Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Браво, Армейци!

Мнениеот Red Warrior » 10 юли 2013 21:00

Честито на всички армейци, които превърнахме в наша национална кауза изгонването на боклуците през последните години! Критикувал съм Офанзива, но ги поздравявам и тях, че макар и късно отидоха пред офиса на боклуците. Именно в този ден титан решиха да продават ЦСКА. :mrgreen: Имаше и други фенове за съжаление в нашия форум, които заемаха друга позиция, но точно сега не искам да говоря за тях. Честито армейци! Нека отдадем чест на ЦСКА.............ИСТИНСКИЯТ :!: 8-)
Последна промяна от Red Warrior на 10 юли 2013 21:01, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 10 юли 2013 21:01

шивача написа:Браво на великите червени фенове, които успяхме да освободим любимият отбор така, както никой друг в Бг не успя. Браво на младите, които протестираха, които разбиха бфс(можеше и да го запалят, ама карай), които накараха от страх Павлов да лъже, а цимбика да ускори пулс и да се посере. На всички, дето скочиха срещу злото наречено титан. Няма такива фенове, няма. А насреща имаше присмех и то от хора, за които най-големия успех им е няква си победичка над великия ЦСКА, други, дето обикаляха селата с чужд лиценз и те сраха, общо взето всички ни скочиха, но затова ЦСКА е велик, защото е Вечен :idea: Сега е време за обединение между нас си, да няма излишни дразги вежду отделните групи, а само мощно -ЦСКА. Стадиона да е пълен-феновете щастливи.
Браво и честито, няма такава публика :)

Добре е ,че си вярваш на...небивалиците. :lol:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 10 юли 2013 21:03

molteni написа:
шивача написа:Браво на великите червени фенове, които успяхме да освободим любимият отбор така, както никой друг в Бг не успя. Браво на младите, които протестираха, които разбиха бфс(можеше и да го запалят, ама карай), които накараха от страх Павлов да лъже, а цимбика да ускори пулс и да се посере. На всички, дето скочиха срещу злото наречено титан. Няма такива фенове, няма. А насреща имаше присмех и то от хора, за които най-големия успех им е няква си победичка над великия ЦСКА, други, дето обикаляха селата с чужд лиценз и те сраха, общо взето всички ни скочиха, но затова ЦСКА е велик, защото е Вечен :idea: Сега е време за обединение между нас си, да няма излишни дразги вежду отделните групи, а само мощно -ЦСКА. Стадиона да е пълен-феновете щастливи.
Браво и честито, няма такава публика :)

Добре е ,че си вярваш на...небивалиците. :lol:

Боравя с факти 8-) Кое не е истина, за да оспорим заключението ми?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 10 юли 2013 21:03

Честото на Армеиците 2та наи голяма компания в България след Лукил Нефтохим взе Цска.С приходи за миналата година 4,3 милярда лева на второ място след Нефтохима които са с 8,6 милярда .Очаквам да почнат да строят нов стадион[не ремонт *]както го направиха Левски и Ботев. :)

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 10 юли 2013 21:06

шивача написа:
Тралала написа:Шивач, не осъзнаваш ли, колко нелепо звучи написаното от теб? Вие сте най-смешните фенове в тази държава. Факт!

Единствения факт е, че ние успяхме, докато Батков, Селския и някой други си ви слагаха и още ви слагат на оная си работа. А ние победихме, защото сме чисти и си браним честта. Не продаваме бело, не се бият тея, дето издигат плакати итн., както е в подуене. Това са фактите, иначе глупости знам, че можете да пишете, празни глави бол, за съжаление.

Мда вие имате точно 0-ва роля за това и простия факт е че когато след мачовете с Рапид Виена протестите бяха масови титаните ви сложиха на оная си работа, а сега след 1 протест на 200 човека според теб са се уплашили много? Просто след като боко се махна им секнаха мераците, но блажени са вярващите. А това второто е грандиозна лъжа. Ако искаш питай росенчо животното кво и дали продава и можеш едно плакатче да издигнеш да видиш как бие и той и цимбика :lol: :lol:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Борбата за спасението на ЦСКА и всичко за протестите

Мнениеот шивача » 10 юли 2013 21:10

между другото, марадудо, има доказателства за софия запад, докато ти стреляш напосоки.....но това не е важно........доказахме се като номер1

fen_na_ip
Контакти:

Re: Group DF стои зад "Червени Шампиони"

Мнениеот fen_na_ip » 10 юли 2013 21:11

soilwork написа:БЛИЦ разкри, че част от спасителите на ЦСКА наистина е украински олигарх. Не става въпрос обаче за Константин Жеваго, а за друг богаташ от бившата социалистическа страна. Според източниците на Блиц става въпрос за Дмитрий Васильевич Фирташ и неговата Group DF http://groupdf.com/en/

Не знам нищо за този, но ако са верни слуховете за "Дънди прешъс", Цеко Минев, Инвестбанк... Май целия боклук на държавата (без ТИМ и Цв. Василев) влиза в отбора.

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 10 юли 2013 21:12

шивача написа:между другото, марадудо, има доказателства за софия запад, докато ти стреляш напосоки.....но това не е важно........доказахме се като номер1

Това че няма нищо в медиите не значи че не знам някои неща от 1-ва ръка и че не са верни. Другото си е за пред хората ;) Иначе аз ти дадох факт, че вашите протестчета нямат никаква роля за това, че титан се маха :)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 10 юли 2013 21:15

mtaraduda написа:
шивача написа:между другото, марадудо, има доказателства за софия запад, докато ти стреляш напосоки.....но това не е важно........доказахме се като номер1

Това че няма нищо в медиите не значи че не знам някои неща от 1-ва ръка и че не са верни. Другото си е за пред хората ;) Иначе аз ти дадох факт, че вашите протестчета нямат никаква роля за това, че титан се маха :)

никъв факт не си дала, дудо.........пишеш глупости на ишлеме

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 10 юли 2013 21:17

шивача написа:
mtaraduda написа:

никъв факт не си дала, дудо.........пишеш глупости на ишлеме

Ето питам те защо след като протестирахте 10-20к човека на мача ви с рапид титаните ви сложиха на оная си работа, после ви биха цимбици - мимбици, а сега след като боко не е на власт веднага биха отбой? Иначе да номер 1 сте по сменени собственици.

Върни се в “Архив”