пъти.Да не говорим,че най-уверено тръгна за Павлодар като заяви,че ако се е съмнявал в успеха нямало да се качи в самолета.После изведнъж се оказа,че бил очаквал това отпадане и сега след дъжд качулка ще оправя отбора като е много вероятно да прецака есенния полусезон,после на пролет пак ще се гони дивото.В крайна сметка не трябва ли новия треньор да прецени кой му върши работа и кой не и най-вече кога да се освободи,а не изпълнителния директор,собственика или който и да е друг.Докато не оставят някой треньор на спокойствие да си върши работата и сам да си избира играчите,нещата в този клуб няма да се оправят
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 13 юли 2013 01:36

гарфилд написа:
urkoto написа:Според мен ви трябва някой стабилен централен защитник, човек с доказана визитка. Аз лично се сещам за Ив8 "Главата" Иван8в. Все пак човека е два пъти носител на купата и един път на суперкупата - доста по-успешен от 90% от наличните ви футболисти. А и с Везалов ще сработят страхотен тандем :idea:

Да бе.Иво Иванов спечели три трофея,като играч на Берое,а Везалов не спечели нищо. :mrgreen:

Той Везалов затуй сигурно си го вкара гола срещу Славия, вика си, барем ме върнат в Берое и аз купа да барна, ама тц :)

Върни се в “Архив”