Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Като сме такива кретени,да взимаме Ериксен за 20 млн, а не Хонда за 5-6 така ще е
-
we are the champions написа:Alonso_Massa написа:we are the champions написа:До някъде се радвам ,че не взехме Мхитарян,30 милиона са много за играч който няма опит в ВЛ.
Абе оказа се, че Борусия са го взели за 20 милиона паунда...
Сега сигурно ще скочим на,Ериксен.
Последна промяна от suareshampion на 08 юли 2013 22:20, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- LordSirAlexFerguson
- Контакти:

""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "
"
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "

wolf написа:Като сме такива кретени,да взимаме Ериксен за 20 млн, а не Хонда за 5-6 така ще е
Прав си,но нека видим каква ще е цената на Ериксен,а и ако ги вземем в комплект с Алдервейрейлд можем да хванем някоя прИмоция

[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
-
PeterForsberg написа:.А ние сме жертва на подобни изнудвания от много,много време.И благодарение на куп безумни суми,които платихме за желани от нас играчи,сме на тоя финансов и спортно-технически хал..
Заради кой ни изнудват бе моето дете ? Заради кой сме на тоя хал ?
Вашия любим татко Кени , супер селекционер и невероятен мениджър с набито око за добри играчи... ни докара до тоя хал. Заради него сега ни бъзикат и ни изнудват .
Станахме за смях пред целия свят заради тоя глупав човек с мегаизгодните и сполучливи сделки на Керъл ,Хендерсън и Даунинг .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Милан и ЦСКА Москва не могат да се разберат за цената на Хонда.Мисля,че няма по-удобно време за атакааааааааааааааааааааа
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
-
daduradam написа:Милан и ЦСКА Москва не могат да се разберат за цената на Хонда.Мисля,че няма по-удобно време за атакааааааааааааааааааааа
Не могат ,защото Галиани е най голямата циганка . Руснаците му искат 5 млн а той не ги дава и щял да вземе Хонда БЕЗ ПАРИ

Забравете за Хонда . Вече е обработен .
Галиани прееба руснаците . Аз им се чудя на тия руснаци ,как са могли да допуснат толкова добър играч ,да не преподпише ? Или пък да бяха го продали миналото лято ,когато цената му беше 15 млн ? Сега ще пият една студена водичка .

Същата работа като с Бербатов. Фъргюсън не го продаде за 15 млн ...след това го държа цяла година на пейката ..и след това го подари на Фулъм. Странни работи се случват понякога.

suareshampion написа:daduradam написа:Милан и ЦСКА Москва не могат да се разберат за цената на Хонда.Мисля,че няма по-удобно време за атакааааааааааааааааааааа
Не могат ,защото Галиани е най голямата циганка . Руснаците му искат 5 млн а той не ги дава и щял да вземе Хонда БЕЗ ПАРИпрез януари ,когато му изтича договора .
Забравете за Хонда . Вече е обработен .
Галиани прееба руснаците . Аз им се чудя на тия руснаци ,как са могли да допуснат толкова добър играч ,да не преподпише ? Или пък да бяха го продали миналото лято ,когато цената му беше 15 млн ? Сега ще пият една студена водичка .![]()
Същата работа като с Бербатов. Фъргюсън не го продаде за 15 млн ...след това го държа цяла година на пейката ..и след това го подари на Фулъм. Странни работи се случват понякога.
Те почти го бяха продали в интерес на истината....само че пак 2-3 милиона направиха разликата...Лацио даваха 12 милиона, а ЦСКА искаха 15....и така и си остана там....иначе да, Милан и Интер са най-големите цигани на трансферния пазар....всеки сезон селекцията им е 2-3 под наем, 2-3 купуват по 50% процента от правата и 2-3 свободни агента...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
suareshampion написа:PeterForsberg написа:.А ние сме жертва на подобни изнудвания от много,много време.И благодарение на куп безумни суми,които платихме за желани от нас играчи,сме на тоя финансов и спортно-технически хал..
Вашия любим татко Кени , супер селекционер и невероятен мениджър с набито око за добри играчи... ни докара до тоя хал. Заради него сега ни бъзикат и ни изнудват .
Станахме за смях пред целия свят заради тоя глупав човек с мегаизгодните и сполучливи сделки на Керъл ,Хендерсън и Даунинг .
Айде, айде да кажеш че още от времето на Сунес чупим трансферни рекорди за кретени, но не ти е Кени виновен
-
wolf написа:suareshampion написа:PeterForsberg написа:.А ние сме жертва на подобни изнудвания от много,много време.И благодарение на куп безумни суми,които платихме за желани от нас играчи,сме на тоя финансов и спортно-технически хал..
Айде, айде да кажеш че още от времето на Сунес чупим трансферни рекорди за кретени, но не ти е Кени виновен
Айде стига наизуст да говорим вече ?

Сунес взе защитника Нийл Ръдок за 2 млн ,тоя направо ги обезкостяваше .

Взе некадърните Ищван Козма ,Торбен Пиехник ,Майкъл Томас го взе ,защото преди това той ни прецака и направи Арсенал шампион в последната минута на нашия стадион ..но Майкъл Томас при нас беше трагедия.
Марк Райт и Дийн Соундърс горе долу биваха ,но и те бяха по 2 млн . Стиг Инге Бьорнебие даже беше и по ефтин ,както и Роб Джоунс.
Всъщност ти на колко си години ?