SkArY_9 написа:Стенли, Mod 1912, вижда ли този раздел ?
Да, даже му казах, че е желателно да се навърта често тук. Както и да се запознае с всички модове.
Надявам се скоро да се появи.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sky Sports написа:Време е да си поговоря за пореден път с Томето, Ники и Вальо що са модератори са се нацвъкали във форума и що за модериране е това.
Всеки модерира както му е кеф и каквото му е настроението.
Ако до дни когато се логнеш и видиш, че вече не си модератор не се очудвай защо е така.
Лека вечер и не ми отговаряй повече с ЛС, дори да го направиш ще го изтрия директно без да го чета
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

kartago написа:По повод Милен, не вярвам той да го е писал това нещо, особенно след като сам се е пекъл на този огън. Но пък знае ли човек?!.................
Sky Sports написа:Правилата ги зная перфектно
Заглавието на темата с какво се различава от заглавието на статията http://gong.bg/view_article.php?article_id=96239
Пускайте нови теми и постове само когато смятате, че носят някаква интересна и полезна за останалите потребители информация
Тази тема не носи ли някакво послание и кое не й е интересното?Публикувайте темите си с конкретни и целенасочени заглавия.
За заглавието вече споделих и стигнах до извод, че се мислят за повече от редакторите на сайта на гонг.По този начин улеснявате всички в намиране на подходящата тема, както и даването на точен отговор.
Mod 1912 написа:SkArY_9 написа:Стенли, Mod 1912, вижда ли този раздел ?
Da, чета внимателно и "попивам"...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта