Иртиш Павлодар - Левски София - 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

didayyord
Контакти:

Re: Иртиш Павлодар - Левски София - 2:0 FT

Мнениеот didayyord » 11 юли 2013 19:14

plamenst7 написа:
didayyord написа:
plamenst7 написа:Това е просто един загубен мач бе хора. Не виждам защо са тези драми и тези оргазми от другата страна. Ако за тях угрозата от закриване на отбора са равносилни на загубен мач са много зле. Да - Левски са слаби и загубиха от още по-слаб отбор. Въпреки това съм убеден, че Левски отново ще бъде фактор в нашето си мизерното първенство и отново ще се бори за титлата и купата. Дали ще успее е друг въпрос. Миналата година след Сараево последваха 7-8 поредни победи в първенството. Наско Сираков започна работа прекалено късно и според мен не му стигна времето за да направи необходимото за да се вдигне поне малко нивото на отбора. Надявам се поне сега да бъдат привлечени 2 броя централни защитници и един плеймейкър или поне да бъде наложен Вутов твърдо като титуляр. Този Бру обаче с нищо не впечатли и в двата мача. Дано след някакъв период на адаптация(надявам се не много дълъг) покаже по-добра игра.

За това пък, времето му бе напълно достатъчно, за да смъкне нивото на отбора още. А аз си мислех, че вече няма на къде.

Напротив! Отбора си е същия, какъвто беше и срещу Сараево и срещу Славия и срещу Берое и срещу Монтана и в Гоце Делчев. Какво повече видя в изброените мачове та да е смъкнато нивото сега?

Като пример, след седемдесетата минута се предадоха, а допреди месец вкарваха головете тогава. Например, че защитата ни е станала три пъти по-слаба от преди, а тогава беше много слаба. Например, че и с Берое играхме с човек по-малко, но върнахме два гола пасив, а заралии са с класа над тия. Достатъчни ли са примерите?

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 11 юли 2013 19:15

Кашчей написа:
lisynger написа:Това е най-слабия отбор от който сте отпадали !

За да са 5 пъти шампиони на Казахстан не мисля, че са чак толкова слаби.В България твърде много преувеличаваме качествата на нашите отбори и нарочваме за слаб всеки, за когото не сме чували. Все едно, че за нашите отбори се пише ежедневно в Казахстан или в Сан Марино (примерно).

Ти сериозно ли ? :lol: Със изритани топки напред ги отстраниха направо Иртиш са Барсата на Азия :lol: В следващия кръг ще вземат поне 4-5 гола от босненците
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 11 юли 2013 19:15

actrus написа:
stn написа:
actrus написа:Аре спрете де.Има директива за всички Бг отбори.Само Ботев са с реален Шанс (пу пу да не ме чуе дявола).И другите евробойци не виждам как ще прескочат този кръг.Виновно е БФС-то.Трябва поне 3-ма юноши и 1 чужденец да играят.Ама така е когато интереса клати феса.Много футбалери от 3-та и 4 -та дивизия се събраха в Бг.А тия бразилци на плаж ли ги гледат за да ги купят.За един не се сещам който да е оставил нещо значимо.Нито дрибъла им дрибъл: нито шутовете като хората. Абе така ще е като има пране на пари

Аман от неграмотни хора. Български клуб не може да ограничава чужденците от ЕС, защото се намира в ЕС.

Като си толкова грамотен хайде кажи поименно един европеец и един бразилец които са играли на ниво по високо от родните футболисти.Баба ми с патериците играе по-хубаво хоро от тях

Бардон - европеец. Дока - бразилец. Следващия въпрос.

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Мнениеот gacobacov » 11 юли 2013 19:16

ralka_levskarka написа:Дори вече не ме боли, очакваше се. Определено трябва да направим нещо по въпроса, вече не се търпи това тяхното.

