Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
шивача написа:Браво на великите червени фенове, които успяхме да освободим любимият отбор така, както никой друг в Бг не успя. Браво на младите, които протестираха, които разбиха бфс(можеше и да го запалят, ама карай), които накараха от страх Павлов да лъже, а цимбика да ускори пулс и да се посере. На всички, дето скочиха срещу злото наречено титан. Няма такива фенове, няма. А насреща имаше присмех и то от хора, за които най-големия успех им е няква си победичка над великия ЦСКА, други, дето обикаляха селата с чужд лиценз и те сраха, общо взето всички ни скочиха, но затова ЦСКА е велик, защото е ВеченСега е време за обединение между нас си, да няма излишни дразги вежду отделните групи, а само мощно -ЦСКА. Стадиона да е пълен-феновете щастливи.
Браво и честито, няма такава публика
molteni написа:шивача написа:Браво на великите червени фенове, които успяхме да освободим любимият отбор така, както никой друг в Бг не успя. Браво на младите, които протестираха, които разбиха бфс(можеше и да го запалят, ама карай), които накараха от страх Павлов да лъже, а цимбика да ускори пулс и да се посере. На всички, дето скочиха срещу злото наречено титан. Няма такива фенове, няма. А насреща имаше присмех и то от хора, за които най-големия успех им е няква си победичка над великия ЦСКА, други, дето обикаляха селата с чужд лиценз и те сраха, общо взето всички ни скочиха, но затова ЦСКА е велик, защото е ВеченСега е време за обединение между нас си, да няма излишни дразги вежду отделните групи, а само мощно -ЦСКА. Стадиона да е пълен-феновете щастливи.
Браво и честито, няма такава публика
Добре е ,че си вярваш на...небивалиците.
шивача написа:Тралала написа:Шивач, не осъзнаваш ли, колко нелепо звучи написаното от теб? Вие сте най-смешните фенове в тази държава. Факт!
Единствения факт е, че ние успяхме, докато Батков, Селския и някой други си ви слагаха и още ви слагат на оная си работа. А ние победихме, защото сме чисти и си браним честта. Не продаваме бело, не се бият тея, дето издигат плакати итн., както е в подуене. Това са фактите, иначе глупости знам, че можете да пишете, празни глави бол, за съжаление.
soilwork написа:БЛИЦ разкри, че част от спасителите на ЦСКА наистина е украински олигарх. Не става въпрос обаче за Константин Жеваго, а за друг богаташ от бившата социалистическа страна. Според източниците на Блиц става въпрос за Дмитрий Васильевич Фирташ и неговата Group DF http://groupdf.com/en/
шивача написа:между другото, марадудо, има доказателства за софия запад, докато ти стреляш напосоки.....но това не е важно........доказахме се като номер1
mtaraduda написа:шивача написа:между другото, марадудо, има доказателства за софия запад, докато ти стреляш напосоки.....но това не е важно........доказахме се като номер1
Това че няма нищо в медиите не значи че не знам някои неща от 1-ва ръка и че не са верни. Другото си е за пред хоратаИначе аз ти дадох факт, че вашите протестчета нямат никаква роля за това, че титан се маха
шивача написа:mtaraduda написа:шивача написа:между другото, марадудо, има доказателства за софия запад, докато ти стреляш напосоки.....но това не е важно........доказахме се като номер1
Това че няма нищо в медиите не значи че не знам някои неща от 1-ва ръка и че не са верни. Другото си е за пред хоратаИначе аз ти дадох факт, че вашите протестчета нямат никаква роля за това, че титан се маха
никъв факт не си дала, дудо.........пишеш глупости на ишлеме
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта