Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот stenly » 09 окт 2009 21:43

SkArY_9 написа:Стенли, Mod 1912, вижда ли този раздел ?

Да, даже му казах, че е желателно да се навърта често тук. Както и да се запознае с всички модове.
Надявам се скоро да се появи.
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 09 окт 2009 23:12

Така, само за информация да знаете, че тънките провокации, от бивши членове на екипа, вероятно няма да престанат толкова лесно. Какво имам предвид:

Sky Sports написа:Време е да си поговоря за пореден път с Томето, Ники и Вальо що са модератори са се нацвъкали във форума и що за модериране е това.
Всеки модерира както му е кеф и каквото му е настроението.
Ако до дни когато се логнеш и видиш, че вече не си модератор не се очудвай защо е така.

Лека вечер и не ми отговаряй повече с ЛС, дори да го направиш ще го изтрия директно без да го чета

Тъй като започнахме спор на лична, ми написа горното. Естествено, никът му получи БАН завинаги. Видях обаче няколкото му мнения И РЕГИСТРАЦИЯ НА 06.10.2009, почеркът ми се стори познат, не от днес и от вчера. Проверих му АЙ ПИ-то. Там излезе, че от този адрес, е писал и PFC Litex. Който, каквото иска, това да си мисли. Знам, че може много хора да пишат от един ай пи, както например в работата ми, с моя ай-пи, има доста компютри, от които познавам двама потребители, never_mind и David Villa fan (който също е с БАН по ник) и други, зад които не знам, точно кои хора стоят. Причината за моите съмнения, лежат и на следните аргументи:
1. Знаем, за какво на PFC Litex, му бяха свалени правата.
2. Изтъквал ми се е, че във форума на data.bg, има много известни личности, които си ги знаят. Явно обича да си парадира с такива неща, без да знае, дали този срещу него е човек с позиции, или не.
3. Писах му на скайпа, пазя хронологията, направи се, че нищо не знае, започна да се обяснява защо не е той. След като приключихме разговора и аз му пожелах лека вечер. Няколко минути по късно, той ми писа, че се извинява за притеснението, но е разбрал, кой е потребителя от цитата ми, но се надява ние сами да си разберем това.
4. Може би същият от Ловеч e в състояние да: "Време е да си поговоря за пореден път с Томето, Ники и Вальо", или ще им врътне по GSM-те да ни "уволнят", или?! :lol: Това ако не е провокация, какво е?!
5. Няколко пъти до момента, ми се е случвало по написаното и по пунктуацията да познавам, кой стои зад друг, използван от него ник. Тези случаи могат да бъдат потвърдени и от част от сегашния ни екип, но не искам да влизам в подробности.

Не пиша това с цел да се занимавам с PFC Litex, или който и да е, но трябва да сме предпазливи и да знаем, че на някои хора много има се иска, този форум да не във формата, в който е в момента и за това не спират да провокират! Макар, че до момента за никой не е самоцел, да оползотворява безрезервно нощите и дните си, както видяхме mike28, който знаем "топлите му форумни отношения" с Милен, си направи труда да изтрие всичките си 2707 мнения. Все едно това не беше целенасочена демонстрация, да запали колкото повече хора, да "скачат" срещу нас, "деспотите". Съгражданинът му Кашчей, си сложи аватар с парфюм марка "правило № 5", а за подписите някои знаем също. :|

Това е само фактическа информация и предположения от моя страна, подкрепени с аргументация, може и да не съм прав, а просто да ме гони параноята! :roll:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 09 окт 2009 23:56

Наистина е така. След кратка проверка и аз се убедих, че Sky Sports и PFK Litex пишат от едно и също IP, и съм почти сигурен , че това е един и същи човек т.е. Милен. Днес Mike28 ми писа на скайп, като ми каза че влизал само в кошчето, и се смеел на Славия Форевър и Стенли, за мотивите които са писали при заключване на темите. Тези неща, както и написаното от Коцето, ме навежда на мисълта, че наистина атаките към форума, и най-вече към модерирането, няма да спре от страна на Андро, Милен и още двама, трима от тяхното обкръжение. Не знам , какви мерки трябва да се вземат към тези потребители , но с това си отношение, наистина дразнят.
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 10 окт 2009 00:07

Спореде мен Милен, не би го направил, от разговорите по-скайп и се струва сериозен човек, отделно, че и paceto, който го познава също каза, че е пекан, сега не мога да кажа със съгурност, че не е той, но той ако има нещо го казва направо, а не "увърта" ;)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 окт 2009 00:29

Аз не мога да разбера на Андро какво му стана. Той беше в основата на подобрението във форума, а сега се държи като малко дете и мрънка срещу действията на модовете.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 10 окт 2009 15:01

Виждам, че има теми, които като ги заключваме, а няма обяснение, къде е нарушението. Когато ме питат на лична, не мога да им отговоря. Нали се разбрахме да пишем причини, при заключване на теми, а при банове, да попълваме клетката "причина"?! Хайде тези които не го правим, да започнем да го правим! Иначе работата ни се обесмисля, ако не можем да обясним действията си.

Потребителски аватар
Mod 1912
Контакти:

Мнениеот Mod 1912 » 10 окт 2009 21:42

Da, чета внимателно и "попивам"... :)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 10 окт 2009 23:12

Надявам се, че тази вечер даде отговор на въпроса защо понякога се трият теми и не успяваш да обясняваш! За заключването съм съгласен, но понякога и там не се намира време, да не говоря, че понякога самата тема сама отговаря на въпроса защо е заключена! По повод Андро, той наистина се оказва мекотело, нали искаше да му изтрият акаунта, афиши вдигаше тука, смеел се на форевъра и на Стенли, намерил на кого. АЗ пък му се смея на него, щото такава палачинка рядко се намира! По повод Милен, не вярвам той да го е писал това нещо, особенно след като сам се е пекъл на този огън. Но пък знае ли човек?!.................

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 10 окт 2009 23:59

kartago написа:По повод Милен, не вярвам той да го е писал това нещо, особенно след като сам се е пекъл на този огън. Но пък знае ли човек?!.................

Да в началото и аз не повярвах, но продължението на човек с 6 мнения беше показателно. Как борави с инструментите на форума, как знае правилата перфектно, как ги интерпретира. А и аз съм спорил многократно с него и смятам, че стилът е сходен.

Sky Sports написа:Правилата ги зная перфектно :!:
Заглавието на темата с какво се различава от заглавието на статията http://gong.bg/view_article.php?article_id=96239 :?:
Пускайте нови теми и постове само когато смятате, че носят някаква интересна и полезна за останалите потребители информация

Тази тема не носи ли някакво послание и кое не й е интересното?
Публикувайте темите си с конкретни и целенасочени заглавия.

За заглавието вече споделих и стигнах до извод, че се мислят за повече от редакторите на сайта на гонг.
По този начин улеснявате всички в намиране на подходящата тема, както и даването на точен отговор.

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 11 окт 2009 00:10

Mod 1912 написа:

Da, чета внимателно и "попивам"... :)

Казвай, ако има някакви проблеми/въпроси ;)

Върни се в “Модератори”