пускай гифа не се обяснявай :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 юли 2013 19:18

pampi написа:
Кашчей написа:Това го пуснах и в спам темата, но всъщност мястото му е тук.Мнение на фен на Иртиш, 3 часа преди мача:

Дата: Четверг, Сегодня, 16:00 | Сообщение # 357
Фанат
Награды: 1
Статус: Offline
maks, я же не про владение мячом говорю. Ты внимательно посмотри на количество ошибок и браки в передачах что допускали игроки Левски в конце второго тайма первого матча. А это следствие усталости. Если они забьют первыми, то будут играть рационально. Тогда силёнок им хватит. Если же забить в начале игры не получится, то им придётся напрягаться и во втором тайме они подсядут. Физических кондиций они ещё не набрали. Это моё личное мнение. Ну а как получится и кто окажется прав покажет игра. Ждать осталось недолго. С приближением начала матча испытываю приличный мандраж. А каково игрокам! Сочувствую им. Да поможет нам всем Всевышний!!!

Как е възможно, един месец подготовка и да нямат играчите на Левски физически сили и кондиция?

Ти хубаво си го пуснал, ама да беше го превел, щото повечето тук са млади момчета и бъкел не вдяват руски. Прав е казахът, в първия мач след 70 минута играчите на Левски бяха взели - дали. Като се докараха българските отбори до там, че да почват евротурнири още от първи предварителен кръг, така ще е, няма да им стига времето за подготовка. 8-)

Ми да си го превеждат, аз как се мъча с езици, които не разбирам.Понякога дори ми се налага от български да си превеждам :oops:

Това са резултатите на "другите начини" и шампионските титли на всяка цена.На липсата на истински, сериозни мачове в нашето първенство.На трансферите, основани първо на комисионната, а едва след това на това, дали играчът става и дали ни е нужен. На треньорите, които са повече учители по физическо, отколкото тактици и хора с поглед върху предстоящият съперник и собствените играчи.
Не на последно място (специално за Левски) идиотското поведение на Батков, който повече приказва, отколкото мисли.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 11 юли 2013 19:18

Има друго което ме притеснява. Миналата година за около 40 мача имаме 7 или 8 червени картона(от съдиите които ни подпират) - най-много от всички отбори в А група. Това за мен не е нормално. Нормалното е да се получат 1-2 до 3 червени картона за едно първенство.

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 11 юли 2013 19:18

lisynger написа:
Кашчей написа:
lisynger написа:Това е най-слабия отбор от който сте отпадали !

За да са 5 пъти шампиони на Казахстан не мисля, че са чак толкова слаби.В България твърде много преувеличаваме качествата на нашите отбори и нарочваме за слаб всеки, за когото не сме чували. Все едно, че за нашите отбори се пише ежедневно в Казахстан или в Сан Марино (примерно).

Ти сериозно ли ? :lol: Със изритани топки напред ги отстраниха направо Иртиш са Барсата на Азия :lol: В следващия кръг ще вземат поне 4-5 гола от босненците

Абсолютно точно, отстраниха ни с изритани топки, понеже имаме най-добрата защита.

Потребителски аватар
Thomas Müller
Контакти:

Мнениеот Thomas Müller » 11 юли 2013 19:19

Левски е едва вторият отбор, който Иртиш успяват да отстранят в Европа! Ехххх, и тук сте втори :) :) :)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 юли 2013 19:19

Иртиш са най-слабия съперик срещу когото Левски се е изправял някога! Нямаме извинение! В състава да останат Пламен, Вутов и Гари! Другите, водени от Митов могат да сменят професията!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 11 юли 2013 19:19

ralka_levskarka написа:Дори вече не ме боли, очакваше се. Определено трябва да направим нещо по въпроса, вече не се търпи това тяхното.

Кво се е очаквало, бе? Само ми ляляш как трябвало да си подкрепяме отбора и да сме ги оставили да работят. Очаквало се... Поне се покрий и не се обаждай... Всичките, които критикуваме сме плювачи, а сега се очаквало :x

Върни се в “Архив”