plamenst7 написа:didayyord написа:plamenst7 написа:Това е просто един загубен мач бе хора. Не виждам защо са тези драми и тези оргазми от другата страна. Ако за тях угрозата от закриване на отбора са равносилни на загубен мач са много зле. Да - Левски са слаби и загубиха от още по-слаб отбор. Въпреки това съм убеден, че Левски отново ще бъде фактор в нашето си мизерното първенство и отново ще се бори за титлата и купата. Дали ще успее е друг въпрос. Миналата година след Сараево последваха 7-8 поредни победи в първенството. Наско Сираков започна работа прекалено късно и според мен не му стигна времето за да направи необходимото за да се вдигне поне малко нивото на отбора. Надявам се поне сега да бъдат привлечени 2 броя централни защитници и един плеймейкър или поне да бъде наложен Вутов твърдо като титуляр. Този Бру обаче с нищо не впечатли и в двата мача. Дано след някакъв период на адаптация(надявам се не много дълъг) покаже по-добра игра.
За това пък, времето му бе напълно достатъчно, за да смъкне нивото на отбора още. А аз си мислех, че вече няма на къде.
Напротив! Отбора си е същия, какъвто беше и срещу Сараево и срещу Славия и срещу Берое и срещу Монтана и в Гоце Делчев. Какво повече видя в изброените мачове та да е смъкнато нивото сега?
Като пример, след седемдесетата минута се предадоха, а допреди месец вкарваха головете тогава. Например, че защитата ни е станала три пъти по-слаба от преди, а тогава беше много слаба. Например, че и с Берое играхме с човек по-малко, но върнахме два гола пасив, а заралии са с класа над тия. Достатъчни ли са примерите?