КНДР написа:Поздравления за темата другарю ! Но не видях социалистически трудове ? Били ни написъл любимите си Соц. трудове ?
Другарю, няма ли да ни предложите някой севернокорейски бестселър одобрен от Партията Майка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
КНДР написа:Поздравления за темата другарю ! Но не видях социалистически трудове ? Били ни написъл любимите си Соц. трудове ?
MagicMoments написа:Trimastiki написа:Хахаха, обичам черния хумор.
Де да бяха тия идиотски теми хумористични![]()
Тя е свързана с премахването на определени художествени произведения от учебната програма в началното училище и замяната им с по-стойностни, будещи мисълта творби.
shumkar_44 написа:Вижте, аз съм на мнение, че децата по рождение имат огромен умствен потенциал, който трябва да бъде използуван максимално, а така наречената детска литература обезателно пречи на този процес. Младежите трябва да се третират сериозно, за да се почувствуват и те самите като сериозни, мислещи люде! Мигар сме толкова оскотяли, че да оставим школниците да тънат в посредствеността, вместо да ги поведем дружно към извора на истинската просвета?
shumkar_44 написа:Вижте, аз съм на мнение, че децата по рождение имат огромен умствен потенциал, който трябва да бъде използуван максимално, а така наречената детска литература обезателно пречи на този процес. Младежите трябва да се третират сериозно, за да се почувствуват и те самите като сериозни, мислещи люде! Мигар сме толкова оскотяли, че да оставим школниците да тънат в посредствеността, вместо да ги поведем дружно към извора на истинската просвета?
smoothc написа:КНДР и Shumkar_44 са един и същ човек
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта